• Welcome to Форум на българските шофьори.

Колеги, помогнете

Започната от GIBO, Неделя, 11 Март, 2012, 13:18:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pumix

Честно казано навсякъде е различно.Освен изброеното от теб се сещам и за медицинско и свидетелство за съдимост,на мен са ми ги искали.

Дедо полека де човек да не ти каже нещо,ако верно си дедо не се нерви толкова,че опасно това напрежението. ;D ;D ;D
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

pumix

mylord56

Нищо друго, освен ако не возиш товари попадащи под ADR.
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

mylord56

Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

pumix

Дам,евентуално АДР и професионална компетентност,както казах вече,навсякъде е различно.

Roshko

Цитат на: DeDo Vi - Четвъртък, 29 Март, 2012, 00:11:56
Когато аз сам си купих първият ми лаптоп, почти никой от колегите си нямаше идея що е лаптоп, и го гледаха като голем камик.

Това идва ли да рече, че ти си си по-велик от най-великия твой колега? Помниш ли параметрите на първия си лаптоп, коя година си го закупил и с каква операционна система беше? Знам, в типично ваш стил ще тръчнеш от конкретиката в "сарказъм"... ;)

pumix

Да го беше питал нещо по просто,например каква марка е бил. ;D Ако беше толкова велик и е имал възможност да си купува лаптопи преди мноооого време,сега нямаше да е тираджия,а баровец на пенсионна възраст.Тва за възрастта,понеже се е кръстил дедо,ако не е така да се преименува на чичо.

Roshko

Цитат на: pumix - Четвъртък, 29 Март, 2012, 06:05:50
Да го беше питал нещо по просто,например каква марка е бил. ;D Ако беше толкова велик и е имал възможност да си купува лаптопи преди мноооого време,сега нямаше да е тираджия,а баровец на пенсионна възраст.Тва за възрастта,понеже се е кръстил дедо,ако не е така да се преименува на чичо.

Ма чеки ся, предполагам никой не може да свидетелства за неговвия настоящ социален и материален статус /може понастоящем да е шеф на бижутерски магазин/, а и той не е важен... ;)
С неговия неподправен бец-аджийски апломб, вероятно може да заблуди бременна ученичка готова на самоубийство, ма и това е под дълбоко съмнение...  ;D ;D ;D ;D ;D

bad_kras

Извинявайте колеги , но мога ли да ви питам , защо почти всяка тема трябва да бъде омазвана с други истории , които не са пряко свързани с темата.
Има място в форума , където словестните дуели можете да развивате без край. 
Хайде нека малко да се съобразяваме и да се придържаме към темите! Съгласни ли сте?
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

DeDo Vi

Цитат на: pumix - Четвъртък, 29 Март, 2012, 06:05:50
Ха ха ха, може и да съм баровец, а може и да не съм, може би съм млад, а може и да съм дърта брантия, може и да съм Матаджия, а може би не съм.Просто няма как да разбереш какъв съм и затова не ти е позволено да ми определяш статуса в обществото.
А вече ти казах, че на никой не давам обяснение какъв съм и какво мога.

imter

Те в Со-Мата искат и компютърна грамотност да имаш,иначе не те назначават ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D.

DeDo Vi

DeDo Vi

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Четвъртък, 29 Март, 2012, 05:55:37Това идва ли да рече, че ти си си по-велик от най-великия твой колега? Помниш ли параметрите на първия си лаптоп, коя година си го закупил и с каква операционна система беше? Знам, в типично ваш стил ще тръчнеш от конкретиката в "сарказъм"... ;)
Стилът ми си е лично мой а не бетцаджийски. Правилно се досети че няма да ти давам обяснение, ти да не си данъчен инспектор а? Още малко и фактура ще искаш да ти представя, сополко.

pumix

А бре дедо,нещо много си смел с изразите я по-кротко,да не си хванал Господ за сети се кво.Нема да ти търпим селските обиди!Е заради такива,като тебе целата държава е сбъркана.

DeDo Vi

Цитат на: pumix - Четвъртък, 05 Април, 2012, 14:51:03
А бре дедо,нещо много си смел с изразите я по-кротко,да не си хванал Господ за сети се кво.Нема да ти търпим селските обиди!Е заради такива,като тебе целата държава е сбъркана.
А стига бе, ти да не би нещо да ми се караш а? Леле, умирам от страх да знаеш. Я лягай да нанкаш, ама първо някой да ти смени памперсчето.

mylord56

Каква беше темата, а накъде "залитна"....Както и много други, впрочем.

DeDo Vi

Цитат на: mylord56 - Четвъртък, 05 Април, 2012, 15:11:38
Каква беше темата, а накъде "залитна"....Както и много други, впрочем.
Обикновенно така става когато аз пиша в някоя тема. Отива коня в реката. Но какво да се направи, вигаги се намира някой който да ми се върже на фльонга.

DeDo Vi