• Welcome to Форум на българските шофьори.

Фискалният резерв

Започната от admin, Неделя, 19 Февруари, 2012, 22:27:41

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Фискалният резерв се топи, той е под санитарния минимум. За харчене остават Сребърния фонд и двата фонда за затварянето на АЕЦ "Козлодуй"! Къде отидоха 5 милиарда от Фискалния резерв на държавата, за какво - никой не обяснява!

Къде са парите от Резерва на Здравната каса - също не се казва!

При настоящата уютна опозиция, в лицето на лидера на БСП и лидерите на Синята коалиция, защо Дянков да не си развява байрака? Кой ще го спре  - никой!

Цялата статия: http://lubamanolova.info/analizi/2012/2376-menda-stoyanova-prizna-che-se-harchi-ot-fiskalniyat-rezerv-koyto-e-pod-sanitarniya-minimum
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Don_Bazilio

И Милен Велчев направи една врътка от която загубихме много, ама не казва колко му е комисионата от тази сделка. По-лошото е, че никой не му потърси сметка!!! Абе всички са един дол дренки - мошеници и крадци на собствения си народ. Ако Левски можеше да ги види - щеше да се обърне в гроба си! Правилно Т. Живков е искал да го погребат с очите надолу - хем да не вижда какво се случва, хем по-лесно да му целуваме задника от тъга по спокойния за народа живот...

Don_Bazilio

Mandor

В момента, по БТВ върви интервю точно по тази тема.
http://lubamanolova.info/analizi/2012/2370-za-srebarniya-fond-i-izpusnatiya-poreden-shans-na-stanishev-da-bade-opozitsionen-lider#comment-2302
Дянков обяснява какво иска да прави със сребърния фонд, което ми прозвеча като: "Да дадем заем на друга държава, купувайки техни ДЦК", като може и Гръцки да са.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Don_Bazilio

Тоз Дянков ще бъде разстрелян публично от външна страна на Централния софийски затвор за назидание на всички крадци и мошеници.  >:(

Roshko

Почвам да се плашим, че забраним секви медии дома и на себе си че забраним!!!  :(
Червената пропаганда е набрала невиждани размери, изтри 24 годишна памет човешка!  :(
Щом приятели в кои се кълнем започнаха да се подават, положението никак не е розаво!  :(
Щом доживех да прочетем със собствените си очи, че Доган ни е панацеята... тръпки ме побиват!  :(
Затова не смеем да обвинявам никого, оти утре мое се събудим със същата диагноза, опазил ме Бог!  ::)
Но това поне ми вдъхва увереност, че пътят е правилен и да са ни живи и здрави поелите го!!!
Амин!  ;)

admin

Рошко, къде точно видя червена пропаганда?

Roshko

Цитат на: admin - Понеделник, 20 Февруари, 2012, 15:37:43

Не смея да я търся, страх ме е да пусна телевизия, както казах.
Усещам я със сетивата си как всеки ден поглъща все повече народ около мен.
Във форума, във фейса, на улицата. И тва на следващите избори, дай Боже
да са колко може по късно, ако спечели за трети пореден път червената месомелачка,
ще търся политическо убежище ако се наложи дори някъде в централна африка обещавам си...

Trucker_Boy

Цитат на: admin - Понеделник, 20 Февруари, 2012, 15:37:43

В целия тоя глупав сайт дето си дал.  ;D
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

driver1

Ако си зададете въпроса и си отговорите кой вади полза и политически дивиденти от цялата тази кампания ще сте наясно кои се точат за властта. Отново!

Roshko

Цитат на: Trucker_Boy - Понеделник, 20 Февруари, 2012, 17:00:15

В целия тоя глупав сайт дето си дал.  ;D

Ше се потретя, аз не смеем и него да отворим...  :D
Цитат на: driver1 - Понеделник, 20 Февруари, 2012, 17:15:50
  Ако си зададете въпроса и си отговорите кой вади полза и политически дивиденти от цялата тази кампания ще сте наясно кои се точат за властта. Отново!

Ма потвърждаваш, че има кампания, не съм се изкривил нещо  ???

totunio

Цитат на: Don_Bazilio - Понеделник, 20 Февруари, 2012, 10:16:09
Тоз Дянков ще бъде разстрелян публично от външна страна на Централния софийски затвор за назидание на всички крадци и мошеници.  >:(
Добре казано , но се съмнявам , че ще стане в "тази" България.

SEMPER

В "тази" България нищо хубаво няма да се случи.

Не са виновни ни комунисти, ни гербаджии, ни всичката останала пасмина която се възползва от овчедушието на народа.

Факт е, че няма ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО. няма и изгледи да се появи скоро такова.

Не знам и какво точно трябва да се случи, за да разберат хората колко яко са прецаквани постоянно.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Бриги Магнито

Момци реших да спамнем отново неподготвен.
Фискалнио резерв мислим са пароци ,да приемем,че никой не ги е турнал у джоба за лична употреба,което автоматично означава,че са изарчени за държавни сметки за който не е имало пароци,което пък означава,че бюджета на страната е на червено  ;),което пък означава,че сме фалира ли още преди Гърците и са си арчиме последните заделени пароци.Та да питам ако има неква верна мисъл у мойто постче,кво,че стане кат свършат и тез пароци,ко че покрива финансовите дупки на бюджета,които официално не съществуват.
Бацета не веднъж съм мъцал па че мъцнем една страна има свестна икономика само тогава,когато народа и има добра покупателна способност у момента у БГ единственното ,което расте ,но никой не мъца за него е безработицата и фалитите на фирми. ;)

Мислим пътници сме къде бърз заем оздравителен (тъй да се каже) от некой къде се навие да ни го даде.
Магистрали и метро не ранат един народ,народ се рани с мотика  ;)

Сори за неподготвенното ми спамче.

Mandor

Така е. Обаче остана ли някакво производство, което да ни храни? Замислете се какво изнася България, произведено тук. Поне знаете какво возите за износ и какво внос. И по колко.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Don_Bazilio

Не се произвежда нищо, защото от търговия се печели най-бързо и всички станаха търговци. На малко хора им стиска да правят дългосрочна инвестиция. Въпросът е : Защо? Отговорът: Защото липсва дългосрочна държавна политика за развитие на отраслите, даващи работа на простите хорица. По този начин никой няма представа дали вложените пари ще му донесат печалбата, която очаква, след 5-10 години...Няма луд, който да си хвърли парите на вятъра! Все пак се радваме на 150-те работни места в Ловеч. Но 150 нови работни места не решават проблема с безработицата. Няма ли работа, няма и търговия! Няма ли въртене на парите - няма нито принадена стойност, нито печалба. Те затва сме зле -поради липса на кадърни политици, които вече 23 г.  все едни и същи лайна изсират.

Don_Bazilio