• Welcome to Форум на българските шофьори.

KAT-Пътна Полиция

Започната от doktora179, Неделя, 11 Март, 2012, 14:08:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

doktora179

Колеги регистрирайте се в този сайт и онлайн правете проверка на контролни точки актове и много друга информация !!
www.i-kat.org

doktora179

Бриги Магнито

Цитат на: doktora179 - Неделя, 11 Март, 2012, 14:08:22
Колеги регистрирайте се в този сайт и онлайн правете проверка на контролни точки актове и много друга информация !!
www.i-kat.org
Баце там съм от миналото лето,чакат да им платим едни 20 кинти,ма ше ме зачекат,че са немам.Яйцата скочиха и не стигат.
Моя протест е такъв. ;)

Бриги Магнито

doktora179

Цитат на: Бригадира - Неделя, 11 Март, 2012, 14:10:34
Баце там съм от миналото лето,чакат да им платим едни 20 кинти,ма ше ме зачекат,че са немам.Яйцата скочиха и не стигат.
Моя протест е такъв. ;)

То тука работата не е до протест, мисълта ми е такава, че вместо да ходите да обикаляте по Полиции и други такива. Може направо оттук да правите проверка !!!

Бриги Магнито

Цитат на: doktora179 - Неделя, 11 Март, 2012, 14:12:39
То тука работата не е до протест мисалта ми е такава че вместо да ходите да убикаляте по Полиции и други такива може направо отука да правите проверка !!
А тва арно ма печат на акто или па да си вземеш талона па сака им одиш диванче прас или си запазиш час онлайн мейби.Истината е една кога има навалица сака ора де да обработат таз навалица,а не само си седим на служба у КАТ и да си клатиме краката.
Тва мое мнение бре. ;) Ората сгоди ви праат да се не объркате да отидете с 50 лв,кат глобата ви е 100лв.
Само за инфо да ви кажем,че нямането на пари не е подсъдно. ;)
А бат Боко се опитва лекинко натам да върви. :D :D :D :D :D Са ме оплюйте пак.
:D :D :D :D :D :D :D

admin

Цитат на: doktora179 - Неделя, 11 Март, 2012, 14:08:22
www.i-kat.org

И проверяват ли се тези неща, защото чета, че "Днес бяхме уведомени от пътна полиция, че поради технически причини онлайн справките от системата на i-kat.org няма да работят за известно време. Беше ни обещано, че спирането ще бъде за няколко (2-3) дена. Извиняваме се за причинето неудобство.
Администратори на i-KAT.org ".
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Бриги Магнито

Обикновенно за 24 часа идва отговор,но е факт,че имат некви проблеми с Правеците у родното КАТ от време оно,то не само там де,де е администрация или нет няма или Правецо не бишка. :D :D :D :D :D :D

doktora179

Цитат на: admin - Неделя, 11 Март, 2012, 14:42:19
И проверяват ли се тези неща, защото чета, че "Днес бяхме уведомени от пътна полиция, че поради технически причини онлайн справките от системата на i-kat.org няма да работят за известно време. Беше ни обещано, че спирането ще бъде за няколко (2-3) дена. Извиняваме се за причинето неудобство.
Администратори на i-KAT.org ".

То това няма да е цял живот ще го оправят скоро ето и още един форум Полицейски е и който има въпроси там си има тема задавате въпросите си към служителите на реда  ;D ;D който по принцип невършат много работа ама дават доста изчерпателни отговори !!!
http://policebg.free.bg

Бриги Магнито

Абре ако питаме кой краде из Метрата у БГ дали,че ни мъцнат,а?

doktora179

Цитат на: Бригадира - Неделя, 11 Март, 2012, 14:47:56
Абре ако питаме кой краде из Метрата у БГ дали,че ни мъцнат,а?

Не знам пробвай нищо няма да изгубиш нищо не могат да ти направят !!!

Админ на темата тук ли и е мястото да попитам, защото май не е точното място на която е пуснах ако искаш е премести, ако нещо не е наред.

Цитат на: Бригадира - Неделя, 11 Март, 2012, 14:10:34
Моя протест е такъв. ;)

Бригадирче от тия 20 лева сега знаеш ли че вече сигурно са станали 60 лева  ;D ;D ;D ;D

doktora179

:-\

doktora179

;)

Бриги Магнито

Ко ти пука.
Важно е,че няма на Боко да ги дам.

Алоооооооооооооооооооооооооооооо важна тема във форум на полицаите бре. :D :D :D :D :D :D
http://policebg.free.bg/cgi-php/phpbb3/viewtopic.php?f=7&t=915

Rammbon

Има ли начин да караш с 98 км/ч / според GPS-a ми / в края на града, да те спре КАТ и да те пусне след 10 минути, без да си платил и лев и да са те глобили, а и се намираш в друга област?
  Прегледаха всички документи на леката колата и моите, макар че им дадох накуп  - книжка, син талон,лична карта, талон на колата, талон за техн. преглед, ГО, дигитал, психо,европейска здравна карта и данък на колата.
Ако има камера в колата им, дали ще получа покана след време ?

SEMPER

Е ти поне не видя ли с каква техника разполага Ушев в колата, щом не са те глобили на момента, не ми се вярва после да те дърпат за нещо.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Rammbon

Спрях успоредно на колата им но в моята лента,  полицая вероятно ме е засякал от далеч, че се спусках по наклон и само го видях как изкочина бързо  от колата си и палката. Даже не се представи, но беше много вежлив . Другия полицай от тяхната кола не ме изпускаше от поглед. Още се чудим със съпругата ми, как и защо ме пуснаха  ::)

Rammbon