• Welcome to Форум на българските шофьори.

Авторски клипчета

Започната от VALKATA:, Четвъртък, 01 Март, 2012, 19:52:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

VALKATA:

VALKATA:

DeDo Vi

Ето и от мен малко клипчета от Русия.

DeDo Vi

DeDo Vi

Цитат на: levskarq2 - Събота, 24 Март, 2012, 21:35:08
;D

Селяния до шия. Интересен клип, който нагледно показва какви малоумници са се качили на камиони, яко чалга, псувни нон стоп, и опасно шофиране. И всичко това да се покажем колко големи майстори сме. А за правила и безопастност на никой не му дреме.

driver1

Напълно споделям мнението на ДеДо Ни! Този клип не е повод за гордост на автора си.

R560

Цитат на: DeDo Vi - Сряда, 28 Март, 2012, 12:36:57
Селяния до шия. Интересен клип, който нагледно показва какви малоумници са се качили на камиони, яко чалга, псувни нон стоп, и опасно шофиране. И всичко това да се покажем колко големи майстори сме. А за правила и безопастност на никой не му дреме.

Какво искаш да слушам в камиона метал или Бетовен ? Пък и оня тъпак с Mercedesa не вижда ли мигача ? че тръгва да изпреварва !

bad_kras

Цитат на: levskarq2 - Сряда, 28 Март, 2012, 14:15:29
Какво искаш да слушам в камиона метал или Бетовен ? Пък и оня тъпак с Mercedesa не вижда ли мигача ? че тръгва да изпреварва !
Баце , докато не се научиме да се уважаваме - "Пък и оня тъпак с Mercedesa" , няма да прокопсаме , да знаеш.  А това твоето демостративно каране с тази скорост "около 105 км" - изгорял си някъде да знаеш. И копчетата взеха да откриват вече.
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

R560

Цитат на: bad_kras - Сряда, 28 Март, 2012, 14:35:41
Баце , докато не се научиме да се уважаваме - "Пък и оня тъпак с Mercedesa" , няма да прокопсаме , да знаеш.  А това твоето демостративно каране с тази скорост "около 105 км" - изгорял си някъде да знаеш. И копчетата взеха да откриват вече.

Еми да додат и да го намерят копчето само , че няма такова.  8)

rider777

И аз искам да ми върви камиона със 105  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Slav_305

Е, върви и с повече върви, ама само по баира, надолу.  :P ;D
Play Golf, don't drive it!

R560

;D

Бриги Магнито

Левски мноо универсален ви влекача бре баце ту цистерна,ту гондолка евала.Стегай се утре съм решил да праим клип,че ти играем конкуренция. :D :D :D :D :D
;)

R560

Цитат на: Бригадира - Неделя, 01 Април, 2012, 18:39:25
Левски мноо универсален ви влекача бре баце ту цистерна,ту гондолка евала.Стегай се утре съм решил да праим клип,че ти играем конкуренция. :D :D :D :D :D
;)

:D :D :D :D :D

R560

R560

R560