• Welcome to Форум на българските шофьори.

Авторски снимки на камиони

Започната от Michael, Петък, 11 Февруари, 2011, 19:08:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bad_kras

Формула Ф , Габрово!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

dino412

Цитат на: mr_decisive - Четвъртък, 08 Септември, 2011, 20:35:12
Хей, здравей колега, красота е това, което си качил, но виждам огромна разлика от това и по-горните снимки, номерата бяха различни от тези започващи със С.
Актросите са нови и лизингови за това са Софийска регистрация а Мадарката отдавна е изплатена та за това е с М регистрация.
Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

dino412

Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

velizar

Брей , Трейд Транс взели страшни камиони. Преди въртяха едни светло сини Ман-ове, но и много километри правеха :)

antoniyu

Ето още малко и от мен.

Голяма композиция.

h

цигарените кутии?
А защо няма снимки на гладуващи деца върху опаковките на McDonald's?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

antoniyu

Следва продължение.

цигарените кутии?
Защо няма снимки на измъчвани животни върху опаковките на козметични продукти?Защо не поставят снимки на жертви на пияни шофьори,върху бутилките с алкохол ?Защо да няма снимки на нечестни и крадливи политици.

loshdancho

Ей  браво!
2-та снимка направо  ми пълни душата ,като си представя ,че малките контейнери ги пълнят с най-тежките стоки и са минимум 25 тона  ,композицията би трябвало да тежи (7т. влекач+2  X 7т. ремаркета +50т. товар!=71т.)уха това е за мен ;)
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

antoniyu

Цитат на: loshdancho - Сряда, 21 Септември, 2011, 13:45:16
Ей  браво!
2-та снимка направо  ми пълни душата ,като си представя ,че малките контейнери ги пълнят с най-тежките стоки и са минимум 25 тона  ,композицията би трябвало да тежи (7т. влекач+2  X 7т. ремаркета +50т. товар!=71т.)уха това е за мен ;)

Интересното е,че са два прицепа.Колеги казаха,че това е нормално така карали от Марсилия постоянно.
цигарените кутии?

Trucker_Boy

www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Trucker_Boy

Много хубава Скания Гого , поздравления.
www.sbps.eu

MagnuM

;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057

admin

Днес на паркинга пред магазин "Метро" в Благоевград. Вероятно колегата е откачил някъде ремаркето и е дошъл на пазар.  :)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Trucker_Boy

Много красива 124-ка , поздравления за снимките.
www.sbps.eu

TheTishoo

Няколко и от мен :)

Най-красивата Дискордиа  ;D

TheTishoo