• Welcome to Форум на българските шофьори.

Час пик или пък не?

Започната от Бриги Магнито, Неделя, 04 Март, 2012, 13:09:11

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Средно на 3-4 секунди излиза автобус,точно кат у наше село  ;)

Бриги Магнито

petar1991

Селяния друго няма как да се опише.Аз винаги пропускам : таксита,автобуси от ГТ,пикапчета,бусове,камьони.Според мен трябва да се измени закона и да се сложат камери на такива задръстени места.Да се гледа дали има се пропускат често или да има глоби!

petar1991

driver1

Цитат на: Бригадира - Неделя, 04 Март, 2012, 13:09:11
Средно на 3-4 секунди излиза автобус,точно кат у наше село  ;)

За британците е въпрос на чест и удоволствие да проявят джентълменско поведение към друг участник в трафика. Понякога съм се ядосвал, че придвижването по пътя с предимство на който съм е по-бавно от напречната улица, която е без предимство заради пропусканите от колегите МПС-та.

Roshko

Цитат на: driver1 - Неделя, 04 Март, 2012, 13:45:47
   За британците е въпрос на чест и удоволствие да проявят джентълменско поведение към друг участник в трафика. Понякога съм се ядосвал, че придвижването по пътя с предимство на който съм е по-бавно от напречната улица, която е без предимство заради пропусканите от колегите МПС-та.

Не само за тях! И за мен е така, а удоволствието се удвоява когато усещам със сетивата си избиващото напрежение от джигита зад мен, когато спра на пешеходна пътека или пък спазвам ограничението на скоростта.
Вчера бях до Плевен и обратно и си изкарах прекрасно... :D

Roshko