• Welcome to Форум на българските шофьори.

Изгорели и катастрофирали камиони

Започната от grebeca1912, Сряда, 15 Февруари, 2012, 15:06:31

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

grebeca1912

Нещо което не пожелавам на никой,просто снимки на неприятни събития
Бий за да те уважават

grebeca1912

Бий за да те уважават

grebeca1912

Бий за да те уважават

grebeca1912

Бий за да те уважават

grebeca1912

Бий за да те уважават

grebeca1912

Бий за да те уважават

driver1

В този случай, освен хлъзгавия и непочистен път, причина за произшествието е и лошо разпределения товар - много е назад.

ИванТ

Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

Бриги Магнито

Баце у насрещното ли си спрел да праиш туй снимче,че нещо не мое си оправим ориентацията.

ИванТ

Мястото е краят на автомагистрала "Тракия" при град Стара Загора, при несъществуващото кръстовище тип "кръгово движение". Прилагам и снимка от различно разстояние, за да Ви ориентирам по-добре.

Автомагистрала "Тракия" (2010.07.10:):

Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

Бриги Магнито

Мерси баце,че бръмбаро беше запецнал сусе с ориентирането от първото снимче,тъй като според лентата която се вижда би следвало според ъгъла на напускане на платното от комшуто ,да е превзел и средната мантинелка,но са ми се сгрее реотана.

grebeca1912

Бий за да те уважават

VALKATA:

O4ilatia

Дано на никой не му се случват такива чудесии !

!.!.!

За радост - шофьора е оцелял :) Пожелания за скорошно оздравяване :)
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

Rammbon

На всеки може да се случи :(

Huligan

И от мен няколко снимки

Huligan