• Welcome to Форум на българските шофьори.

WaisTrans на Кале

Започната от VALKATA:, Петък, 02 Март, 2012, 18:08:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

VALKATA:

admin

Някой познава ли се в тези клипове? Пълна излагация е всичко това според мен. Има хиляди начини да се повесели човек, но не и да прави подобни глупости по европейските паркинги.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Don_Bazilio

Тия са изперкали тотално! Пий едно, пий две - ама защо трябва да ти гледат резила по целия свят? Манталитет юнашки, български: да се осе*еш и никой да не разбере - язък за барута! Баси простотията...

admin

Пък и се документирали на видео, за да може хубаво да ги видим.

Don_Bazilio

Да ги гледа шефа им - май няма да го учуди такова поведение!

Boroman21

Това е старо като света иначе да много е гадно :o

grebeca1912

;D ;D ;D ;D ;D ;D Това не е нищо когато бях с дядо в Испания преди 5 години,колеги от Bonavia и Markotran са напиха,музики и легнаха,а едни поляци са сбиха и счупиха 2-3 камиона (стъклата) и кръв имаше така че да се възмущаваме от неща които сме виждали не един път  ;D ;D ;D мен лично нищо не ме учуди  ;D
Бий за да те уважават

DeDo Vi

Цитат на: admin - Петък, 02 Март, 2012, 18:13:27
Някой познава ли се в тези клипове? Пълна излагация е всичко това според мен. Има хиляди начини да се повесели човек, но не и да прави подобни глупости по европейските паркинги.
Да, оня дългия малоумник съм го засичал по паркингите, и оня малкия олигофрен със сигналната жилетка също съм го виждал (ха ха ха чак сигнална жилетка облякло джуджето малоумно). Но не съм контактувал с тях (сещате се защо). А и поне хоро да можеха да играят а те само се клатят и подритват като щтрауси с артрит. :)

Don_Bazilio

Към Valkata: Ей, Младежо, не ти ли идва на ума, че тук влизат много работодатели  и гледат простотиите, които си качил? Не ти ли идва на ума, че злепоставяш колеги(колкото и изпростяли да са те) пред шефовете им? Баси тъпнята, дет си я направил!!!

rider777

Е затова като чуят за Българи в Европа и им настръхват косите,,, после пак да ме псуват някои защо не съм се събирал с нашенци по сандъците,,,  не се събирам с е таквиз кат тези . Вчера на обед спирам за 66 часа пауза и до мен спира един Български влекач,,,само 5 приказки си казахме през стъклото и ми стана ясно, че пича не е като тез от видеото, извадих котлона, направих по кафе и си говорихме нормално с човека, който беше на 50 и кусур години, но нормален, което е голяма рядкост в нашето племе.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

!na

Ако в цялата картинка нямаше алкохол и пиянско клатушкане, клиповете щяха да са съвсем други.
Хубава българска музика и усмихнати хора, ама....
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Бриги Магнито

Цитат на: !na - Събота, 03 Март, 2012, 09:10:23
Ако в цялата картинка нямаше алкохол и пиянско клатушкане, клиповете щяха да са съвсем други.
Хубава българска музика и усмихнати хора, ама....
Тъй де тва е идеята на живота,но,, арна,, фирмица и житейски несгоди се дават с пиене,поне така съм чувал и резултата е такъв. ;)

driver1

Към rider777: Не изгледах клиповете, тъй като в чужбина бокса зарежда с часове, но се досещам за какво става дума. Но нека не бъдем крайни - има го, разбира се, това за което говориш, но предполагам си бил в съседство с румънци и португалци? Мисля, че картинката не е много по-различна...Да не говорим и за друг вид "тероризъм" - дори и да има цял плац свободен, испанеца с гърмящия агрегат ще паркира там, където има най-много камиони!

!na

Цитат на: Бригадира - Събота, 03 Март, 2012, 09:29:39
Тъй де тва е идеята на живота,но,, арна,, фирмица и житейски несгоди се дават с пиене,поне така съм чувал и резултата е такъв. ;)

Аааа, моля, моля, не мога да се съглася дори на шега с каквото и да е оправдание да се направиш на животно  ;)
Всички знаем, че алкохола не решава проблемите, нито помага за решаването им.
Да удариш едно-две за настроение в компания е едно, но да "прославиш" България на някой паркинг по този начин е съвсем друго.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

Бриги Магнито

Е то ако не е нейде из Европата тъй наречена тоз паркинг си няма къде ,тука де има паркинг е по -мирна работа.

Извод дападжийчетата или по-малко пият или не са родолюбци. ;)

Бриги Магнито