• Welcome to Форум на българските шофьори.

Колеги, помогнете

Започната от GIBO, Неделя, 11 Март, 2012, 13:18:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бриги Магнито

Цитат на: mylord56 - Вторник, 24 Април, 2012, 23:28:37
Медицинските свидетелства поначало са две - за работа и за СУМПС.

Ми ако са ме посбили нейде кое от двете да си вадя. ;)

Бриги Магнито

pumix

Медицински колкото щете има.Такова нещо,старо-ново не съм чувал да има.Та отиваш при личния лекар,казваш му за какво ти трябва,в случая за работа,драска ти го и си готов.За 5 мин.минаваш всички прегледи. ;D Всеки лекар има от всички видове и цената му е като в книжарницата,поне при моя е така.Нещо те цакат с топла бира май.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

pumix

Rammbon

Бланката за медицинското се взема от регистратурата на МЦ в който ще се прави . Минава се през кожен, невролог, ушен, очен,хирург и едрололог за заключение. Струва 30лв.

pumix

Цитат на: Rammbon - Сряда, 25 Април, 2012, 15:58:54
Бланката за медицинското се взема от регистратурата на МЦ в който ще се прави . Минава се през кожен, невролог, ушен, очен,хирург и едрололог за заключение. Струва 30лв.
Ммммм......не съвсем.15лв. на личния лекар и за 5мин. ги минаваш всичките.Корупция,ма кво да се прави.

nikson

Обади се, имам работа за теб, 0878668944

обади се 0878668944.николаи

Обединени публикации!!!

nikson

...

nasko84

Здравейте,искам да използвам темата на колегата.Търся си  работа само с Ц категория съм АДР,Профи.комп.,психо,имам опит на газовоз,бордови и всякъкви бусове от Бургас съм и  вече 3 месец се мъча да си намеря работа ,зная че има раздел за обяви но там е пълно мъртвило ще съм много благодарен ако някой ме насочи към някоя фирмичка.Благодаря предварително  :)

Rammbon

Цитат на: nasko84 - Сряда, 11 Декември, 2013, 23:55:12
Здравейте,искам да използвам темата на колегата.Търся си  работа само с Ц категория съм АДР,Профи.комп.,психо,имам опит на газовоз,бордови и всякъкви бусове от Бургас съм и  вече 3 месец се мъча да си намеря работа ,зная че има раздел за обяви но там е пълно мъртвило ще съм много благодарен ако някой ме насочи към някоя фирмичка.Благодаря предварително  :)
В  jobs.bg има много обяви за работа като шофьори из бургаско. Друг е въпроса дали наистина ти се работи, че 3 месеца неможеш да си намериш работа  >:( и то в Бургас.

edin

Опитай при Жеко във Форум транс-пари няма да видиш, но ще натрупаш опит от старите колеги - само караш и попиваш.

жеко
форум транс

nasko84

Цитат на: Rammbon - Четвъртък, 12 Декември, 2013, 11:46:19
В  jobs.bg има много обяви за работа като шофьори из бургаско. Друг е въпроса дали наистина ти се работи, че 3 месеца неможеш да си намериш работа  >:( и то в Бургас.
Да колега прав си че има доста обяви но почти всички са за +Екат. и ако си обръщал внимание са все едни и същи фирми за който чета само кофти работи по форумите за съжаление  :(

Rammbon

По форумите не се пише само истината за фирмите. Има хора, от лошотии пишат и глупости и такива, които искат да не са изместени от други по-добри от тях и плюят по дадена фирма в тази  в която работят. Аз познавам едни такива типове. Иначе като няма работа само за С категория, гледай и за бусовете или за офис някой, сервиз. Има работа в Бургас и то доста. Преди 3 месеца като сменях фирмата, на 7 почукани врати по фирми  6 ми отвориха, ми предложиха да почна при тях. А и за тези 3-4 месеца дето обикаляш, да беше изкарал Е-то. Става за 50дни и си в играта с 1 стъпка напред.

nasko84

Мисля утре да се обадя във Форум-транс.Благодаря за инфото  :)

gadinka

Цитат на: nasko84 - Неделя, 15 Декември, 2013, 19:51:45
Мисля утре да се обадя във Форум-транс.Благодаря за инфото  :)
Насе, търсих и в Спедитора- исках да помогна, ама нема, брат. Сори.

nasko84

Цитат на: gadinka - Неделя, 15 Декември, 2013, 20:18:56
Насе, търсих и в Спедитора- исках да помогна, ама нема, брат. Сори.
Да знам пич и аз постояно ги ровя там.Благодаря за съдеиствието  ;)ще пробвам в Форум-транс  :)

nasko84