• Welcome to Форум на българските шофьори.

Авторски клипчета

Започната от VALKATA:, Четвъртък, 01 Март, 2012, 19:52:58

« назад - напред »

0 Потребители и 6 гости преглеждат тази тема.

DeDo Vi

Тези дни снимах в Русията, но ще ги кача след празниците, сори мързи ме.

DeDo Vi

Lorinser

Как се набира волвото с 22 тона товар.  ;D

Lorinser

VALKATA:

DeDo Vi

Ето и от мен малко клипчета от необятната Руска шир.
Само, че аз нямам време и не ми се занимава да ги пудря с музики като Валката.
Качвам ги така недоправени.

Има още ама нямам време да се занимавам да ги качвам.

rider777

;) Евала Дедо,,и трите клипчета са много яки, изгледах ги с кеф,,,у Тубата тва е готино, че като немаш време да се занимаваш да ги качваш само ги нареждаш у списъка и те си се качват без да се занимаваш повече с тях,,,,,,давай пускай ги и другите,,,за пръв път виждам клипове от Русия и да ти кажа хареса ми,,,аз си го представях по-диво некак си,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

DeDo Vi

Цитат на: rider777 - Понеделник, 30 Април, 2012, 22:14:24
;) Евала Дедо,,и трите клипчета са много яки, изгледах ги с кеф,,,у Тубата тва е готино, че като немаш време да се занимаваш да ги качваш само ги нареждаш у списъка и те си се качват без да се занимаваш повече с тях,,,,,,давай пускай ги и другите,,,за пръв път виждам клипове от Русия и да ти кажа хареса ми,,,аз си го представях по-диво некак си,,,,
Баце, повечето хора в Европа и у нас си мислят, че В Русия е дивотия и канибализъм. Истината е, че тази държава е много, ама много по-уредена и напреднала от Европа, верно по типично техния си начин. Просто трябва малко време за да привикнеш с обстановката, и ти гарантирам, че ще ти хареса повече от Европа. Например, малко хора знаят, че в Русия е като в САЩ, отделните области са като отделни щати, със собствени закони, и манталитет. Също така, ако имаш ГСМ с Московски номер ако отидеш в Ростов-на-Дон ти набиват роуминг.
А за клиповете, нямам време и нерви иначе че ги нагласим с музика и режисьорски чалъми като Спилбърг. Не ми се занимава.

admin

Дедо, качи още някое клипче. И на мен ми харесаха тези. Къде е тази магистрала от първия клип?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

DeDo Vi

Цитат на: admin - Вторник, 01 Май, 2012, 01:23:25
Дедо, качи още някое клипче. И на мен ми харесаха тези. Къде е тази магистрала от първия клип?
Махачкала-Ростов май беше.

trenti

Готини клипчета Дедо, много тиха кабина или камерата филтрира шума, каква марка е влекача...  ???
"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат!"

Бриги Магнито

Дедо ма снимай некое моме за бацко бре.Щехте ми карате нещо с Виталий ма дедов оше си чекам. :'(

georgi87

Цитат на: DeDo Vi - Понеделник, 30 Април, 2012, 23:04:57
Баце, повечето хора в Европа и у нас си мислят, че В Русия е дивотия и канибализъм. Истината е, че тази държава е много, ама много по-уредена и напреднала от Европа, верно по типично техния си начин. Просто трябва малко време за да привикнеш с обстановката, и ти гарантирам, че ще ти хареса повече от Европа. Например, малко хора знаят, че в Русия е като в САЩ, отделните области са като отделни щати, със собствени закони, и манталитет. Също така, ако имаш ГСМ с Московски номер ако отидеш в Ростов-на-Дон ти набиват роуминг.
А за клиповете, нямам време и нерви иначе че ги нагласим с музика и режисьорски чалъми като Спилбърг. Не ми се занимава.
Малий аз тва за телефоните не го знаех а моя е на МТС от Астраханска област.

Trucker_Boy

Цитат на: trenti - Вторник, 01 Май, 2012, 03:32:46
Готини клипчета Дедо, много тиха кабина или камерата филтрира шума, каква марка е влекача...  ???

На Дедо влекача от клиповете е DAF.
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

rider777

Дедо, мани режисьорските чалъми и музиката пускай ги сурови като мен,,,така е най-автентично,,,, не се ли чува звука на мотора и гласът ти всичко се губи  ;)
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

DeDo Vi

Цитат на: rider777 - Сряда, 02 Май, 2012, 11:08:03
Дедо, мани режисьорските чалъми и музиката пускай ги сурови като мен,,,така е най-автентично,,,, не се ли чува звука на мотора и гласът ти всичко се губи  ;)
Баце аз снимам със Сони-Ериксон, трофеен от войната, така, че не искайте качество и звук от мен. Колкото толкова. А ти че ядеш бой ако те видим :). Заради тебе и аз на дърти години клипове катерим у ЮТуба-та. Немам си друга работа зер. :)
Имам оше клипове за качване ама пусто време немам.

DeDo Vi

Цитат на: Бриги Бичкията - Вторник, 01 Май, 2012, 09:13:30
Дедо ма снимай некое моме за бацко бре.Щехте ми карате нещо с Виталий ма дедов оше си чекам. :'(
Баце снимал съм специално за тебе моме, тоест на момето некои работи бре. Ама ако ги качим тука че ни баннат форевер. Че ти ги покажем привате.

DeDo Vi