• Welcome to Форум на българските шофьори.

WaisTrans на Кале

Започната от VALKATA:, Петък, 02 Март, 2012, 18:08:09

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

VALKATA:

Цитат на: Don_Bazilio - Събота, 03 Март, 2012, 08:21:45
Към Valkata: Ей, Младежо, не ти ли идва на ума, че тук влизат много работодатели  и гледат простотиите, които си качил? Не ти ли идва на ума, че злепоставяш колеги(колкото и изпростяли да са те) пред шефовете им? Баси тъпнята, дет си я направил!!!
Клиповете не съм ги качил аз във Вбокса просто пускам клиповете тук и дали тук ще ги видат или във Вбокса мисля, че няма значение.

VALKATA:

Don_Bazilio

Дори и да не са твои, не качвай такива неща тук. Прочети още веднъж поста!

Причина за редакция: Обидна дума и последно предупреждение!

Don_Bazilio

loshdancho

Значи да си заровим главата в пясъка и да си викаме ние сме изрядни....
Точно тука ми е смешна поговорката "Гарван гарвана око не вади".
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

admin

Цитат на: Don_Bazilio - Събота, 03 Март, 2012, 10:22:53
Дори и да не са твои, не качвай такива неща тук. Прочети още веднъж поста!

Причина за редакция: Обидна дума и последно предупреждение!

Уважаеми Don_Bazilio, поради каква причина не трябва да се поставят подобни линкове? Тези клипове ги има доста отдавна в интернет и който е трябвало да ги види, ги е видял.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

SEMPER

Самия факт, че са качени точно в ви-бокса говори достатъчно ясно, че са качени от някой от участниците, най вероятно в израз на възхита и гордост от якото събитие  ;D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

DeDo Vi

Цитат на: rider777 - Събота, 03 Март, 2012, 08:29:19
Е затова като чуят за Българи в Европа и им настръхват косите,,, после пак да ме псуват някои защо не съм се събирал с нашенци по сандъците,,,  не се събирам с е таквиз кат тези . Вчера на обед спирам за 66 часа пауза и до мен спира един Български влекач,,,само 5 приказки си казахме през стъклото и ми стана ясно, че пича не е като тез от видеото, извадих котлона, направих по кафе и си говорихме нормално с човека, който беше на 50 и кусур години, но нормален, което е голяма рядкост в нашето племе.
Иво, тук вече съм напълно солидарен с теб, когато си прав, прав си. Точно така правя и аз, и мен ме "хранят" че не се събирам на сандъка с българи, но нали се сещаш колко ми дреме за селяците. И с ръка на сърцето ти казвам: Чест ти прави, че въпреки многото ти клипове, не си снимал подобни простотии. 

!na

Цитат на: loshdancho - Събота, 03 Март, 2012, 10:47:45
Значи да си заровим главата в пясъка и да си викаме ние сме изрядни....
Точно тука ми е смешна поговорката "Гарван гарвана око не вади".

+1

Цитат на: SEMPER - Събота, 03 Март, 2012, 12:57:47
... качени от някой от участниците, най вероятно в израз на възхита и гордост от якото събитие  ;D

Всъщност това е най-тъжното в цялата история.
My truck runs on diesel, I run on 100% passion

DeDo Vi

Цитат на: driver1 - Събота, 03 Март, 2012, 09:36:30
   Към rider777: Не изгледах клиповете, тъй като в чужбина бокса зарежда с часове, но се досещам за какво става дума. Но нека не бъдем крайни - има го, разбира се, това за което говориш, но предполагам си бил в съседство с румънци и португалци? Мисля, че картинката не е много по-различна...Да не говорим и за друг вид "тероризъм" - дори и да има цял плац свободен, испанеца с гърмящия агрегат ще паркира там, където има най-много камиони!
Е Драйвър, за пореден път ми взимаш думите от устата, много точно казано.

SEMPER

Може да прозвуча крайно - но аз тотално избягвам да се събирам с непознати и слабопознати сънародници когато съм в Германия.

Също така много отдавна се научих да изрязвам още в началото всякакви молби от познати за разни "услуги"

Да, сигурно в трудно да се разбере от БГ, но за себе си съм прав.
Тъй като тоталната "далавера" от услугата винаги е с пъти по малка от вредата,която ще ми донесе.

Най стандартните примери - някой който има работа в Баварско да речем, ме моли да дойда да го взема от Хан до Фракфурт, тъй като самолетния билет до там бил с 130 евро по евтин. И да - нямало проблем - щял да ми сипе гориво.И да донесе ракия  ;D От цялата операция реалната полза я има 30 евро,я не
Е да, ама не - на мен  загубеното време за 900 км каране ми коства над 100 евро
, и вместо да се опитвам да се обяснявам надълго защо не мога ( и да ме обявят за много дръпнат) предпочитам на секундата да кажа че съм зает, или че точно тогава не ми е свободна колата. На много близки пък им казвам, че ми е по изгодно да си купят скъпия билет, и да им дам 30 евро като кацнат., отколкото да си загубя дена

Другия стандартен случай - молба да тръгна да гледам за всякакви дъргели на 2 и 4 колела в радиус на поне 200км - също ми е зверско неудобство и казвам, че нищо не разбирам от коли,мотори и може да го набутам.

