• Welcome to Форум на българските шофьори.

Авторски снимки на камиони

Започната от Michael, Петък, 11 Февруари, 2011, 19:08:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

georgi87

Цитат на: scaniavolvo - Неделя, 18 Март, 2012, 17:59:40
Що пречат ли ти?Много са си хубави.Шефа май е естет
Пречат ми и то много като карат срещу мен и не ги угасят.А при такива случай имам много хубав поздравителен репертоар и поздравявам цялата им рода от женски род.Трябва да стане както е било някога в Германия на границата като се яви абито с накичения камион като елха чичко Ханс да минава с дългото чукле и да строши всичко което не е заводско по камиона.Е това трябва пак да стане.

georgi87

VALKATA:

VALKATA:

driver1

Колега Valkata,ако можеш, поствай и някакъв коментар към снимките си за да става ясно, какво искаш да кажеш. Иначе на подобни картинки по пътищата всички сме се нагледали.

loshdancho

Монтана- Тежковоз SCANIA , товар- камъни от кариерата.
Доста е тествано и доказано....
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Dido

Специално за колегата Росен
Не е важно какъв камион караш,важното е да е с осем цилиндъра и да е Шведски

driver1

Браво колега! Дано най-после колегата Росен забележи къде е шкафчето под долното легло, прикрепената масичка за него, масичката върху капака с предпазителите, както и как се поставя допълнителна поставка върху това "криво" табло. Дано забележи и чекмеджето под таблото, а също така и чупещите облегалки на седалките превръщащи ги в масички. Дори забелязвам, че конструкторите са увеличили още обема на горните шкафове от времето, когато аз карах този модел. Поздравления!

Trucker_Boy

Цитат на: driver1 - Четвъртък, 22 Март, 2012, 17:04:08
   Браво колега! Дано най-после колегата Росен забележи къде е шкафчето под долното легло, прикрепената масичка за него, масичката върху капака с предпазителите, както и как се поставя допълнителна поставка върху това "криво" табло. Дано забележи и чекмеджето под таблото, а също така и чупещите облегалки на седалките превръщащи ги в масички. Дори забелязвам, че конструкторите са увеличили още обема на горните шкафове от времето, когато аз карах този модел. Поздравления!

Благодаря за страхотните снимки Dido!
И това ако е лоша кабина ....  ;D
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Dido

Вярно е че има по така постни,но няма как да кажеш че тази марка не струва
Не е важно какъв камион караш,важното е да е с осем цилиндъра и да е Шведски

!na

Авторът не съм аз, а един талантлив колега  :)
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

VALKATA:

Много хубави снимки с VOLVO-то...

Barni16

Браво за труда много са красиви!

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Четвъртък, 22 Март, 2012, 16:40:43
Монтана- Тежковоз SCANIA , товар- камъни от кариерата.
Доста е тествано и доказано....

ТЕЖКОВОЗ малиииииииии смех,инак да те светнем баш туй е наистина тествано само,че в Сандански там беше преди години интересното е че въпросното возило не може да разкачи ремаркето(тва докът беше с Петрички номер са с Монтанският може и да може ,ма не вервам да може) :D :D :D :D :D :D

loshdancho

Цитат на: Бригадира - Събота, 24 Март, 2012, 09:14:23
ТЕЖКОВОЗ малиииииииии смех,инак да те светнем баш туй е наистина тествано само,че в Сандански там беше преди години интересното е че въпросното возило не може да разкачи ремаркето(тва докът беше с Петрички номер са с Монтанският може и да може ,ма не вервам да може) :D :D :D :D :D :D

Е та тежковоз е, да  не е магистрален влекач за 40т тотал. Това по толкова товари на черен път и дори без път.

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Събота, 24 Март, 2012, 09:31:56
Е та тежковоз е, да  не е магистрален влекач за 40т тотал. Това по толкова товари на черен път и дори без път.
Туй черен път е видело от Катунци до Сандански и из Монтаната от кариерата до фабриката.Инак влачеше цел живот дорде беше на Весо по 2 блока варовик от Монтана за Сандански и обработен мрамор наобратно ,ма не винаги,движи се със скоростта на МАЗ по нанадолнище и почти толкова и тресе. ;)

Вози колко две Татри,но върви като за половин ,тва е истината. ;) Инак е ветеран добър не знам да е метала котва из пътищата досега.

loshdancho

И все още се движи!
А Татрите по колко ги смяташ , аз по 17-18т.

loshdancho