• Welcome to Форум на българските шофьори.

ГЕРБ и яйцата

Започната от admin, Сряда, 07 Март, 2012, 19:29:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Mandor

Ще ти искат я! Това е свободна кокошка, дето скита по пътя, не е шега работа. Може и повече да поискат за това яйце.
Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.
Продавам 405,бензин,на части
На шестия ден Господ видя, че не може да направи всичко и създаде инженерите.

Mandor

Да пишеш на български с латински букви е все едно да пишеш с лайна по стената - чете се, но не е приятно.

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: driver1 - Четвъртък, 08 Март, 2012, 19:21:11
   ... Предпочитам полицията да бие дори и за 5 кутии цигари без бандерол, вместо министъра на МВР да пикае във фонтани и да си урежда тайни срещи с баш-контрабандистите. Ето, такива лоши неща предпочитам аз.
     А за тези, които няма да се съгласят с мнението ми ще кажа: Поне знам какво предпочитам и кой може да го постигне, дори и да греша. А тези, които критикуват всичко и всички знаят само против какво са, но не знаят "ЗА" какво са. И най-вече - кой да го направи.

Това първото със сигурност е вярно, да подскажа от Плевен е. А май и второто е вярно.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Roshko

Я мислим, че най-удачно е admin-а, шефа или както и там да се нарича, да земе  да преименува радела в "жълта преса"
да го заключи и да си пуска линкчета на воля...
И без туй е водач в публикуването, без собствена теза...  :D
Държа дебело да подчерта, че изобщо нема се сърдим на пореден банан! ;)

Mandor

Цитат на: driver1 - Четвъртък, 08 Март, 2012, 19:21:11Ще направя опит да продължа темата: Популизъм било? Нека е популизъм. Предпочитам популизма на Борисов, пред този на Станишев. Предпочитам "простака" Борисов, пред школувания в Москва, Премиер без нито ден трудов стаж. Предпочитам простото и ясно казване, пред перфидното и красиво нищоговорене. Предпочитам магистралите на Бойко с всичките им недостатъци, пред тези на Сакскобурготски с всичките им достойнства. Предпочитам да има бонуси, които Премиера популистки нарежда да се върнат, пред милионните "хонорари", които никога няма да бъдат върнати. Предпочитам да ме управлява Боко Тиквата, вместо Гоце- доносника.Предпочитам почти цяло едно правителство популистки да се струпа в бедстващо село, отколкото набедената министърка на бедствията да бъде на воаяж, докато България бедства. Предпочитам да се режат лентички на спортни зали-бижута вместо на водния жабарник край Кърджали. Предпочитам несправящата се, загрижена Фандъкова, пред справящия се (с приватизацията) усмихнат Софиянски. Предпочитам полицията да бие дори и за 5 кутии цигари без бандерол, вместо министъра на МВР да пикае във фонтани и да си урежда тайни срещи с баш-контрабандистите. Ето, такива лоши неща предпочитам аз.
     А за тези, които няма да се съгласят с мнението ми ще кажа: Поне знам какво предпочитам и кой може да го постигне, дори и да греша. А тези, които критикуват всичко и всички знаят само против какво са, но не знаят "ЗА" какво са. И най-вече - кой да го направи.
Защото ни управляват простаци, за това сме на този хал.
За доносниците. Всички американски посланици по света събират информация за страните където са назначени и я изпращат в тяхното външно министерство. Това прави ли ги доносници? Защото нашите не го правят. И затова последното премиерско посещение в Тунис беше пълен провал. Онзи пубер, дето ни е външен министър изобщо не знаеше каква е официалната позиция на Тунис, посланика ни там няма нужните контакти да организира програма за посещението.
За популисткото струпване- абе тези хора нямат ли си работа, та се събраха там? Да пречат на екипите в работата. Някога да сте опитвали да ремонтирате нещо, докато началството ви седи на главата и постоянно дава зор? И само изнервя обстановката, вместо да помага.
За залите- има само една зала и това е Арена Армеец. Която оставя в мен някакво усещане за недовършена. Няма как хората да стигнат до нея. С икономиите направени за паркинг, няма достатъчно места. За това се паркира наоколо и всичко се задръства. Хората трябва да отидат с градски транспорт, а това е трудно и опасно нещо. Да, има 5 автобусни линии. Е, за две от тях това е трета спирка, и те пътуват в посока Панчарево, но какво от това. Другите три са традиционно претъпкани. И до спирките трябва да се пресече трафика на Винарово колело, но какво от това.
За контрабандата- а редно ли е да се поставя чадър над производител на акцизна стока и да се нарежда прекратяване на проверката?
За 5-те кутии цигари- някой от тук пишещите да си е пазарувал безмитни цигари, чакайки по границите? И да е контрабандирал 5 кутии? Трябва ли да бъде набит?

