• Welcome to Форум на българските шофьори.

Авторски клипчета

Започната от VALKATA:, Четвъртък, 01 Март, 2012, 19:52:58

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

American

Преди две седмици правих трип 2100 мили, от Farmington, NM до Norfolk, VA
Возих тикви за хелуин 46000 паунда
Та се случи за пръв път минах по този мост-тунел.

Моста се казва Hampton roads bridge tunnel.
Намалете си звука че седалката ми много скърца. Все пак камиона ми е 15 годишен :)

smoking gun

American

smoking gun

hgv_driver

Така са го направили че да могат да минават големите кораби нагоре към Newport News Shipbuilding.

hgv_driver

rider777

;) Боги, камиона ще те слуша поне още 5 години минимум, гарантирам ти,,, ама поне в тунелите спирай чистачките, че не само седалката ще скърца после брат,,,,, и умната  :)
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

ivopifeca

Цитат на: Rammbon - Събота, 17 Октомври, 2015, 18:54:56

Беше жега и колегата се отказа да го паркира.
Толко му разбира.

Shumaher15

Ето една шоферска каминка :D ;D

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

American

Сетих се нещо интересно.
След като проверих каква е надморската височина там в тунела, тя фактически е подморска -33 метра.
Зададох си въпроса, къде ли съм бил най-високо с камиона, и се оказа че пак е тунел.
Това е Eisenhower Tunnel и се намира на 3,401 метра надморска височина, на 70-та магистрала на запад от Denver, Colorado

Странно а ? :)
smoking gun

Mandor

Това е по-високо от Мусала-2925,4 m.
А най-ниското място, на което можеш да бъдеш с камиона е Евротунела- -75м.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.

American

Намерих още едно ниско място където съм минавал с камиона. Това е Salton Sea https://goo.gl/maps/MPU77deza7o намира се в южна Калифорния, и съм минавал там покрай него по 86ти път.
Елевацията на повърхноста на езерото е −71.3 метра.
smoking gun

Mandor

rider777

Навсякъде при задръстване е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО  да се кара в Бус лентата ама у нас йог,,,,,,,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Mandor

Не е точно така. Идеята на БУС-лентата е, градският транспорт да се движи без задръстване и да си спазва разписанията. Така и хората имат стимул да го използват, а това разтоварва трафика.
Админа май ще ни бие за отклонението от темата   ::)

rider777

Някой не кара ли уикенда близо до тази кал ???

rider777

Аре бре,,,,, само аз ли качвам клипчета ???  Качвайте и вие да се учат новобранците как се търсят адреси ,,,,

Бриги Магнито

Цитат на: rider777 - Понеделник, 11 Юли, 2016, 22:52:17
Аре бре,,,,, само аз ли качвам клипчета ???  Качвайте и вие да се учат новобранците как се търсят адреси ,,,, [
Е да им снимам как плюнчим пръсто за да разберем от къде дуа ветъро и да знам на къде да фанем ли?
Мани немой,тва си ми е тайна и не си я издавам

Бриги Магнито