• Welcome to Форум на българските шофьори.

Добре дошли!

Започната от admin, Вторник, 23 Ноември, 2010, 22:44:16

« назад - напред »

0 Потребители и 3 гости преглеждат тази тема.

Харесва ли Ви форума?

Харесва ми
239 (93.4%)
Не ми харесва
5 (2%)
Не мога да преценя
10 (3.9%)
Нямам мнение
2 (0.8%)

Общ брой гласове: 253

Joro

Добро е форумчето има доста полезна информация. Браво !

Joro

DeDo Vi

Здравейте админи, и колеги. Радвам се, че случайно ровейки из нет-а намерих този форум.

DeDo Vi

BoBy_BoY

Цитат на: ДеДо Ви - Събота, 14 Май, 2011, 11:28:00
Здравейте админи, и колеги. Радвам се, че случайно ровейки из нет-а намерих този форум.
Ха, добре дошъл, ДеДо Ви! Поне син прочел упътването на форума ;). Как си? К'во те води насам?

admin

Цитат на: ДеДо Ви - Събота, 14 Май, 2011, 11:28:00

Добре дошъл на Дедо Ни и весело прекарване във форума. Чувствай се като у дома си.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

SOLAR

Добре дошъл, Дедо !
Виждам, че не само си намерил форума, но и си изразил мение. Продължавай все така !

Volvo FH16 700

Добре дошъл и от мен и приятно изкарване във форума.Също така здравейте всички отново,отдавна не бях влизал.Как сте?Добре дошли и на всички нови тираджии и кандидат-тираджии (като мен).

Причина за редакция : Правопис

DeDo Vi

Ха ха, днес се регистрирах и веднага предизвиках спор. Е много ми хареса, надявам се да съм полезен и за напред.

MAN-305

Форумът е страхотен и много полезен.
Поздравления за екипът!

admin

Екипът ти благодари за поздравленията и ти пожелава приятен и ползотворен престой тук. Целта е да си бъдем максимално полезни един на друг и мисля, че за момента се справяме с това.

Fast_Boy

Здравейте и от мен !!!
Случайно попаднах на този форум търсейки информация относно (Дигитална Карта) защото съвсем преди месец изкарах Ц кат., е радвам се дори намирам го за много полезен и се надявам след време и аз да допринеса за него с нещо!
Поздрави от мен и хиляди безаварийни !!!

Volvo FH16 700

Добре Дошъл от мен,и честито Ц.И кво,май само аз останах без Ц досега,така ли стана :'( :o

!na

Здравейте и от мен!
Намерих ви чрез социалната мрежа wolrdtrucker и реших да се присъединя.
Форумът ми харесва и ви желая успех и много нови приятели!
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

admin

Здравей и добре дошла във форума. Радвам се, че ти харесва и пожелавам успех и нови приятели и на теб.

R560

bad_kras

Здравейте и от мен , скоро и аз се включих при вас , да полезен е форума и нека се съберат повече потребители за в бъдеще. Успех на екипа !
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***