• Welcome to Форум на българските шофьори.

Български филми

Започната от !.!.!, Неделя, 04 Март, 2012, 08:42:59

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

!.!.!

Снощи случайно се загледах в един български филм " Стъпки в пясъка". Препоръчвам ви да го гледате. Лично на мен ми хареса много :) . Имаме много добри филми :)
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

!.!.!

Стоян

Цитат на: ?.?.? - Неделя, 04 Март, 2012, 08:42:59
Снощи случайно се загледах в един български филм " Стъпки в пясъка". Препоръчвам ви да го гледате. Лично на мен ми хареса много :) . Имаме много добри филми :)

Ако е по телевизията сподели по коя програма е, та да го теглиме   ;D ;D
100ЯН

Стоян

100ЯН

!.!.!

Цитат на: Стоян - Неделя, 04 Март, 2012, 08:54:12
Ако е по телевизията сподели по коя програма е, та да го теглиме   ;D ;D
Снощи го даваха от 23 00 по Нова ТВ . :)

pumix

Гледайте сериала "Под прикритие",лично на мен ми е интересен.Има ги качени всички епизоди във вбокс.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

bo4a

Цитат на: ?.?.? - Неделя, 04 Март, 2012, 08:42:59

Филма/по действителен случай/ е супер, за разлика от другите широко рекламирани като love.net и др. подобни, аз поне харесвам по реалистичните филми.

Бриги Магнито

Баце,че то Love net  ако не е действителност кажи ми кво е тогава действителност.

petar1991

Търся Български филми действието на които да се развива в 70те години на миналия век.Ясно изразяващи в сюжета социалиститечката черта и харакетер на хората.

Ако някой от вас знае такива филми да пише!

DeDo Vi

Цитат на: petar1991 - Неделя, 04 Март, 2012, 21:30:51
Търся Български филми действието на които да се развива в 70те години на миналия век.Ясно изразяващи в сюжета социалиститечката черта и харакетер на хората.

Ровни в Замундата, пълно е с такива филми. А иначе бих ти препоръчал филма "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде"
ето ти линк:
http://www.zamunda.net/details.php?id=222441&hit=1

driver1

Цитат на: petar1991 - Неделя, 04 Март, 2012, 21:30:51

В такъв случай ти препоръчвам: "Вчера", "Да обичаш на инат", "Дами канят", "Вилна зона", "Баш майстора", Мъже в командировка"...Много са.

admin

Препоръчвам ти "Маргарит и Маргарита".

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

trenti

Вече не ги правят такива готини българските филми  :(
"Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат!"

kobrata-kalugerovo

А може и Време  разделно един много Български филм

kobrata-kalugerovo