• Welcome to Форум на българските шофьори.

Печки

Започната от Bilyo, Понеделник, 13 Февруари, 2012, 16:09:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Търсиш ли печка?

Да
8 (42.1%)
Не
11 (57.9%)
Нямам мнение
0 (0%)

Общ брой гласове: 18

Bilyo

Печки Вебасто топ 2000,Ебершпехер,пълен комплект от 500 до 650 лв:тел 0886640505.

Bilyo

georgi87

Баце за кво си пуснал таа анкета дали някой търси печка та тука болшинството сме шофьори и не е наша работа да търсиме печки.

georgi87

bizzart

Цитат на: georgi87 - Понеделник, 13 Февруари, 2012, 21:26:13
Баце за кво си пуснал таа анкета дали някой търси печка та тука болшинството сме шофьори и не е наша работа да търсиме печки.
Сигурен ли си ?

georgi87

Цитат на: bizzart - Вторник, 14 Февруари, 2012, 01:53:39
Сигурен ли си ?
Е па да ти кажа сигурен съм ако имах камион на мое име да ме интересуват печки и тем подобни ама след като нямам кво ми е зор.Или трябва шофьорите да купуват печки за камионите на чорбаджийте.

bizzart

Цитат на: georgi87 - Вторник, 14 Февруари, 2012, 15:31:46
     Е па да ти кажа сигурен съм ако имах камион на мое име да ме интересуват печки и тем подобни ама след като нямам кво ми е зор.Или трябва шофьорите да купуват печки за камионите на чорбаджийте.
Не ми проследи мисълта колега всички сме шофьори  няма значение собственик на мен ми трябва печка искам и от дясната страна да имам една печка така,че пребъзрзваш с отговорите.

georgi87

Цитат на: bizzart - Вторник, 14 Февруари, 2012, 15:39:56
Не ми проследи мисълта колега всички сме шофьори  няма значение собственик на мен ми трябва печка искам и от дясната страна да имам една печка така,че пребъзрзваш с отговорите.
Така е ама ти си я слагаш на твоя си камион,аз ако купя печка и я сложа от дясно и после като ми не плати и трява да напускам трябва да я свалям те първа.Ми ако се наложи да се замине дръгела некъде насред пътя със всичката цигания от кабината трябва и печка да помъкне шофьора.

bizzart

Цитат на: georgi87 - Вторник, 14 Февруари, 2012, 16:07:55
      Така е ама ти си я слагаш на твоя си камион,аз ако купя печка и я сложа от дясно и после като ми не плати и трява да напускам трябва да я свалям те първа.Ми ако се наложи да се замине дръгела некъде насред пътя със всичката цигания от кабината трябва и печка да помъкне шофьора.
Eми приятел няма оставяш драгело на средата на курса и готово.За всичко си има начини 

georgi87

Цитат на: bizzart - Вторник, 14 Февруари, 2012, 16:41:06
Eми приятел няма оставяш драгело на средата на курса и готово.За всичко си има начини 
Не баце просто шофьора не трябва да вкарва лични пари в дръгело на чорбаджията.А за да не се заминават камиони трябва чорбаджийте да плащат според уговорката.Ако нещат да си ги карат сами дръгелете.

georgi87