• Welcome to Форум на българските шофьори.

Най-лошата кабина

Започната от admin, Вторник, 06 Март, 2012, 02:39:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

djingov

Премиума е с най-неудобната кабина и за каране и за сън и за всичко,а за двойка дори и с най-разбрания човек е най-големия ужас.

djingov

gretcki

Какви са тия глупости за Ивекото,че било с малка кабина.Карал съм Ивеко Стралис 2008 година много добри впечатления имам за камиона,широка и удобна кабина,долното легло доста голямо сравнение с други камиони при което се разглобява и става на маса сеедно си в оремака  :D,горното също е голямо дори имаше пулт с която командваш всичко в кабината.Всяка една кабина си има плюсове и минуси,но поне жабарите винаги гледат да изпитат интериора и да вкарат колко се може повече екстри в коли и камиони излизащи от Италия.

gretcki

admin

Карал си Ивеко с голямата кабина и то няма нищо общо с малката. Ще ти снимам някоя малка кабина, за да се убедиш.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

gretcki

Цитат на: admin - Вторник, 19 Март, 2013, 21:00:02
Карал си Ивеко с голямата кабина и то няма нищо общо с малката. Ще ти снимам някоя малка кабина, за да се убедиш.
Въпроса е "най-лошата кабина" всяка марка камиони има малки и големи кабини това е друг въпрос вече.За мен лоша кабина е Аксора няколко пъти ми се наложи да правя курс до Германия,отвратителен камион-кабина.
Всяка марка камиони след 2004 поне са почнали да вкарват всякакви екстри,глезотии без горе посочения де да осигурят комфорта на шофьора,и другото да не забравим че всеки си хвали неговото  ;).

ivopifeca

Цитат на: gretcki - Вторник, 19 Март, 2013, 20:53:43
Какви са тия глупости за Ивекото,че било с малка кабина.Карал съм Ивеко Стралис 2008 година много добри впечатления имам за камиона,широка и удобна кабина,долното легло доста голямо сравнение с други камиони при което се разглобява и става на маса сеедно си в оремака  :D,горното също е голямо дори имаше пулт с която командваш всичко в кабината.Всяка една кабина си има плюсове и минуси,но поне жабарите винаги гледат да изпитат интериора и да вкарат колко се може повече екстри в коли и камиони излизащи от Италия.
Абсолютно точно!

radkoe1

Най-добрата кабина има МАН (широко-високо),голямо легло,голям хладилник,прочетете в интернет-води се за най-удобната кабина,най-лошата за мен е Волво с това стеснение горе не остава място за въздух,на Ивеко не съм се качвал и дано не ми се наложи(бегяй,бегяй)и името и кабината са страшна грозотия.

ivopifeca

Цитат на: radkoe1 - Вторник, 18 Юни, 2013, 12:22:50
Най-добрата кабина има МАН (широко-високо),голямо легло,голям хладилник,прочетете в интернет-води се за най-удобната кабина,най-лошата за мен е Волво с това стеснение горе не остава място за въздух,на Ивеко не съм се качвал и дано не ми се наложи(бегяй,бегяй)и името и кабината са страшна грозотия.
Пълни глупости-най добрата кабина е на ДАФ,а като не си се качвал на Ивеко,кво ни редиш да бягаме?Волво с най-лоша кабина?Къв въздух бре,свали си джма малко ???

man_TGX_18.680

Волво, Ивеко и Рено Премиум

ico830

И аз ще заложа за Страдалис-а. Вече 5-та година го карам с малката кабина и подобен ужас (като изключим автовоз) просто няма еквивалент. И аз сам 195см и просто му изкривих всички пластмаси по тавана, за легло да не говорим ,че ако не пусна облегалките се заклещвам м/у седалката и гърба на кабината,а да не говорим че седалките са му по-неудобни от пейката пред нас и вечер няма място да не боли. А бе с две думи Iveco Stralis. Да живей италианското чудо на майката природа!!!

kratun4o

Според мен най-лошата кабина е мръсната. ;D ;D ;D

admin

Цитат на: kratun4o - Понеделник, 01 Юли, 2013, 22:04:28
Според мен най-лошата кабина е мръсната. ;D ;D ;D

Да ти кажа, много си прав! Стралис - Мралис, ама като е нов си е друго. А не като някои прехвалени и широки кабини, а вътре мишки се разхождат.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

ivopifeca

Цитат на: admin - Понеделник, 01 Юли, 2013, 22:34:21
Да ти кажа, много си прав! Стралис - Мралис, ама като е нов си е друго. А не като някои прехвалени и широки кабини, а вътре мишки се разхождат.
Точно и мирише на чудеса!

Boroman21

Да ми наричате удобна кабина такава с НЕРАВЕН ПОД   си е просто подигравка.До сега съм се качвал в МАН , Скания  и Ивеко все дръгели нови 2012година  и да ми ги хвалите с тия  чупки по пода айде не мерси.

driver70

Цитат на: Boroman21 - Събота, 06 Юли, 2013, 00:27:24
Да ми наричате удобна кабина такава с НЕРАВЕН ПОД   си е просто подигравка.До сега съм се качвал в МАН , Скания  и Ивеко все дръгели нови 2012година  и да ми ги хвалите с тия  чупки по пода айде не мерси.
Ма хвалят ги,щото темата е за лоша кабина ;).

ivopifeca

Абе и дафа има чупка,ама я да каже некой, дали е с лоша кабина!

ivopifeca