• Welcome to Форум на българските шофьори.

Най-лошата кабина

Започната от admin, Вторник, 06 Март, 2012, 02:39:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Има всякакви теми до момента, но нямаше тема за най-лоша кабина на камион. Мисля да заложа на Ивеко Стралис. Просто няма такава смотана история при другите камиони. Горното легло е с анти-заспиващи функции. За по-лесен достъп до него трябва да си поне първи братовчед на Сергей Бубка. На която и седалка да седиш, получаваш клаустрофобия. Ако шофираш, някак си раздвижваш краката, но ако се возиш, направо не ми се мисли. Ставането от седалката е истинско предизвикателство с този тунел в средата.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

doktora179

Цитат на: admin - Вторник, 06 Март, 2012, 02:39:14
Има всякакви теми до момента, но нямаше тема за най-лоша кабина на камион. Мисля да заложа на Ивеко Стралис. Просто няма такава смотана история при другите камиони. Горното легло е с анти-заспиващи функции. За по-лесен достъп до него трябва да си поне първи братовчед на Сергей Бубка. На която и седалка да седиш, получаваш клаустрофобия. Ако шофираш, някак си раздвижваш краката, но ако се возиш, направо не ми се мисли. Ставането от седалката е истинско предизвикателство с този тунел в средата.

Извинявам се Г-н админ обаче не сте прав изцяло аз съм карал ивяко и според мен грешиш за ставането от седалката нормално се става ама за другите работи те подкрепям напълно по-принцип този камион си е отвсякаде проблемен
Ето една снимчица на новото ивеко което според източници 2013 би трябвало да е на пътя
и кабината пак му е смахната

Uploaded with ImageShack.us

doktora179

admin

Да не би да говориш за най-голямата кабина на Стралис? Защото малката кабина си има тунел между двете седалки и е доста неудобен.

doktora179

Цитат на: admin - Петък, 09 Март, 2012, 02:50:42
Да не би да говориш за най-голямата кабина на Стралис? Защото малката кабина си има тунел между двете седалки и е доста неудобен.

Еми та за голяма той и аз е знам малката че вътре е много зле аз както съм 190см човек ми е доста трудничко да се наместа в тая кабина иначе голямата що годе добре  ;D ;D ;D

exon

И голямата кабина си има тунел.Друго кофти там е плитките шкафове,заради скосената челно кабина,а долното легло е пълна глупост-четири парчета дунапрен и супер тясно.

Бобо89

Много си е добре Active Space-a.За скосена кабина да не говорим,че Volvo май бие всички рекорди.

Дамян Йончев

Най лошата кабина е на автовоза  ;D
Като мина 5000км. и все едно съм карал водно колело....
Вече към края на работния ден карам прав че ... ме боли от стоене на неудобната седалка на ивекото....

kkkvd

О вие с тия автовози сте да ви съжали човек :)
Даже знам два вица, ама да не се обидиш...

driver1

Цитат на: Дамян Йончев - Сряда, 21 Март, 2012, 13:17:07
Вече към края на работния ден карам прав че ... ме боли от стоене на неудобната седалка на ивекото....

Колега, ако мина 5000км. ще съм умрял, а полицията ще ме е оглозгала до кокал. Шайби нямат ли автовозите бре? :)

admin

Цитат на: Дамян Йончев - Сряда, 21 Март, 2012, 13:17:07

Миналата година един приятел искаше да пътуваме двойка с автовоз. :D

wolves

Само да вметна,че това де го карах аз беше на 15месеца и му пропадна душемето до лоста.По кофти не знам да има,макар за Рено премиум немам виждане

ivopifeca

Aз съм карал Ивеко Евростар-CURSOR,и голямата и малката кабина и държа да отбележа,че не е въобще неудобен камион,доста е просторно в сравнение с някои други марки,и креватите са кревати(за голямата кабина-там са два),и като седнеш да караш си е широко и удобно.

Дамян Йончев

Цитат на: driver1 - Сряда, 21 Март, 2012, 13:58:15
   Колега, ако мина 5000км. ще съм умрял, а полицията ще ме е оглозгала до кокал. Шайби нямат ли автовозите бре? :)

Една 0 повече съм сложил :) попринцип на ден минавам 650 700км. тука вътрешно като съм. автовоза си е тегло но заради стаж на камион+ремарке се качих да карам.

MIMO MS

задължително Рено Премиум адски неудобен за каране и за спане

grants

Напълно подкрепям колегите с мнение за Ивеко кабината. Аз също карам Ивеко и съм на същото мнение вярно камиона който карам е малък.Но кабината е също кофти. За мен добри кабини имат Волво, Мерцедес и Ман./Лично мнение/ Лек път на всички.
Не всичко е пари,но всичко е с пари

grants

Не всичко е пари,но всичко е с пари