• Welcome to Форум на българските шофьори.

Еастра ООД София

Започната от Бриги Магнито, Вторник, 21 Февруари, 2012, 21:27:23

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Някой работил ли е там? Интередрусаме кихат ли пароци или не?

Бриги Магнито

Mystang

Аз не работя при тях но съм в техния гараж вече 3 години.По добре недей. ;)

Mystang

Don_Bazilio

Бриги Магнито

Цитат на: Mystang - Сряда, 22 Февруари, 2012, 11:26:01
Аз не работя при тях но съм в техния гараж вече 3 години.По добре недей. ;)
Мерси баце ,питах поради друга причина не съм се залетел натам.

zhzhivko

Тази фирма не се ли занимава с цистерни ,червени ВОЛВА   ФХ  :и ФМ
не е важно колко взимаш а колко време ще ги взимаш

Бриги Магнито

Цитат на: zhzhivko - Сряда, 22 Февруари, 2012, 18:26:58
Тази фирма не се ли занимава с цистерни ,червени ВОЛВА   ФХ  :и ФМ
М да,но имат и бризентец баце меркал съм ги из Военна рампа па Волва .

Mystang

Волвата ги няма отдавна.Банката им ги взе.сега имат 5-6 Рена Премиум с щори на Шварцмюлер и 2Мана-ТГА.И голямо текучество шофиори.туй то.

zhzhivko

аааааа ,разбрах .Защото преди се хвалеха че били мн.добре
не е важно колко взимаш а колко време ще ги взимаш

Johny_Bastuna

Пичове нека сега и аз да кажа от първа ръка как стоят нещата там ,все пак допуснах грубата грешка да работя там известно време!! В тази фирма е пълно с лъжци! ВВсичко е пълна пародия! А колкото до парите - тази дума там е престъпна! Не знам колко добре са били нещата преди да отида, но нека ви кажа как стояха до преди около месец, когато напуснах!
Волвата вече наистина ги няма да - отрил се бил някакъв дефект на цистерните и понеже нямаше кои да им даде да возят с такъв проблем те се видяха принудени да ги върнат! Сега уж се съдят със Шварзмюлер ама и австрииците не са тъпи - доколокото знам ЕАСТРА са на път да изгубят делото, защото цялата фирма е пълна с некадърници! Като се започне от големия шеф - некъв Лазаров които е пълен селяндур и капут, и се стигне до администрацията -разните му там диспоненти и спедитори, счетоводство, касиерка(една тъпа мастия Мариана май се казваше), и всичко останали! Всичко е фалш във фирмата!
Имат и 20 рена и 2 Мана ТГА ДА - за 3/4 от рената работа няма, защото всички са некадърници - работехме и в Европа откъдето всиучки фирми ни изритаха защото ЕАСТРА е накадърна! Искаха и спедиция да правят - не стана, зашото много фирми превозвачи изгоряха с парите! Камионите последните днуи преди да се махна стояха по плаца защото тъпата фирма няма пари да ги изкара на път! Стоял сум на Амстетен с внос за България 1 седмица, защото ням,ат пари да ми изпратят да се прибера! Работеха с ДКВ и Шел, ама и на двете фирми дължат над половин милион и не са платили нищо и затова блокираха картите! После стана АД!! Всичко кеш - няма карти за нищо - чака се с дни дори да вземеш някакви малки служебни аванси за да тръгнеш на път!
А това е само началото - отчетите след връщане се правят по два месеца и не можеш да си вземесш парите половин година, сега в последно време измислиха и някакъв преразход и удържат на всички по 400-500 лева на курс внос износ уж за преразход а всичко е добре скроена схема за ни оберат! Жалка фирма, никаъв професионализъм, оня Лазаров не знам на какъв се миусли но ако го прочете това да знае че е пълен тъпак и заслужава да бъде изнасилен в устата!!! Лъжеше 20 шофжори за пари и най-накрая като искаш да си получиш изработеното с честен труд ТОЙ те уволнява дисциплинарно!!10 човека така уволни, защото не искаше да плаща! Трагедия пълна! Пълно безобразие - уволнява хора защото си искат парите! Дано да влезе в затвора проклетникът прклет!
За Бога колеги, само в тая фирма не ходете по добре на борсата отколкото там!Тая фирма е по пропаднала и от СОМАТ а всички знаете в СОМАТ как е !!!!!!

пенчо

Ръководството на тази фирма са пълни боклуци. Работи месец плашат, работиш 2-3 забавят ти плащането, а пък после имаш да взимаш. Авоарите на фирмата са стопирани от съда, защото много бивши служители вече се опитват да си вземат парите чрез съда. Плащанията към фирмата се извършва на ръка, ходят служители от фирмата да си вземат парите от фирми на който са извършени някакви услуги. А пък тоя Бахов за никакъв х..й не става. Това е гадно, малко, мръсно чудовище с комплекс за малоценност. Седи си по цял ден в офиса, играе си на телефона и си върти далаверите под носа на Христо. Видя ли сте на работещ управител бюрото, на Галин не е такова. За бога братя и сестри не постъпвайте на работа в еастра оод.

пенчо