• Welcome to Форум на българските шофьори.

Клипове на ficotnt

Започната от grebeca1912, Събота, 18 Февруари, 2012, 21:32:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

grebeca1912

Бий за да те уважават

grebeca1912

Бий за да те уважават

rider777

Евала на Фико, вече има над 40 клипа,,, той е един от малкото читави собственици на камиони, които не се имат като останалите за Господари на Света ,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Joro

Готини клипове има да. А той собственик ли е ? Или е просто шофьор ?

grebeca1912

Бий за да те уважават

Roshko

rider777

;D ;D ;D ;D ;D ;D Рос,, ква империя, къв удар,, Фико ми е приятел, аз го запалих да снима и да качва  ;)

grebeca1912

Пак почнаха глупостите,не мога да разбера какъв ви е проблема човека си снима като не ви отърва не го гледайте
Бий за да те уважават

rider777

Гребец, нищо лошо не съм казал,,, Фико ми е приятел и се кефя на клиповете му, въпреки, че ползвам убийствено лош нет и не мога да ги изгледам целите,,,евала на всеки, който показва шофьорското ежедневие,,,има и един пич Сталин 82 и той качва и неговите са готини ама не мога да кача линк,,,потърсете ги в Бокса.

zhzhivko

не е важно колко взимаш а колко време ще ги взимаш

Joro

trenti

Чалга, разбити пътища и псувни, тоя последния не бих му дал и лопата да държи, как е взел психото...  ???
"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат!"

Joro

Много вулгарен тип е наистина аз не можах да ги излгедам , само псува вика като некой овчар...

Бриги Магнито

:D :D :D :D :DВидеоклип0333
Класика в жанра,пичо цепи мрака,еваларка.
:D :D :D :D
Те така се избегва инфаркт поради стрес -изливаш си всичко. :D :D :D :D

bizzart

grebeca1912

Слагайте линкове на всички къде снимат в тази тема,бате Иво аз говоря за
Цитат на: Roshko - Понеделник, 20 Февруари, 2012, 11:14:46
Империята отвръща на удара!  ;D
не за теб 
http://www.vbox7.com/play:bfdb0b9b5d тоя е страшен каруцар  ;D ;D ;D
Бий за да те уважават

grebeca1912

Бий за да те уважават