• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търсим шофьори за хладилни камиони

Започната от sss, Сряда, 15 Февруари, 2012, 12:34:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

sss

Търсим шофьори за хладилни камиони. Имаме 2 свободни места. Желателно е да имат АДР. Върти се Италия - България, през Сърбия/Гърция. Заплащане = 10% от навлото. Търсим коректни хора за дългосрочна работа. Плащане след отчета.

sss

Don_Bazilio

Процент от навлото не е коректно! Не споменавате за трудов договор, командировки...

Don_Bazilio

g_dandy

Това са подробности от пейзажа,както е пък химера знанието на стойността на навлото!

Don_Bazilio

Божке, още има ефендита, дето ни мислят за будали! То си има заплата 414 лв + командировки по Наредбата. Пак свободни съчинения!!!

Караиванов

Цитат на: Kostadinov - Сряда, 15 Февруари, 2012, 12:34:20Търсим шофьори за хладилни камиони. Имаме 2 свободни места. Желателно е да имат АДР. Върти се Италия - България, през Сърбия/Гърция. Заплащане = 10% от навлото. Търсим коректни хора за дългосрочна работа. Плащане след отчета.

Аз искам да карам при вас даже и пари ще ви давам.  :o

georgi87

Цитат на: Kostadinov - Сряда, 15 Февруари, 2012, 12:34:20
Търсим шофьори за хладилни камиони. Имаме 2 свободни места. Желателно е да имат АДР. Върти се Италия - България, през Сърбия/Гърция. Запла = 10% от навлото. Търсим коректни хора за дългосрочна работа. Плащане след отчета.
Абе баце Костадинов като пускаш обява що не пишеш име на фирмата и адрес + телефон за контакти.

Don_Bazilio

O4ilatia

Костадинов , ако искаш обади се на 0888 592605 .Мисля че ще е съгласен - Чочо.

Don_Bazilio

Цитат на: O4ilatia - Сряда, 15 Февруари, 2012, 14:00:25
Костадинов , ако искаш обади се на 0888 592605 .Мисля че ще е съгласен - Чочо.
Стойчо, после да не ревеш: той такъв, той - онакъв...

sss

ужас............

georgi87

Цитат на: Kostadinov - Сряда, 15 Февруари, 2012, 19:59:51Много лесно оплювате. Карате ме да съжалявам че пуснах обява в сайта. Хората при мен работят с години, явно не е толкова зле, нали???
Сега за тези на които им се работи: има трудов договор и осигоровки естествено. Навлата могат супер лесно да се проверят. Говоря за хладилници и за добра работа, не за бордоваци. Нужен ни е коректен човек от югозападна България 0893 838 252.
Добре де ясно че има трудов договор и осигуровки но пак не си написал името на фирмата ти.Или те е страх че ако го напишеш никой няма да ти се върже.А и тия дето дърпат бордови и други различни от хладилните ремъркета лоша работа ли работят.

Слави TGA

Don_Bazilio

Ей такива като Слави и Чочо бутат цената на труда ни. Винаги ще се намерят някои като Поп Кръстю, дето е предал Левски!

Don_Bazilio

Цитат на: Kostadinov - Сряда, 15 Февруари, 2012, 19:59:51Много лесно оплювате. Карате ме да съжалявам че пуснах обява в сайта. Хората при мен работят с години, явно не е толкова зле, нали???
Сега за тези на които им се работи: има трудов договор и осигоровки естествено. Навлата могат супер лесно да се проверят. Говоря за хладилници и за добра работа, не за бордоваци. Нужен ни е коректен човек от югозападна България 0893 838 252.

Никой не те оплюва, а само изразяват мнение! А когато има повече от 2 негативни мнения - значи нещо си сбъркал! Усети ли колко я бъркате, като се смятате за безгрешни многознайковци. Сега за парите: 414 лв. + командировъчни - ТОВА Е ЗАКОННО! Стига залъгалки за навла и километри. А би ли подписал допълнителното споразумение, което разискваме? А сега да те видя колко си изряден!
http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=1881.0

Слави TGA

Цитат на: Don_Bazilio - Четвъртък, 16 Февруари, 2012, 06:30:30
Ей такива като Слави и Чочо бутат цената на труда ни. Винаги ще се намерят някои като Поп Кръстю, дето е предал Левски!
Не си ме разбрал в какъв смисъл го казвам, не съм предател!

Слави TGA