• Welcome to Форум на българските шофьори.

Най-добрият автомобил

Започната от admin, Четвъртък, 01 Март, 2012, 18:33:07

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ivopifeca

Цитат на: American - Неделя, 09 Октомври, 2016, 04:58:37
1. Огромен безинов мотор, поне v6
2. Две врати
3. Задно предаване

например това:

В6 на този модел няма,а и по принцип шестаците на мерцедес 126 са редови.Осмаците са веобразни....

ivopifeca

Mr.Balkanski

Има компромисен вариант: V12  :o  :o  :o
Не е лесно да си член в наши дни. Комшията ти е *ъз, колегите ти са т*шаци, а най-добрият ти приятел е *утка.

Mr.Balkanski

Не е лесно да си член в наши дни. Комшията ти е *ъз, колегите ти са т*шаци, а най-добрият ти приятел е *утка.

Boroman21

5.0 V10 TDI (313 Hp)
313 к.с./3750 об/мин
Разположение на двигателя     Отпред, надлъжно
Въртящ момент                            750 Нм/2000 об/мин
Горивна система                    Дизел Комънрейл
Турбина                                    Турбокомпресор
Разположение на цилиндрите    V-образен
Брой цилиндри                           10
Диаметър на цилиндрите           81 мм.
Ход на буталото                     95.5 мм.
Степен на сгъстяване                    18

loshdancho

Това ти не треа да го пипаш даже.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

rider777

Караш Бентли а плащаш за Народна кола,,,,,,, на мен ми харесват.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

admin

Цитат на: rider777 - Неделя, 09 Октомври, 2016, 22:38:18
Караш Бентли а плащаш за Народна кола,,,,,,, на мен ми харесват.

Докато го караш, е съвсем така. Дойде ли време да го ремонтираш, караш народна кола, а плащаш ремонт за Бентли. :)
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

ANIMAL

То на това с тея характеристики един лафет отзад и 20 тона няма ги усеща пък като искаш разкачаш и на кафенце някъде
ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК,КОГАТО Е НА ПЪТ

Ни_Лук_Ял

Volvo 240 с шведски бензинов двигател. Накрая ще могат сусе ковчега да те закарт с нея.  ;D
Breakthrough....

Boroman21

Цитат на: admin - Неделя, 09 Октомври, 2016, 22:42:17Докато го караш, е съвсем така. Дойде ли време да го ремонтираш, караш народна кола, а плащаш ремонт за Бентли. :)
Зависи ко ще се строши , например на мене рециклажа на турбините ми излезе 2000лв + още 200лв за некви дребни неща . Накладки + предни дискове и престъргване на задните (нови са има няма  3к км ма надрани от накладката) 500лв .
Смяна на всички течности по двигателя и скоростите също не са космическа сума .
Вече дребните елементи по тоците са скъпи , например брава  е около 600лв , машинка за стъклото и тя тука някъде .
Пп. Разхода в града (Видин) е около 16 с мнооооого галене  , от Видин до Залцбург  през Румъния среден 8.3л/100км   на темпомат при 120-140км/ч.
За сравнение 2ка дизел комън рейл в супърб дава 5.2л/100км за има няма разлика от 6цилиндъра и 180коня по малко .  А въртящия момент  малиии  :o
Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

morskia86

Boroman21

Не , комън рейл

Sent from my Lenovo Z2 using Tapatalk

Boroman21