• Welcome to Форум на българските шофьори.

2012.03.05

Започната от rozita, Неделя, 04 Март, 2012, 22:46:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

rozita

Ей заради такива селяндурски диалекти от потребители, които само и само да трупат публикации "са на всяко гърне мерудия", независимо дали знаят нещо по повдигнатата тема или просто показват глупоста си, много колеги на баща ми не се включват в този форум. Специално ти, бригадире, това целиш - по-вече публикации, то е видно за всички. А според колегите на баща ми форумът е слаб и не искат да се регистрират най-вече заради персони с нисък интелект, като теб. Дето само си чешат езиците, и нищо същественно.

rozita

admin

Цитат на: rozita - Неделя, 04 Март, 2012, 22:46:23
Ей заради такива селяндурски диалекти от потребители, които само и само да трупат публикации "са на всяко гърне мерудия", независимо дали знаят нещо по повдигнатата тема или просто показват глупоста си, много колеги на баща ми не се включват в този форум. Специално ти, бригадире, това целиш - по-вече публикации, то е видно за всички. А според колегите на баща ми форумът е слаб и не искат да се регистрират най-вече заради персони с нисък интелект, като теб. Дето само си чешат езиците, и нищо същественно.

Поздрави колегите на баща си от мен и им благодари за оценката на форума. А ние тук ще продължим да се упражняваме.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Don_Bazilio

Преди да съдиш Бригадира, прочети постовете му - ама всички до един! И след като ги прочетеш, дано проумееш, че е важно какво казваш, а не как го казваш! А и не бива да забравяш, че именно "селяндурите" хранят и теб, и мен , всички българи...Добре ще бъде да почетеш още българската граматика и да пишеш граматически правилно. За мнението на баща ти разбрахме - както разбрахме, че нямаш собствено такова. И се научи да приемаш хората такива, каквито са - зер и ти имаш недостатъци. Някак си не е коректно, едва влязъл във форума, да раздаваш правосъдие...

pumix

Ако съдя по ника ти,си женско тъй че,ни остави да показваме глупоста си като трупаме публикаий.Ма май точно за това е форума да общуваме,чрез тия публикаций,дори написани на "селски диалект".
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

rozita

Цитат на: Don_Bazilio - Неделя, 04 Март, 2012, 23:05:21
Преди да съдиш Бригадира, прочети постовете му - ама всички до един! И след като ги прочетеш, дано проумееш, че е важно какво казваш, а не как го казваш! А и не бива да забравяш, че именно "селяндурите" хранят и теб, и мен , всички българи...Добре ще бъде да почетеш още българската граматика и да пишеш граматически правилно. За мнението на баща ти разбрахме - както разбрахме, че нямаш собствено такова. И се научи да приемаш хората такива, каквито са - зер и ти имаш недостатъци. Някак си не е коректно, едва влязъл във форума, да раздаваш правосъдие...
Посочи ми къде в този пост не съм писала граматически правилно. А Бригадира наистина пише за щяло и не и нещяло, да прави публикации.

pumix

В безмислените на пръв поглед публикации на Бригадира,има доста смислени неща по темата,за която пише.Това че от пет реда,три са празни приказки,а останалите по темата,не значи нищо.Пък и това го прави забавен,трябва и такива "артисти" да има.

SEMPER

Цитат на: rozita - Неделя, 04 Март, 2012, 23:27:10
Посочи ми къде в този пост не съм писала граматически правилно.

Ти че пишеш - пишеш  ;D

Ама за какво пишеш ?

Само щото мразиш шопскиот диалект ли взе че се регна, или си търсиш гадже ?
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

rozita

Цитат на: pumix - Неделя, 04 Март, 2012, 23:33:24
Посочи ми къде в този пост не съм писала граматически правилно. А Бригадира наистина пише за щяло и не и нещяло, да прави публикации.
А и не мисля, че от пет реда, три са празни. Просто Бригадира гледа да си прави публикации.

pumix

Явно обича да е с висок рейтинг.Интересно как досега никой не се е хванал,затова,че Бригадира си чеша пръстите по клавиатурата,а ти дойде оня ден и ти пречи това.Има един "селски" лаф,който гласи:"На който не му понася,да се изнася".Тогаз чи го дръвиш тука?

driver1

rozita, подкрепям те напълно! Но  си губиш времето. Простотията е неизтребима и дори - харесвана. Това е положението, нещо като с чалгата. Освен това е много арогантна и настъпателна. Забавлявай се и толкова.

rozita

Ето затова ще сте с нисък рейтинг.

Причина за редакция: Обидни думи и последно предупреждение за бан!

SEMPER

Само те моля, вземи си отвори една тема за плюене по бригадира в правилния раздел  ;) и си се вихри на воля там.

Прочети името на раздела в който нахлу, прочети името на темата, прочети и първия пост и сподели каквото имаш да казваш по темата.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Don_Bazilio

Цитат на: rozita - Неделя, 04 Март, 2012, 23:27:10
Погледни тъмносините буквички в твоя цитат в първия ми пост. Ако ги намираш за граматически правилни, значи трябва още много да учиш. Пак ти казвам - прочети всички постове на Бригадира и не ни натрапвай мнението на баща си, момиченце. Не бих се учудил, ако баща ти се казва Жоро Киненов...или Любен Иванов от Русе...

mylord56

Подпитвах, разпитвах... тъй като излиза /или поне ти така искаш/, че си ми градска, rozita, но така и не разбрах коя си. Но си много язвителна, не смяташ ли?? Съвет: избивай си комплексите другаде.
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

DeDo Vi

Мило момиче, Бригадира не е нито прост, нито неук. Даже е много интелегентно момче. Ако искаш ще ви запозная, много е вероятно да се влюбиш в него. На Дедко убавеца ми е той. Напоследък го тровкам да се задоми, може ти да си късметлийката. Да си жива и здрава, не се пали толкова. Няма как да се сетиш на какво съм способен аз, ако реша да се заяждам с някой. Тъй, че споко.

DeDo Vi