• Welcome to Форум на българските шофьори.

Авторски клипчета

Започната от VALKATA:, Четвъртък, 01 Март, 2012, 19:52:58

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

rider777

Дедо,,,давай пускай още, че ме зариби яко  ;)
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

rider777

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

godji

Цитат на: admin - Петък, 04 Май, 2012, 14:58:27
Годжи, в youtube ограничението е 20 ГБ големина на клипа. Чак не ми се вярва, че твоите са по-големи. :)
Ами по-малки са със сигурност ! Пак ще пробвам  ::)
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

zhzhivko

Разгледайте клиповете на този лауреат ,колегата ''rider777'' пасти да яде ,а този му е и фен  http://www.vbox7.com/byuser:life_on_wheels   :D :D :D
не е важно колко взимаш а колко време ще ги взимаш

Trucker_Boy

Цитат на: zhzhivko - Сряда, 09 Май, 2012, 08:42:04
Разгледайте клиповете на този лауреат ,колегата ''rider777'' пасти да яде ,а този му е и фен  http://www.vbox7.com/byuser:life_on_wheels   :D :D :D

Форда е станал жесток, той май си въобразява, че кара камион.  ;D
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Joro

Тоя май нещо му бега центъра на тежеста , паузи прави    как го е накичил тц тц . Маняк  е  :D

ivopifeca

;D ;D ;DТе тоя колега е номер 1,наи -големия,напълни ми душата,истински фен,евала ;D

Slav_305

Цитат на: Trucker_Boy - Сряда, 09 Май, 2012, 15:09:53
Форда е станал жесток, той май си въобразява, че кара камион.  ;D
Не е Форд, баце! Малка Сканиа е.  :P ;D
Демо версия, на голЕмата Сканиа.  8)
Play Golf, don't drive it!

zhzhivko

Цитат на: Joro - Четвъртък, 10 Май, 2012, 14:47:18
Тоя май нещо му бега центъра на тежеста , паузи прави    как го е накичил тц тц . Маняк  е  :D

Даже пердета е сложил.  :D :D
не е важно колко взимаш а колко време ще ги взимаш

Joro

Пердетата не съм ги видял  :D  ама гледам че и ядене си носи  , кара по национaл е 85  :D

Slav_305

Joro

Trucker_Boy

Не аз просто нямам думи ! ;D  ;D  ;D
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

ivopifeca

Дали е стабилен? ;DЖелезо ли е? ;D ;D ;DПрави си и паузите-много е стриктен.

Slav_305

Паузите са само за пред камерата!  ;D
Иначе кара на магнит.  :D

DeDo Vi

Абе, верно му лопа етежерката. Обаче, че земем едно дърво па че ви млатим сичките наред и най вече Райдеро777. Не за друго ама и мене ме запалихте на дърти години клипове да снимам и да качвам у Тубата. Да се праим и аз на шебек.

DeDo Vi