• Welcome to Форум на българските шофьори.

Най-добрият автомобил

Започната от admin, Четвъртък, 01 Март, 2012, 18:33:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

emcho

Цитат на: pumix - Петък, 18 Май, 2012, 10:48:29
Най-добрият автомобил е новият.На това като му знам разхода не бих казал че е най-добрият.

За горенето си гори,обаче за другите работи за ся,съм нямал проблеми,возията и вървенето са перфектни.

emcho

ИванТ

E39, E60 или E61 е кaто поколение?
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

ИванТ

Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

emcho

grants

Голф4 1.9 ТДИ 110 кончета четириврат задължително.  ;)
Не всичко е пари,но всичко е с пари

кск7

И да е с ПППепернишка регистрация ;D ;D

imter

znamc

Напълно съм съгласен с колегата по-горе ,че добрата кола е тази която ще те закара ,а лошата е тази която няма да го направи. Таз тема е много обширна , преди време имах S320 и си мислех ,че това е най-добрата кола (беше си ми детската мечта) ,но тогава криза при мен нямаше и не ме късаеше разхода от 17/100 ,нито това че всеки месец изпадах по 400-600лв за ремонти на "дреболийки". После ме удари кризата и си купих Ситроен Ксантия за 1000лв и 6 месеца я карах без дори да и вдигна капака и тогава тя ми беше "най-добрата кола" ,защото не ми бъркаше в джоба , после здаде багажа и си купих Мицубиши Галант за 1500лв ,дизелче икономично и сега то ми е най-доброто :) Та в общи линии най-добрата кола си остава гледаната.
п.п. Имал съм и две 124-ки и съм доста доволен ,но и от тях едната хвърли мотора :)

emilpopoff

Цитат на: !.!.! - Четвъртък, 01 Март, 2012, 20:52:30
Мерцедес 124 :) 2.0 л мотор , двувратка :) Ще те прибере от всякъде :)
Аз почти ще се съглася с колегата, ако ще да е 124-ка, нека(поне за мен) да е 2.5 D(атмосферка) и от там и броя на вратите се променя с 2 врати повече. Макар, че съм пристрастен към франсетата (Пежо и Ситроен за дизел и Рено за бензинов ДВГ) Защото такива коли съм карал(карам и в момента) и с първите две марки ми е и свързана работата.
А и иначе за новите автомобили моето мнение(не съм на кой знае каква възраст, но нови камиони за съжаление не съм карал, но нови коли доста съм покарал за съжаление не моя собственост) нещата  към днешна дата са доста изравнени по класове с изключение на някоя и друга издънка при двг-тата на някоя марка.Но иначе всички марки се научиха вече да правят(а ако не могат да си конструират, да си купят от някой от другите производители, които могат това) дизелови двг-та. А при новите бензинови двг-та нещата са като при дизела, пак с малки изключения. А за електроника, горивни с-теми нещата са още по унифицирани-помпи, дюзи, датчици, еку-та на двг, екута на скоростни кутий(ако имат такива) и т.н всичко е на големите фирма в бранша(BOSH, CONTINENTAL(SIEMENS), DENSO, MAGNETI MARELLI). Затова, че при новите коли вече поне според мен нещата са строго субективни от към предпочитание към някоя марка, но искам да бъда разбран правилно нещата са изравнени, но по класове, затова че не сравнявайте "кон с магаре" нека да сравняваме Мерцедес с Ауди или БМВ, а Рено с Опел или Хюндай или друга марка от тази "черга" .

emilpopoff

Цитат на: emilpopoff - Неделя, 12 Май, 2013, 20:56:17
Аз почти ще се съглася с колегата, ако ще да е 124-ка, нека(поне за мен) да е 2.5 D(атмосферка) и от там и броя на вратите се променя с 2 врати повече. Макар, че съм пристрастен към франсетата (Пежо и Ситроен за дизел и Рено за бензинов ДВГ) Защото такива коли съм карал(карам и в момента) и с първите две марки ми е и свързана работата.
А и иначе за новите автомобили моето мнение(не съм на кой знае каква възраст, но нови камиони за съжаление не съм карал, но нови коли доста съм покарал за съжаление не моя собственост) нещата  към днешна дата са доста изравнени по класове с изключение на някоя и друга издънка при двг-тата на някоя марка.Но иначе всички марки се научиха вече да правят(а ако не могат да си конструират, да си купят от някой от другите производители, които могат това) дизелови двг-та. А при новите бензинови двг-та нещата са като при дизела, пак с малки изключения. А за електроника, горивни с-теми нещата са още по унифицирани-помпи, дюзи, датчици, еку-та на двг, екута на скоростни кутий(ако имат такива) и т.н всичко е на големите фирма в бранша(BOSH, CONTINENTAL(SIEMENS), DENSO, MAGNETI MARELLI). Затова, че при новите коли вече поне според мен нещата са строго субективни от към предпочитание към някоя марка, но искам да бъда разбран правилно нещата са изравнени, но по класове, затова че не сравнявайте "кон с магаре" нека да сравняваме Мерцедес с Ауди или БМВ, а Рено с Опел или Хюндай или друга марка от тази "черга" .
Забравих да спомена още една голяма фирма производител на електроника,горивни с-теми,екута, дори и контактни ключове за запалване и тя е DELPHI.Макар, че като доставчик на електроника и помпи и дюзи и др. елементи(за леки автомобили и бусове) не съм очарован, но това си мое лично мнение.

godech

Аз карам е36 325 тдс със възможно всички екстри за този клас и съм много доволен от нея,но доста поизгни и ще я сменявам със друга но няма да я продавам че много си я обичам а и мотора и е за сега идеален,мисля да взема е46 320д 150 коня но се притеснявам че дават дефекти,със датчици и електроника

Monster

Мерцедес 123 без значение дали е дизел или бензин!  Тойота Корола 1992-1994 или комбито до 1995г. - отличникът според ТЮВ три на 1000 автомобила получават повреда при подръжка по сервизна книжка.

drago_pavlov

ivopifeca

От немските-Мерцедес,Бмв,от френските Пежо 505,604,рено 5,Сафран,Ситроен,като цяло е супер,от японските всичко,което не е гнилоч....От италянските всички със задно предаване,с изключение на Крома,164-ката,Каппа. Тва е за което се сечам :)

цецодебел

Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

American

1. Огромен безинов мотор, поне v6
2. Две врати
3. Задно предаване

например това:
smoking gun

American

smoking gun