• Welcome to Форум на българските шофьори.

Авторски клипчета

Започната от VALKATA:, Четвъртък, 01 Март, 2012, 19:52:58

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

MagnuM

;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057

MagnuM

;) Не е важно за къде пътуваш, важно е да си на пътя ;)
Новата страница на Българските шофьори!
https://www.facebook.com/pages/Bulgarian-TrucksDrivers/435921919851057

Dilyan_Zagorchev

Само малко да спамна по темата.Кои са първите две парчета за фон?

Dilyan_Zagorchev

Люси

rider777

;D ;D ;D ;D Люси,, това не е балканска скара,,,, тая си е баш европейска,,,,, нашите нали ги знаеш как се затварят, такива двойни,,, те са си турски де,,,,, и аз на къв се правя,,,,,,,,,,,
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

naum4o

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 24 Април, 2014, 19:36:30
;D ;D ;D ;D Люси,, това не е балканска скара,,,, тая си е баш европейска,,,,, нашите нали ги знаеш как се затварят, такива двойни,,, те са си турски де,,,,, и аз на къв се правя,,,,,,,,,,,
Официално се води грил-тиган. Има гладки и оребрени, тефлонирани, чугунени-като този в клипа, перфорирани и тип ,,Факиро" Редовно превозвам палета с такива.
Името звучи по европейски, но съм виждал и съветски от 50-те години от плътен алуминий. Спокойно може да се използва и вместо чук. :D
Хубавите струват 35-40 евро, като стигат и до 120-130 евро.
Като толкова ви се иска да боядисвате паметници, то идете пред посолството на САЩ и боядисайте паметника на онези, които изравниха София със земята през зимата на 1943-1944г., но ония там ще ви отстрелят като кучета, защото за тях не сте нищо повече от самопродали се РОБИ!

godji

След 30 мин. го изпреварих на Ришкия , но на магистралата : http://www.videoclip.bg/watch/374900
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

godji

БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

rider777

Много обичам да се фукам,,,,,  

Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

Dilyan_Zagorchev

С кое?Че нищо ми не хвана окото,пък с 4 гледам уж

rider777

Абе важното е, че обичам да се фукам,,,,,

Трябва да си сменя ника "Фукльото 777"

American

Това е моста Blue Water Bridge свързва Канада и САЩ, Онтарио с Мичиган при Sarnia, ON

smoking gun

R560

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

American

Какво би могло да те накара да караш в Дубай на отворен прозорец ? Предполагам е било около 100 фаренхайд.
smoking gun

Mandor

Около коледа са даже и по-ниски. 50-60F.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.

Mandor