• Welcome to Форум на българските шофьори.

Авторски снимки на камиони

Започната от Michael, Петък, 11 Февруари, 2011, 19:08:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bruto

Да тук има уникални камиони ,които заслужават адмирации .Май имам още една един момент ще я кача да я видите .

bruto

bruto

Ето още една .

bruto

georgi87

Волво със згодна кабина за разлика от европейските.

Trucker_Boy

Цитат на: georgi87 - Вторник, 03 Януари, 2012, 00:38:45
Волво със згодна кабина за разлика от европейските.

Така като го гледам това Волво, сигурно вътре си е точно като една софийска гарсониера а сигурно има и тоалетна. ;D
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

bruto

Наистина волвото и изключително удобен камион за каране  особенно  за големи разстояния.....комфорт .

abator

Хубави камиони, но не са удачни за Европа, по простата причина, че тук няма пътища за тях. На много места е тясно и за стандартната европейска композиция. Изобщо не мога да си представя как ще мине такъв камион по някои от кръговите кръстовища дето и кон с каруца ще му е трудно.

bruto

Цитат на: abator - Вторник, 03 Януари, 2012, 07:52:21
Хубави камиони, но не са удачни за Европа, по простата причина, че тук няма пътища за тях. На много места е тясно и за стандартната европейска композиция. Изобщо не мога да си представя как ще мине такъв камион по някои от кръговите кръстовища дето и кон с каруца ще му е трудно.
Да вярно е . Но от друга страна са супер удобни долният креват се сгъва и става на масичка с две малки диванчета , има си хладилниче , гардеробче и куп други глезотий само и само на шофиора да му е удобно когато си почива . ....е не че човек не заспива като " заклан " след бачкане ама някой път когато чакаш да излезне някой товар и имаш време си е гот .  :D

georgi87

Цитат на: bruto - Вторник, 03 Януари, 2012, 00:42:26
Наистина волвото и изключително удобен камион за каране  особенно  за големи разстояния.....комфорт .
Не случайно съм писал за разлика от европейските като визирам точно европейската кабина на Волво fh.Това яйцевидно скосяване дето почва от началото на предното стъкло я прави бая тесна и незгодна.Карал съм Глобетротер кабина тя е без особена разлика от Глобетротер XL.И най-хубаво личи колко е тесно вечерно време когато някой колега те викне в неговата кабина и тя е МАН xxl,ДАФ super space,Мерцедес megaspace и други да ги не изброявам всичките.Това си е лично мое мнение дано никой да не се е убидил. 

R560

:)

Дамян Йончев

Цитат на: levskarq2 - Сряда, 04 Януари, 2012, 20:16:27

Тцтц.. дано на колегата нищо му няма. това къде се намира? Така като гледам на някой проход

Trucker_Boy

Цитат на: man f2000 - Сряда, 04 Януари, 2012, 20:58:25
Цитат на: levskarq2 - Сряда, 04 Януари, 2012, 20:16:27

Тцтц.. дано на колегата нищо му няма. това къде се намира? Така като гледам на някой проход

Много хубави снимки levskarq.
Така като гледам от снимката в каква яма е паднал може и да има наранявания за жалост.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Димитър Гебшеменов

този дето се е хвърлил го видях на 24.12.2011,в 7.00 сутринта.лично аз се обаждах на 112.това беше на хаинбоаз-5-6-7 км преди гурково.незнам кога е станало-но полицията не знаеха...а вардиха на изхода на гурково посока търново...бяха спрели абита......става дума за...............
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

R560

Да на Хаинбоаз cе беше хвърлил на 23 дори. А на 24 го вадиха. Eто този DAF е и е турски.

Дамян Йончев

Аркадашите много напън дават по хаимбоаз и не само там...  нямат колегиалност разбрах го вече от последното ми минаване със прицепа.

R560

Цитат на: man f2000 - Сряда, 04 Януари, 2012, 21:59:36
Аркадашите много напън дават по хаимбоаз и не само там...  нямат колегиалност разбрах го вече от последното ми минаване със прицепа.

Да така е и не само там... Затова не стигат много далеко.  ;D

R560