admin

Цитат на: Roshko - Събота, 10 Март, 2012, 02:50:38
Я мислим, че най-удачно е admin-а, шефа или както и там да се нарича, да земе  да преименува радела в "жълта преса"
да го заключи и да си пуска линкчета на воля...
И без туй е водач в публикуването, без собствена теза...  :D
Държа дебело да подчерта, че изобщо нема се сърдим на пореден банан! ;)

Харесва ми чувството ти за хумор. :)

Trucker_Boy

Mandor ти като си толкова голям строител що не вземе да станеш един архитект, а ?
Ходил ли си някога в Армеец на мероприятие или говориш само от снимки в гоогле ?
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

ИванТ

Проектът на спортна зала "Арена Армеец", както и строителство й, бе стартиран по време на предишното управление, лично от Весела Лечева. Официалното начало на сторителството е 2009.07.02.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

driver1

Цитат на: ИванТ - Събота, 10 Март, 2012, 22:00:19
Проектът на спортна зала "Арена Армеец", както и строителство й, бе стартиран по време на предишното управление, лично от Весела Лечева. Официалното начало на сторителството е 2009.07.02.

хахаха, голем смех! Даже според твърденията и при Бареков по нейно време е свършена 80% от работата!

Trucker_Boy

Цитат на: driver1 - Събота, 10 Март, 2012, 22:05:37

хахаха, голем смех! Даже според твърденията и при Бареков по нейно време е свършена 80% от работата!

Driver, важно е да се спомене,че станишев направи първата копка !  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
www.sbps.eu
Сдружение на Българските Професионални Шофьори

Mandor

Цитат на: ИванТ - Събота, 10 Март, 2012, 22:00:19

Спокойно хора, Боко е невинен. Виновни са комунистите!

driver1

Цитат на: Mandor - Събота, 10 Март, 2012, 23:26:15
Спокойно хора, Боко е невинен. Виновни са комунистите!

Да, виновни са! Аз искам да чуя някой да ми изброи значимите обекти построени по времето на тяхното управление? И не ми споменавайте Цанков камък - огромен язовир за близо половин милиард и с мощността горе-долу на ВЕЦ-Пасарел! За водния жабарник край Кърджали да казвам ли? И да - комунистите започнаха да строят магистралите и за целия си период на управление след '44г. построиха около 200км. За Борисов смехурковците твърдят, че бил построил само 19км., но пък поне ще ги завърши. За пречиствателните станции, детските градини, театралните зали даже няма и да споменавам знае се колко богата е колекцията му от лентички! Едно им признавам на предишните - добре, че направиха проектите и направиха много първи копки, пък после други финансираха начинанията и рязаха лентите! :)

Mandor

Драйвере, първо почети малко. Цанков камък е три пъти колкото Пасарел, по критерий инсталирана мощност. Като производство нещата са несравними.

driver1

Цитат на: Mandor - Неделя, 11 Март, 2012, 04:32:11
Драйвере, първо почети малко. Цанков камък е три пъти колкото Пасарел, по критерий инсталирана мощност. Като производство нещата са несравними.

Не ставай смешен, прочел съм достатъчно, а сравнението е риторично. За твое инфо мощността на Цанков камък е две турбини по 40 мВт. , сам си направи сметката колко ни струва енергията за добиването на която са изразходвани 460 милиона!

Mandor

А Пасарел е 14+11+3 MW. И е строен твърде отдавна.

Mandor