• Welcome to Форум на българските шофьори.

Търся информация за фирма ПЕТКО АНГЕЛОВ БГ-Пловдив

Започната от defendar, Петък, 02 Март, 2012, 22:57:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

doktora179

Цитат на: antoniyu - Петък, 09 Март, 2012, 20:49:37
Дедо работил съм вътрешно и са ми плащали на 10 число аванс на 25 заплата в Трайков транс с един месец закъснение,както и в НиН и там получавах след месец закъснение.
Колега няма да спорим,за 1000лв ли работиш,толкова ти превежда в картата на жена ти нали,а другите нали може и тях да не ти ги даде.Аз съм работил с 650евро аванс на месец и другите когато се върна максимум след 2 дена.
А в интерес на истината всички фирми са на едно и също заплащане,малко така,че.

Колко ви плаща на километър ?

Цитат на: doncho79 - Събота, 10 Март, 2012, 00:08:49
плащат пеперудки ма нощни ...............бегайте като девол от тамян от таз фирма

Само като чух Трайков Транс и ми стана ясно обаче чекам некой да почне ми е хвали и НиН и те са същите. Петкото почна да плаща добре даже може да се каже най-добре от всички в Пловдив !!!

doktora179

stoil nedev

Леле-леле-леле-.... :( :( :( Петко  плащал ....тц тц тц ?!?? Да се смея ли или да плача
?  Той се чуди как от девет кладеница вода да ти извади пари да не ти даде бре. Имам познати които работят в тази фирма и всичките твърдят че взимаш не повече от 1/3 от изработеното и то с хиляди уговорки.
  Не знам кои са тези зарибители дето пишат небивалици ама дано поне да ги потупват по рамото определени хора дето ги хвалят ;D :D
  Що се отнася до прословутите 1600 евро ...то това аз го свързвам с приказката дето кучето обещавало на кучката 10 фурни с хляб ...... всички знаем как завършва тази приказка :D :D :D
Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

stoil nedev

Стресни се, племе закъсняло!   Живейш ли, мреш ли, ти не знайш!  След теб потомство иде цяло - какво ще да му завещайш?       
                       Иван Вазов

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: stoil nedev - Събота, 28 Април, 2012, 18:41:52
... Имам познати които работят в тази фирма и всичките твърдят че взимаш не повече от 1/3 от изработеното и то с хиляди уговорки.

Например от 1600 евро, не повече от 480 ли? Иначе съм чувал примерни изказвания (за някоя си фирма): "Две години работя и нищо не са ми платили?!" Нещо по конкретно, с пример, че инак прилича малко на другото изказване?

Цитат на: stoil nedev - Събота, 28 Април, 2012, 18:41:52
...  Що се отнася до прословутите 1600 евро ...то това аз го свързвам с приказката дето кучето обещавало на кучката 10 фурни с хляб ...... всички знаем как завършва тази приказка :D :D :D

А, как свършва?
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

stoil nedev

Закрътли ги на 500е.... Минко!? И двамата знаем за приказката , но не мога да и напиша края защото е ужасяващо циничен .....но пък е вярна. Няма да изпадам в излишни полемики  и спорове.  Знам че истината дразни и предизвиква много хора и създава омраза но аз я предпочитам пред красиво изказаните лъжи ......многократно и многократно!  Освен това вземи батка се поразгледай из други сайтове като например "измама"  ,  " излъгани"  ,"кариери" и ще откриеш доста мнения за въпросната фирма а и за другите хубавци дето ги "хвалят" тука ;)
                       Иван Вазов

stoil nedev

Иван Вазов