• Welcome to Форум на българските шофьори.

Най-лошата кабина

Започната от admin, Вторник, 06 Март, 2012, 02:39:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

MIMO MS

Цитат на: ivopifeca - Събота, 06 Юли, 2013, 14:12:31
Абе и дафа има чупка,ама я да каже некой, дали е с лоша кабина!
На мен ми е удобна за мойте 180см и 97кг

MIMO MS

Люси

За мен най-лошата кабина е на Аксора,това стеснение над гумите където са му направили не може да се опънеш на леглото а не съм чак толкова висок 1.80 съм и докато го карах беше гадно!!!

Люси

Boroman21

Цитат на: ivopifeca - Събота, 06 Юли, 2013, 14:12:31Абе и дафа има чупка,ама я да каже некой, дали е с лоша кабина!

Не е лоша само тая най-голямата , аз съм карал тази преди нея и не става .А и джойстика на автоматика ако знаеш колко пъти съм щял да го счупя с крак и идея си нямаш.

ivopifeca

Айдеее,спейс кабината не ставала?

ivopifeca

За жалост Премиума има най-скапаната кабина...за каране е кошмарно тесен,иначе кревата става,но на шофьорската седалка нема побиране,то не я теглих назад,то не я вдигах-не става,може би требва да си 1.70 макс,за да ти е удобно.Как са я тествали,незная,но това е най-скапаната кабина.А на стария премиум беше по удобна дясната седалка поне.Много тесен камион,иначе не толко лош.

loshdancho

Цитат на: ivopifeca - Събота, 22 Февруари, 2014, 15:04:01
А на стария премиум беше по удобна дясната седалка поне.Много тесен камион,иначе не толко лош.
Е то останалото е VOLVO  рендето е останала само кабината.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

ivopifeca

А окачването пак ли е от Волво,а и огледалата също не ми харесват.

N.Manolov

Цитат на: ivopifeca - Събота, 22 Февруари, 2014, 15:04:01
За жалост Премиума има най-скапаната кабина...за каране е кошмарно тесен,иначе кревата става,но на шофьорската седалка нема побиране,то не я теглих назад,то не я вдигах-не става,може би требва да си 1.70 макс,за да ти е удобно.Как са я тествали,незная,но това е най-скапаната кабина.А на стария премиум беше по удобна дясната седалка поне.Много тесен камион,иначе не толко лош.
С баща ми карахме двойка вътрешно с премиум, голяма мъка.  ;D

Rammbon

Мъка е да караш на двойка в малка ниска кабина, в която за да си легнеш на горното легло, седалките трябва да са издърпани напред и облегалките им да са наклонени към предното стъкло. Като на този автовоз, а за да се съблечеш или облечеш, се нагъваш на 3.

Красимир Тодоров

Цитат на: Rammbon - Четвъртък, 05 Юни, 2014, 09:39:06
Мъка е да караш на двойка в малка ниска кабина, в която за да си легнеш на горното легло, седалките трябва да са издърпани напред и облегалките им да са наклонени към предното стъкло. Като на този автовоз, а за да се съблечеш или облечеш, се нагъваш на 3.
оправаш си кревата пълзешком... скания с най малката кабина. много смях се като го чух Гошо колегата как се изцепи... по корем, докато си оправиш леглото, ма поне беше женска, даваше му, та се търпяха

Tihomir78

За мен най-лошата е на Скания. Може да има други преимущества ама за кабина не става. Говоря за средната кабина в сравнение с средните кабини на конкурентите. Просто много недомислици. Малко и тясно легло, никакви шкафове и сандъци а бе пълна пародия. Дори Ивеко и Волво са доста по-добре направени.

loshdancho

Цитат на: Tihomir78 - Сряда, 25 Юни, 2014, 20:46:26
За мен най-лошата е на Скания. Може да има други преимущества ама за кабина не става. Говоря за средната кабина в сравнение с средните кабини на конкурентите. Просто много недомислици. Малко и тясно легло, никакви шкафове и сандъци а бе пълна пародия. Дори Ивеко и Волво са доста по-добре направени.
Уточнявай за коя Скания имаш предвид, щото  от 124(144, 164) до R-серията има малки разлики.....
На старите е малка кабината, но  волана и таблото са уникални, за сметка на леглото тунела на двигателя и сандъците.
Ужаса е да станеш от леглото и да стъпиш на барчето..... трябва нов капак после.
Та и старите FH  са с висок тунел на двигателя, Ман също.
Моят принцип е : Ако не можеш да минеш от едната седалка до другата не е  ми го хвали.

rider777

Най-готините кабини бяха на Скания тия с горното легло, което беше отпред,,,, супер удобно и практично,,, защо спряха да ги произвеждат не знам.
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

loshdancho

Забраниха им от съображения за сигурност , понеже много колеги се криеха да спят там по време на движение

ivopifeca

Цитат на: rider777 - Четвъртък, 26 Юни, 2014, 05:56:09
Най-готините кабини бяха на Скания тия с горното легло, което беше отпред,,,, супер удобно и практично,,, защо спряха да ги произвеждат не знам.
Да,аз спях само на горното....долното става само за пейка :)

ivopifeca