• Welcome to Форум на българските шофьори.

Колеги, помогнете

Започната от GIBO, Неделя, 11 Март, 2012, 13:18:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Ако не ме лъже паметта, точно тази твоя публикация на латиница беше ужасно дразнеща именно с умисъла си. Ако не беше толкова нагъл в онзи случай, можех и да си направя труда да я редактирам. И не се притеснявай изобщо за мен, живея си точно както ми е добре.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Roshko

Цитат на: admin - Петък, 23 Март, 2012, 03:25:01
Ако не ме лъже паметта, точно тази твоя публикация на латиница беше ужасно дразнеща именно с умисъла си. Ако не беше толкова нагъл в онзи случай, можех и да си направя труда да я редактирам. И не се притеснявай изобщо за мен, живея си точно както ми е добре.

А ако я беше редактирал, щеше да дадеш възможност и на останалите да преценят. Явно твоята преценка е била достатъчна, но... за теб... Дразнеща кого, защо...!? Мен не ме дразнеше!  :D

Roshko

GIBO

До admin!!! АЗ КАКВА ТЕМА ПУСНАХ - с молба към колегите, а вие на къде я обърнахте??? Май в този Форум, само си чешете езиците и се дракате...

Забранено е писането с изцяло главни букви!!!

bad_kras

Здравей колега , може да не е уместно да те питам , но провери ли там в по големите фирми из Русе - Нунки мисля,че имат камиони и на двойки , имаше едни Трансис , в Бяла : Надежда М .  Също и във Велико Търново - фирма Румяна Хинкова , чувам ,че нещата са се пооправили и в фирма С+Т  във В.Търново , карат в Дания.
Незнам на колко години си , но наистина има дискриминация спрямо това - чорбаджиите искат яко бачкане или юркане , както искаш така го наречи . Не е както едно време като се скрие слънцето и да се паркираме. Основно според мен , повечето чорбаджии , хем искат опитни шофьори , хем да са млади - как да стане много чудно?! :( :(
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

!.!.!

Цитат на: bad_kras - Петък, 23 Март, 2012, 09:55:05
Здравей колега , може да не е уместно да те питам , но провери ли там в по големите фирми из Русе - Нунки мисля,че имат камиони и на двойки , имаше едни Трансис , в Бяла : Надежда М .  Също и във Велико Търново - фирма Румяна Хинкова , чувам ,че нещата са се пооправили и в фирма С+Т  във В.Търново , карат в Дания.
Незнам на колко години си , но наистина има дискриминация спрямо това - чорбаджиите искат яко бачкане или юркане , както искаш така го наречи . Не е както едно време като се скрие слънцето и да се паркираме. Основно според мен , повечето чорбаджии , хем искат опитни шофьори , хем да са млади - как да стане много чудно?! :( :(

Крас може ли аз да ти отговоря??? Нунки карат по единички и има места само за автовозите (където зор ще  му е). Трансис продават камионите. Надежда М - само с връзки (единичките на 15 ст, двойките на 12ст на човек) За другите имам инфо но от 3-то лице, не се ангажирам с коментар. Колегата ако иска да пита в Сертранс- карат на 2-ки по 2-3 месеца вътрешно, но 1200 евро . Весел ден :)
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

bad_kras

Аз не искам отговор , ако е възможно и ако имаш инфо - отговори на колегата!Ти нали си от него регион?
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

GIBO

Благодаря Ви колеги за отговорите. В Сертранс съм работил още в началото когато го откриха, но сега не стават.

georgi87

Цитат на: ?.?.? - Петък, 23 Март, 2012, 10:03:02
Крас може ли аз да ти отговоря??? Нунки карат по единички и има места само за автовозите (където зор ще  му е). Трансис продават камионите. Надежда М - само с връзки (единичките на 15 ст, двойките на 12ст на човек) За другите имам инфо но от 3-то лице, не се ангажирам с коментар. Колегата ако иска да пита в Сертранс- карат на 2-ки по 2-3 месеца вътрешно, но 1200 евро . Весел ден :)
Добре че ме подсети че бех забравил всеки ден да слагам по един минус за днеска вече го имаш. ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D ;)

!.!.!