Имаше преди време една измама в мобиле.де - пускаха обяви на някакви лачени коли на доста ниски цени, като е посочен импулсен телефон. Ако се излъжеш да звъннеш - почват едни мноооого дълги приказки с всякакви уговорки и условности, с уговорка да се чуят пак и пак,ама без нищо конкретно в крайна сметка. Е познайте колко молби съм имал да звъня на такива обяви, тъй като от БГ "нещо не можели да се разберат с човека"  ;D ;D ;D

И  оферти от всякакво естество да търся и купувам  неща дето в немско са на голяма далавера и да ги пращам до БГ, ама не по пощата щото далаверата изгаряла от таксите, ами да ги закарам на рейса да речем или някъде другаде, но поне на 70-80 км от мен  ;D

А иначе най яките прецаквания на сънародници в чужбина се правят именно от сънародници. Преките ми впечатления са от Германия и Англия, но предполагам че по другите държави няма да е по различно.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

petar1991

Какво означава "на Кале" смисъл че са душили лепило ли?На мен ми изглеждат обикновенни веселяци ;D

Бриги Магнито

Цитат на: petar1991 - Неделя, 04 Март, 2012, 21:35:24
Какво означава "на Кале" смисъл че са душили лепило ли?На мен ми изглеждат обикновенни веселяци ;D
Кале ,баце е град мислим сещаваш ли се. ;)

LKW

Цитат на: petar1991 - Неделя, 04 Март, 2012, 21:35:24

Ти направо "Уби коня с прашка". Как можа да си помислиш, че Кале е лепило? Дори и да не знаеш какво е , има Гугъл. Там съм сигурен, че пише какво е.

Кале е град във Франция, град-пристанище. Пише се Calais. И от него се ходи за Dover (Англия).
Шлафен цузамен в майне бунгало до сабале рано.Клайне дупен.
Много обичам млади и арни спедиторки.
http://www.youtube.com/watch?v=jwVu3crtQuY
http://www.youtube.com/watch?v=lwbyMYfLv_I
WWW.elmaz.com

petar1991

Да бе ясно.Помислих си че може да е град, но посредством видяното от клипчетата си помислих че "нетрезвото" състояние на субектите е благодарение на ефекта които се получава след смъркане изпаренията и миризмите на същото лепило(калето, има още C200 и полификс).Аз лично съм го правил като дете естествено и ефектът беше същият!Та като цяло заради това съм се объркал :-\

pumix

Може и на капчица да са.Пък и от заглавието се подразбира, че става въпрос за град,иначе по твойта логика трябва фирмата да се е нашмъркала с лепило. ;D ;D ;D
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

Димитър Гебшеменов

Цитат на: DeDo Vi - Събота, 03 Март, 2012, 00:55:49
Да, оня дългия малоумник съм го засичал по паркингите, и оня малкия олигофрен със сигналната жилетка също съм го виждал (ха ха ха чак сигнална жилетка облякло джуджето малоумно). Но не съм контактувал с тях (сещате се защо). А и поне хоро да можеха да играят а те само се клатят и подритват като щтрауси с артрит. :)
Деде-тоя"олигофрен"както го наричаш,е един много готин човек.....много ми е помагал по пътищата преди години......сестра ми е с диагноза ДЕТСКА ЦЕРЕБРАЛНА ПАРАЛИЗА -ТИП ОЛИГОФРЕНИЯ-И Е ИНВАЛИД 1-ВА ГРУПА и затова побеснявам когато някои нарича друг ОЛИГОФРЕН.....МЕРИ СЕ ПРИКАЗКИТЕ....очаквам извинение,ако не....ще се докаже кои е ОЛИГОФРЕНА.....ИМЕТО МИ Е ИСТИНСКО-ГЛЕДАИ ДА НЕ МЕ СРЕЩАШ НА ПЪТЯ,КОИТО И ДА СИ.....НЯМА ДА ОТГОВАРЯМ ПОВЕЧЕ ПО ТАЯ ТЕМА.мерете си приказките-човек до човек опира.......
мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.

Димитър Гебшеменов

мразим когато се ебават с мен...ебават ли се с мен-значи се подиграват с моето семейство.....а подиграят ли се с него-не давам гаранции за това какво ще направя....успех на работодателите..........При самохвалците, както и при позлатеното оръжие, вътрешното не отговаря на външното.