• Welcome to Форум на българските шофьори.

Ice Road Truckers

Започната от dino412, Четвъртък, 15 Март, 2012, 22:34:36

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

dino412

Причина за редакция: Коригиран линк!
Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

dino412

Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

bad_kras

;)
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

bad_kras

VOLVO 480

Той самият клип не съществувал вече,тъка че,няма смисъл и от самата тема!!! ;D

American

Май незабелязваш, че Бат Крас се е снимал с Лиса Кели !!! :o
smoking gun

bad_kras

pumix

Цитат на: American - Вторник, 07 Май, 2013, 05:45:10
Алелеееее верно бе!!!
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

матадора

Цитат на: American - Вторник, 07 Май, 2013, 05:45:10
И може би в този момент в някой американски форум Лиса Кели е публикувала тази снимка,и някой форумец възкликва:
Еееее,Лиса се е снимала с бат Крас!!!  ;)
Ако съдбата ти обърне гръб...бъди търпелив,изчакай я да се наведе!

abator

bad_kras, а така! За сега съвместна снимка с Лиса, но скоро чакаме цял сериал!  ;)

bad_kras

Цитат на: матадора - Сряда, 08 Май, 2013, 19:43:17
И може би в този момент в някой американски форум Лиса Кели е публикувала тази снимка,и някой форумец възкликва:
Еееее,Лиса се е снимала с бат Крас!!!  ;)
Ами , ха ха ха , Матадоре , поразрови се из канадските драйвърски форуми и току виж си намерил нещо ...  ха ха ха

dino412

Все още го има филма даже с превод на Руски.Приятно гледане.

И Руския вариант:

dino412

цецодебел

Цитат на: dino412 - Понеделник, 17 Октомври, 2016, 22:36:40

Мите ( Митко беше нали) ходил ли си на там? Виждал ли си го на живо ?
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

dino412

Да Митко Съм.
Не Съм ходил.Но много Ми се ще поне една година да покарам там.Но за жалост няма как.Твърде много ангажименти имам в България.
Но пък прохода на Републиката съм качвал в 2часа през ноща в сняг почти до бронята на Шкода-та.И вълк не беше минавал.Отделно по доста други пътища Съм правил пъртината и ориентир за пътя са Ми били само храстите и крайпътните дървета.За зима и сняг най-добрата от всички гуми който Съм карал (колкото и да звучи невероятно) е Вида с шарка каро и после Мишелин.Не са Ме оставяли никъде в много тежки зими и верига не Ми се е налагало да слагам.А Съм карал с всякакви други марки.
Едно време имаше зима и у Нас но все пак имаше и движение.Не като сега 2 см.сняг и бедствено положение пътищата затворени.

цецодебел

А аз съм бачкал 8 месеца , от септември до май    :)  Цех горски пътища , 1984-85 Коми АССР
Не е нещо което се вижда от всеки, и всеки ден ;D
Карам си нормално , вече съм ПЕНСИЯ

Бриги Магнито

Цитат на: цецодебел - Понеделник, 17 Октомври, 2016, 23:18:51
А аз съм бачкал 8 месеца , от септември до май    :)  Цех горски пътища , 1984-85 Коми АССР
Не е нещо което се вижда от всеки, и всеки ден ;D
На кой км беше бензиностанцията на 73-ли?

Бриги Магнито