• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ръководство за Скания 4 серия и R серия

Започната от miro, Понеделник, 20 Февруари, 2012, 16:50:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

miro

Търся ръководство за Скания 4 серия и R серия или поне ръководство за електрическата част за двете серии.Някой знае ли от къде могат да се изтеглят?Благодаря предварително

miro

Бриги Магнито

Цитат на: miro - Понеделник, 20 Февруари, 2012, 16:50:22
Търся ръководство за Скания 4 серия и R серия или поне ръководство за електрическата част за двете серии.Някой знае ли от къде могат да се изтеглят?Благодаря предварително
Трудна работа баце за тез сръгели и рекламните брошури с пари из нет,дирни из и бея(e bay) ако найдеш ще е неколко долара ,ма па си е пара. :(

Бриги Магнито

loshdancho

Galena ако се появи, ще може да даде материали, ама като гледам не е активна от отдавна...
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Понеделник, 20 Февруари, 2012, 22:12:04
Galena ако се появи, ще може да даде материали, ама като гледам не е активна от отдавна...
Ми кат ме виде колко съм си убавец пална джапанките с истерични писъци. ;) :D

miro

Е  да ще си платя за изтеглянето на информацията само да я открия   :) И ли да пробвам да пиша на лични на Galena Simova , но тя като служител да ли ще ми предостави тези ръководства не знам дали ще се навие

loshdancho

Това намерих, малко е но е ценно заради  електрическите спецификации.
Цялото   е тук:
http://www.google.bg/search?q=bwm_0000014_01.pdf&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:bg:official&client=firefox-a&source=hp&channel=np#q=bwm_0000014_01

loshdancho

Цитат на: miro - Вторник, 21 Февруари, 2012, 21:43:49
Е  да ще си платя за изтеглянето на информацията само да я открия   :) И ли да пробвам да пиша на лични на Galena Simova , но тя като служител да ли ще ми предостави тези ръководства не знам дали ще се навие
Пусни един мейл на office@scania.bg

Бриги Магнито

Дане +1 за откритите материали и аз съм търсил туй онуй за Скания и знам колко трудно се открива нещо.

Манете Галенчето она е заета Ви смета тестовете  ;) :D :D :D :D

miro

Благодаря за линка доста работи има другите ще ги търсим ,а и може да пусна един e mail където ми каза

mishogm

Dido

Сканиа мулти партс,със латински букви на чичко гугъл
Не е важно какъв камион караш,важното е да е с осем цилиндъра и да е Шведски

miro

Трябват ми електрическите схеми и оборудване(цялата ел.инсталация) на Скания R -серия.За 4- серия успях да намеря ел.ръководството, на руски е но ми върши работа.Имаш ли нещо предвид?Ще съм мн благодарен ако имаш нещо.До mishogm

miro

Цитат на: Dido - Неделя, 04 Март, 2012, 23:54:44
Сканиа мулти партс,със латински букви на чичко гугъл
Скания мулти не ми върши работа имам я трябват ми ръководството и ел.схемите на Скания R серията

mishogm

lefterow

lefterow