• Welcome to Форум на българските шофьори.

Авторски снимки на камиони

Започната от Michael, Петък, 11 Февруари, 2011, 19:08:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bad_kras

Цитат на: loshdancho - Петък, 11 Ноември, 2011, 21:04:31
Колкото и да не ви се иска е -фотошоп...
Погледнете внимателно,  това което се вижда през дясното стъкло(не шофьорското)
Погледнете отражението на камиона  в страницата на новия Актрос-не е на този след него и няма как да е ,неговото отражение е на брезента на ремаркето.....
Погледнете небето .... сянката е на дясно а в дясно небето е най-светло.
За цветовете да не говорим...
Може наистина да са се снимали за календар, но после снимката е пипната...
Аз казвам че е автентична , естествено че може да я дообработят с някоя програма , щом е за календара на фирмата. Но мястото и камионите и всичко което се вижда е реално. Това имах впредвид - а не че примерно новия Актрос е добавен като за екстра към снимката. Има го наистина и е с тази регистрация която се вижда на снимката. Понеже долових че общо зето за това се съмняваше ДеДо Ви !!!!!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

TheTishoo

Пак повтарям, че снимките не са мои !

TheTishoo

DeDo Vi

Цитат на: bad_kras - Петък, 11 Ноември, 2011, 21:13:53
Погледнете отражението на камиона  в страницата на новия Актрос-не е на този след него и няма как да е ,неговото отражение е на брезента на ремаркето.....
Аз казвам че е автентична , естествено че може да я дообработят с някоя програма , щом е за календара на фирмата. Но мястото и камионите и всичко което се вижда е реално. Това имах впредвид - а не че примерно новия Актрос е добавен като за екстра към снимката. Има го наистина и е с тази регистрация която се вижда на снимката. Понеже долових че общо зето за това се съмняваше ДеДо Ви !!!!!
Бате Краско, не си ме разбрал. Не съм се съмнявал, че камионите са габровски, просто констатирах че снимката е пипната с фотошоп, и изразих задоволство от добре направената композиция, действително си е хубава.
А иначе не се интересувам коя фирма какви камиони има и тнт. Беззразлично ми е ако ще и космически кораби да си купят, че и космонафти да си наемат да им ги карат. Май пак, запалих фитилите а? :)

TheTishoo

Не е точно фотошоп ... ама айде да спрем със спама :)

DeDo Vi

Цитат на: TheTishoo - Събота, 12 Ноември, 2011, 00:15:13
Не е точно фотошоп ... ама айде да спрем със спама :)
Е къде го виде тоя Спам?

bad_kras

Цитат на: DeDo Vi - Събота, 12 Ноември, 2011, 00:11:21
Цитат на: bad_kras - Петък, 11 Ноември, 2011, 21:13:53
Бате Краско, не си ме разбрал. Не съм се съмнявал, че камионите са габровски, просто констатирах че снимката е пипната с фотошоп, и изразих задоволство от добре направената композиция, действително си е хубава.
А иначе не се интересувам коя фирма какви камиони има и тнт. Беззразлично ми е ако ще и космически кораби да си купят, че и космонафти да си наемат да им ги карат. Май пак, запалих фитилите а? :)
Не бе Дедо , нема фитили , нема ядове бе , кой как иска така да си разбира нещата. Няма проблем. Живи и здрави да сме сите. Айде давайте други снимки , че да има кво да гледаме!

!na

Цитат на: DeDo Vi - Четвъртък, 10 Ноември, 2011, 01:33:46
Цитат на: TheTishoo - Сряда, 09 Ноември, 2011, 21:52:11
Не съм я снимал аз, но е много хубава снимка :)
.....
не е снимка а Фотошоп, но верно е красиво. Само не ми е ясно оня келеш защо гази из градинката? :)

Снимка си е, пипната е. Напълно нормално.
Но и аз се посмях за келеша в градинката.  :D
Можеше просто камионите да са два, пак щеше да е ок.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Joro

Трябва се направи на тарикат, той добре че не е спрел на паметника.  :D

driver1

Цитат на: Joro - Събота, 12 Ноември, 2011, 12:16:44Трябва се направи на тарикат, той добре че не е спрел на паметника.  :D

Не, колеги! Нали не смятате, че това е решение на шофьора? По скоро е виждане на фотографа, който влага някаква идея в това, която е трудно да бъде разбрана от прагматичния професионален шофьор.

abator

Разположението на камионите е виждане на фотографа. Вероятно е искал да постигне дълбочина на кадъра. Кадъра е обработван. Това е някакъв опит за HDR (High Dynamic Range). Ясно си личи и прашинката върху матрицата. Този кадър няма да мине в фотографските среди.

Joro

admin

Принципно темата е за авторски снимки и е редно това да се спазва. За останалите снимки си има други теми.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

R560

Ето нещо авторско ! Снимано преди около 1 час

R560

admin

Хубави снимки споделяш с нас. Поздравления!

admin