• Welcome to Форум на българските шофьори.

Перчемлиев-Полисимо

Започната от Don_Bazilio, Петък, 24 Февруари, 2012, 09:27:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

крис

Италия-Грузия за 1500 лв. вярно че е криза но това са малко пари,не знам този колега какво му е дереджето но явно не си цени труда,зависи разбира се кви км.върти

крис

chefolini

Цитат на: крис - Четвъртък, 06 Март, 2014, 21:30:46
Италия-Грузия за 1500 лв. вярно че е криза но това са малко пари,не знам този колега какво му е дереджето но явно не си цени труда,зависи разбира се кви км.върти
...няма никва криза!!..Работят му предимно новобранци на които им трябва стаж да започнат във читава фирма.Не вярвам некой да издържа при тоа глупендер..ма и да има,няма да се очудя.. ::)

chefolini

крис

Да, има логика да го правят младите колеги но след това коя ще е тази по читава ф-ма дето ще се захванат,откакто съм се прибрал от вънка всеки ден чета как фирмите не плащат или и да плащат то е малко и най голямата измама е с това гориво,както разбирам работите навънка и като се върнете Ви казват,че имаш преразход,работих 6 год. навън,смених няколко фирми но никъде не е имало норма и нито 1 литър не съм откраднал,много пъти съм разговарял по паркингите с колеги от б-г фирми и съм разбрал едно,не че на някой мн.му се иска да краде но го прави щото не му се плаща и от там идва това изкривяване на мисълта,искам да кажа,че на такива колеги които са изстрадали не им се вярва,те смятат,че който и да е каквато и заплата да взема той пак ще си краде,това е грешна логика,но докато има такива фирми ще има и такива шофьори.

Rammbon

Цитат на: chefolini - Петък, 07 Март, 2014, 08:04:04
...няма никва криза!!..Работят му предимно новобранци на които им трябва стаж да започнат във читава фирма.Не вярвам некой да издържа при тоа глупендер..ма и да има,няма да се очудя.. ::)
Има колеги стоят там и от 6 г и от 1 г и продължават да карат. Защо? Не са новобранци, а водачи със стаж от по 10-20г.
А в работилницата му работят добри майстори, защото при тях карат камионите и на други фирми, къде на богати, къде на  още по-богати чорбаджии.

DeDo Vi

Доста съм се чудил на тази фирма. С бая колеги работещи там съм говорил по паркингите, и не мога да си съставя еднозначно мнение за фирмата, много противоречива информация получавам за тази фирма. Не че ми дреме ама явно е някъкъв парадокс тази фирма в траспорта. Но най-много се учудих когато срещнах на един паркинг чист германец който караше камион на Перчемлиев. Е направо паднах от коня, като го видех немеца да бачка при Симеончо Перчемлиев. От тогава каквото и да чуя за тази фирма не се учудвам.

Rammbon

Пак имат обява за работа. Търсят само за BG. На хладилници и на бордови. Работата се състои в следното, разкачане и закачане на полурематнета по 4-6 пъти на ден, товариш и откачаш, товариш и откачаш на техния паркинг или някъде из страната, а този който ще го кара го закача и пътува. За тази работа дават 1500лв.  6 дни в седмицата. Който иска да се обади на Симперто-то.

Dilyan_Zagorchev

Преди няколко дни говорих със СПИЙД,плащат 50Е на ден за правите курсове.Парите на отчета като по време на курса има служебни

d2maper

Цитат на: Dilyan_Zagorchev - Понеделник, 19 Март, 2018, 07:49:37
Преди няколко дни говорих със СПИЙД,плащат 50Е на ден за правите курсове.Парите на отчета като по време на курса има служебни

Звучи като приказка, ама по телефона.... някой който работи там да каже дали е така?

Simo71

Цитат на: d2maper - Сряда, 04 Април, 2018, 10:18:48
Звучи като приказка, ама по телефона.... някой който работи там да каже дали е така?

Кой ще ти работи там уе тез отдавна сме ги научили

ХАХО

Цитат на: Simo71 - Четвъртък, 30 Януари, 2020, 17:28:27
Кой ще ти работи там уе тез отдавна сме ги научили

ТЕа отдавна са приключили кво ги коментирате изобщо

imter

Цитат на: ХАХО - Петък, 26 Февруари, 2021, 12:09:59
ТЕа отдавна са приключили кво ги коментирате изобщо
Постоянно пускат обяви за работа ,някой връзва ли им се въобще?

ХАХО

Цитат на: imter - Петък, 26 Февруари, 2021, 12:17:05
Постоянно пускат обяви за работа ,някой връзва ли им се въобще?
Дано да не :) Щото иначе ще е странно.

ХАХО