• Welcome to Форум на българските шофьори.

2012.03.05

Започната от rozita, Неделя, 04 Март, 2012, 22:46:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Малиииииииииии поядоха ме,хак ми е.
Момци мерси за топлите слова Бриги се възгорде.

Розита сори,че съм те издразнил теб или баща ти или  който и да е,но по-скоро съм дървен философ или разбирач от всичко отколкото да съм трупал публикации,но как и да е ...

Дедо ко съм ти напраил лошо бре та че ме задомваш,мани немой ръгнем ли да се задомвам ойдоха спестяванията на тате за сватба. ;) :D :D :D :D

Бриги Магнито

bizzart

Цитат на: rozita - Неделя, 04 Март, 2012, 23:27:10Посочи ми къде в този пост не съм писала граматически правилно. А Бригадира наистина пише за щяло и не и нещяло, да прави публикации.
А на мен ми се струва че искаш да дойда на гара Бяла и да се обичаме за 2-3 часа интимно защото май няма кои да те обича интимно и си го търсиш.
А ако искаш да дойда пиши ми на лични да ти дам номера си ама за какво да ми пишеш на лични 20 минути и съм при теб 0889255112 Къдравия.

bizzart

pumix

Някой ще го заболи дупето. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

admin

Цитат на: bizzart - Понеделник, 05 Март, 2012, 23:49:11
А на мен ми се струва че искаш да дойда на гара Бяла и да се обичаме за 2-3 часа интимно защото май няма кои да те обича интимно и си го търсиш.
А ако искаш да дойда пиши ми на лични да ти дам номера си ама за какво да ми пишеш на лични 20 минути и съм при теб 0889255112 Къдравия.

Къдрав, остави сега такава обич за 2-3 часа. Тя пак ще каже, че ни е нисък рейтинга.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Don_Bazilio

Рейтинга не е важен - другото да стърчи нагоре!

bizzart

Цитат на: admin - Вторник, 06 Март, 2012, 00:21:24Къдрав, остави сега такава обич за 2-3 часа. Тя пак ще каже, че ни е нисък рейтинга.
Е па ще й вдигна реитингу на онази работа тираджия е не соматаджия или дападжииче беленско ама покраи околноста е пък и аз като Бригито моя приятел съм некадърно момче ама мога да й подпаля сандала и после да ме търси пак пък кво ми има на 26 лазарника съм без началник на главата мога да се пробвам да й оправя настроението.

bizzart

Моята приятелка Розита нещо се уплаши ли или са й спряли нета?

kkkvd

Твоята приятелка има бан и скоро няма да отговори, ако правилно си спомням правилото... Освен това с тия ялови оферти от колегите тука за обич и задомване - едва ли ще се върне :)
Бригадира е от хората с най-реални мнения, заради което смятам, че обвинението е безпочвено. Е, има малко в стила му на писане, и тук Админе, личи че мериш с двоен аршин, но здраве да е :)

SEMPER

Какво му е на стила  ;D

Най много някои да научат измежду другото един чужд език
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

admin

Цитат на: kkkvd - Петък, 16 Март, 2012, 09:02:37
Твоята приятелка има бан и скоро няма да отговори, ако правилно си спомням правилото... Освен това с тия ялови оферти от колегите тука за обич и задомване - едва ли ще се върне :)
Бригадира е от хората с най-реални мнения, заради което смятам, че обвинението е безпочвено. Е, има малко в стила му на писане, и тук Админе, личи че мериш с двоен аршин, но здраве да е :)

Банът на Розита отдавна изтече. И стига с този двоен аршин. И да искам, не мога да угодя на всички. Винаги ще има доволни и недоволни.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

SEMPER

На мен пък ми е най чудно колко хора преживяват насериозно разни плюсове,минуси,бан-ове, триене и то най вече по веселяшките теми в форума - за политика, за клипчета и т.н.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

kkkvd

Админче, аз с усмивка го казах, не се засягай!
Сега ме подсещаш какво може да се направи за да няма незадоволени. Бях чел някъде, че в някакъв се германски град премахнали светофарите и знаците и оставили движението да се саморегулира. Резултата бил рязко намаляване на ПТП-та.
Това може и да е журналистическа фантазия, ама това може би трябва да направиш. Все пак тук сме шофьори, не естети (макар че някой сега може да се обиди)... Това пак като шега го казвам, не се връзвайте. ;D

bizzart

Ей изгонихте ми любовницата стресирахте я сега не иска да влиза тук.

ingenera7

Цитат на: rozita - Неделя, 04 Март, 2012, 22:46:23
Ей заради такива селяндурски диалекти от потребители, които само и само да трупат публикации "са на всяко гърне мерудия", независимо дали знаят нещо по повдигнатата тема или просто показват глупоста си, много колеги на баща ми не се включват в този форум. Специално ти, бригадире, това целиш - по-вече публикации, то е видно за всички. А според колегите на баща ми форумът е слаб и не искат да се регистрират най-вече заради персони с нисък интелект, като теб. Дето само си чешат езиците, и нищо същественно.
Не съм съгласен с теб rozita по отношение на форума.На мен лично ми е много полезен,а и колегите много са ми помагали на всяка отворена тема от мен.Моят баща също е професионален шофьор от 34 години и въпреки всичко му е интересно когато по някой път коментирам с него някоя тема от форума.Не трябва да се гледа с пренебрежение към колегите регистрирали се тук.За публикациите съм съгласен с теб.И мен ме дразнят някои неща,но просто ги пропускам,защото трябва да запазим добрия тон помежду си.Всички сме тук да си помагаме а не да се нападаме

ingenera7