• Welcome to Форум на българските шофьори.

Авторски снимки на камиони

Започната от Michael, Петък, 11 Февруари, 2011, 19:08:53

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

exon

Качеството не е кои знае какво,ама с телефона толкова :P

Тегления камион е българска Скания,СА-регистрация,първата снимка е на Дувър,а втората в Белгия..

exon

loshdancho

Не съм ги снимал аз , а едно приятелче , което скоро замина за Америка.

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

Rammbon

Това открих тази дни. Volvo 89  изоставено да ръждясва. Ще ходя да правя преговори да си го взема за гаража.

bruto

Ето я и моята кошница ,която ми е зачислена от 6-7 месеца ,на близо 900 хил/км ,с двигател мерцедес и 105 км ги държи на баирите (с до 15 т ).Кабината е шумна и не чак толкова комфортна ,но пък като цяло ме кефи здраво как стои на пътя. В събота ходих до Квебек с едно чисто ново волво и взех и жената с мен да се повози малко ,а камиона ми се стори че се узори на баирите .Нещо съм се мераклисал да си купа един камион и да си карам градско само ,но май няма да е волво....макар ,че са супер комфортни .

georgi87

Миналата година на състезанието на Волво Ина каза че са искали да вземат едно такова Волво от бившия Бургаски гараж на Сомат, за да го реставрират но ония от ръководството не са им го дали.Те сега е момента да спазарат това от по-горната снимка.

Rammbon

Тези дни ще пиша дали го дават това Volvo F89 или не, макар че работните ми казаха, че от 5 години вече не го карали.

VALKATA:

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

ИванТ

Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

georgi87

??? ??? ??? Много чудно как още не са го продали тоя Актрос МР2.

loshdancho

"Новото" камионче  на loshdanho. ;)

Trucker_Boy

Страхотено е МАНчето от всякъде, честито.
Kill Actros !  ;D ;D ;D
А защо номера не е на стойката на долният roolbar ?
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

loshdancho

Не трябва да се вижда много, много.......

Станимир

Ха честито,страхотно камионче.Да си жив и здрав да си го караш,и много да не те ядосва.

loshdancho

Мерсаж,  сега още го разучвам.... Много екстри по него.

loshdancho