Цитат на: georgi87 - Петък, 23 Март, 2012, 15:57:55
           Добре че ме подсети че бех забравил всеки ден да слагам по един минус за днеска вече го имаш. ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D ;)

Офффффффф да ти имам проблемите и не излизай от темата !!!!
Аз съм си Аз. Свиквайте. :)

DeDo Vi

Цитат на: O4ilatia - Четвъртък, 22 Март, 2012, 22:45:01
Форума на Българските шофьори се е превърнал в сцена за изява на графомани , като "Некъдърен тракторист" , " Бригадира" и още двама-трима , за които в момента не се сещам . Да им се чуди човек , кога при толкова активност в този и други форуми са успяли да натрупат опит и стаж , позволяващ им да дават нетърпящи възражение съвети и "мъдри" указания по отношение на транспортните въпроси в БГ ?  Да не говорим за "бацета","мъцкващи"и др. суб интериорни изрази и обръщения , с които използващите ги , се опитват да привлекат вниманието на четящите !
Форума не беше лош до скоро , но вече е почти безсмислен !
Браво Очилца, много точно казано. То е логично да стигнеш до този извод, младоците които денонощно  висят пред компа, кога да придобият опит като шофьори. А колкото до писането на диалект, дори и на диалект може да се кажат умни и полезни работи. И да те светна НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ и Бригадира са едино и също лице.

Бриги Магнито

Те го ,па Бригадиро виновен,давал акъл,ма туй да Ви проблема бре,че се запре,но с пустото мъцане трудна работа,пробал е не става ,отвътре му иде да мъцне кога некой го е ловнал ептен за слушател.
Са да уточним обаче,акъл кат давам да ми се киха само у левчета и да се ползва само от Дападжийчета,за останалото кадър съм безсилен я му мъцам оно не вдева.
Охххххххххххххххххххххх само ме ядете бре,кат не Ви аресвам нема се женим за вас,споки,дирим си кака.
Ако па чак толкоз съм пък прекалил ,спущете една тема Бригадиро чиба от форума и проблемо ви решен.

pumix

Цитат на: DeDo Vi - Сряда, 28 Март, 2012, 12:56:38
Браво Очилца, много точно казано. То е логично да стигнеш до този извод, младоците които денонощно  висят пред компа, кога да придобият опит като шофьори. А колкото до писането на диалект, дори и на диалект може да се кажат умни и полезни работи. И да те светна НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ и Бригадира са едино и също лице.
За младежите да те светнем малко.На днешно време много малко стават шофьори,жалко,че аз се прецаках.А те освен,че висят пред компа,могат да правят неща с него,които ти и във филмите не си гледал,докато ти си ограничен да пишеш по форумите и сигурно някой младеж те е научил как.Друго не моеш,щото старците сте скарани малко с техниките на 21 век.Погледне ви някой накриво и веднага си търсите някой да оплювате.Само се чудя,как така все Бригадиро е на бесилото?
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

mylord56

Цитат на: pumix - Сряда, 28 Март, 2012, 23:23:54
За младежите да те светнем малко.На днешно време много малко стават шофьори,жалко,че аз се прецаках.А те освен,че висят пред компа,могат да правят неща с него,които ти и във филмите не си гледал,докато ти си ограничен да пишеш по форумите и сигурно някой младеж те е научил как.Друго не моеш,щото старците сте скарани малко с техниките на 21 век.Погледне ви някой накриво и веднага си търсите някой да оплювате.Само се чудя,как така все Бригадиро е на бесилото?

Недей така за старците де.. Аз на години съм по-стар доста от DeDo Vi, но не мисля да съм чак толкова скаран с техниките на XXI век, в смисъл-компютрите.
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

DeDo Vi

Цитат на: pumix - Сряда, 28 Март, 2012, 23:23:54
Памук ли си не те знам, но и ти си изпуснал влака. Не съм длъжен да давам обяснение на никой включително и на теб, до колко разбирам от компютри. Това си е моя работа. Но за да не останеш излъган ще те светна, че по времето когато само 10% процента от населението имаше персонален компютър в къщи аз имах няколко, първия интернет клуб в квартала аз и още двама приятели го направихме. По това време ти не си знаел калкулатор що е бе отворко. И от онова време до сега намирам начин да се движа в крак с технологията. А такива като теб дето тате му е купил лаптоп, евала. Когато аз сам си купих първият ми лаптоп, почти никой от колегите си нямаше идея що е лаптоп, и го гледаха като голем камик. Стана ли ти ясна картинката? Само вие младите разбирате а, на нас дъртите не ни е позволено а? Ей засрами се фасулко.

Rammbon

Да вляза малко в темата на колегата , че гледам почнахте и да си "посягате" през компютрите. Не се карайте, заедно работите и ще работим.
Имам един въпрос. Какво документи да подготвя за кандидатстване за нова работа като шофьор на камион, само за BG.
Имам дигитал, книжка със син талон, здравно евр. карта, ново психо за работа от днес. Какво още пропускам?

Rammbon