• Welcome to Форум на българските шофьори.

Американски камиони

Започната от Slav_305, Неделя, 18 Март, 2012, 23:22:28

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

martin stanev

Цитат на: Васисуалий_Лоханкин - Вторник, 10 Декември, 2013, 19:53:31

Редактиран Ютуб връзка!

Лелеее аз направо съм в шах какви са тези 3 лоста и то  на нивото на челото.....че те тия американски ютии били големи кютуци наистина. Това руски верижен трактор ли е или американски камион.  ;D ;D ;D Предното стъкло им е по малко от на Жигула как ги карат тия кютуци без никаква видимост ??? Данчо е много прав да дойде да кара Троян-Кърнаре или Котел-Омуртаг с пуснат волан. Гледах го клипа уж внимателно и си мисля, че ляв лост е за половинки, средния за целите скорости, а десен за голям и малък блок, ама не знам дали е така просто предполагам. Нека някой колега дето му е ясно да обясни защо са 3 лоста.

martin stanev

loshdancho

Точно така,  Вместо бутони  има два лоста в повече. За да ги включва без съединител  изключва  слага половинка и пак включва.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

Boroman21

Цитат на: loshdancho - Петък, 13 Декември, 2013, 15:00:50
Точно така,  Вместо бутони  има два лоста в повече. За да ги включва без съединител  изключва  слага половинка и пак включва.

То пича за тва и отпрал такива бицепси от цял ден превключване ;D Интерестно ми е колко ли превключвания прави за курс!?

gadinka

Това са глупости, как ще пуснеш волана, за да превключваш с две ръце. Не че не може, но е против всички правилници и правила. Еееее големи глупости!

American

Цитат на: gadinka - Петък, 13 Декември, 2013, 18:40:06
но е против всички правилници и правила.

За твое съжаление в Америка няма такива.
smoking gun

driver1

Ако това не е умишлено търсена ексцентричност, изглежда доста малоумно.

American

Хората се забавляват, завиждаш ли ?
smoking gun

sek.1

Да им имам забавлението  ;D На времето в градския транспорт агнета и дамаджани се носеха да вземеш Икарус автоматик та да не премяташ тоя лост хиляди пъти на ден а тоя с три как се оправя не знам .

American

Freightliner FLD с 13 скорости
който го притежава, за нищо не го сменя.
На видеото виждате как изглежда вътре, на снимките отвън.

smoking gun

American

Freightliner Classic

Този камион има същия слипер, и същия интериор. Разликата е в предния капак и радиаторната решетка, Тежка никелирана броня, никелирани цилиндрични въздушни филтри, ауспусите точно зад вратата, и алуминиеви степенки и алуминиеви резервоари, които са открити и се виждат.
Доста по-уважаван модел.
Срещал съм произведени 2010-та, но незнам дали още ги правят.

smoking gun

American

Следват още два Freightliner братя които имат прилики и разлики.

Първия е Freightliner Century

Следван от по-младия и красив брат, Freightliner Coronado

На тези двата модела, слиперите също са еднакви, както и интериора.
Разликите са в предния капак, бронята, и ауспусите зад вратата, степенките, и лъскавите резервоари тук също гордо са на показ.
smoking gun

loshdancho

Единствено Волво изглежда като Камион в тази ретро стайлинг американска селяния.

ivopifeca

Егати, тва европейски камион от 70-те,е като С -класа пред тия Кразове,то па бива грубост и бруталност,то бива ненужно голямо междуосие на влекача...абе браво че ги няма в Европа масово.Бате тва ако требва да работя с него,незнам за кви кинти че се прежалим...отврат,кич и мазохизъм.

Васисуалий_Лоханкин

Цитат на: ivopifeca - Четвъртък, 19 Декември, 2013, 20:19:17
Егати, тва европейски камион от 70-те,е като С -класа пред тия Кразове,то па бива грубост и бруталност,то бива ненужно голямо междуосие на влекача...абе браво че ги няма в Европа масово.Бате тва ако требва да работя с него,незнам за кви кинти че се прежалим...отврат,кич и мазохизъм.
... и тая евтина имитация на дърво, дето я слагат по таблото е ужасно грозна и кичозна, ама много си падат по нея.В леките си коли също много я слагат, явно разбиранията за естетика там са други.Виж, за спалните кабини обаче според мен можем да им завиждаме.Може да не стоят особено красиво, но пък си имаш цяла боксониера ;)

Васисуалий_Лоханкин

Цитат на: peev - Събота, 12 Май, 2012, 08:46:57
Като свикнеш с нея не искаш друга.Така е за мен.В европа вече не внасят такива кутии.
Айде нема нужда ;D

Васисуалий_Лоханкин