• Welcome to Форум на българските шофьори.

Нещо интересно

Започната от SEMPER, Сряда, 21 Март, 2012, 22:24:42

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

SEMPER

Тея май са близко до жабарите, и са прихванали от них

450 к.с. от V образен 8 цилиндров Ауди мотор и страшно натокано купе.

http://www.automedia.bg/news/article_16081.html
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

georgi87

Тва да не е новата Словенска суперкола?

georgi87

SEMPER

Да, така казват.
Доста впечатляващ изглед според мен.

kkkvd

Абе това със суперколите... ако не е от разпознаваема марка, зарежи я тая супер кола. Може след 50 години да е значима тая кола, но днес.. предпочитам един спортен мерцедес за по-малко пари или дърто порше, поне хората знаят какво е това.
Иди обяснявай, че това не си го правил по чертежи и готови елементи (kit car) в гаража.
За мен единствената суперкола е шелби кобра, направо е върховната класика.

Е, хубаво е да знаем, че една дву-и-нещо-милионна Словения прави суперколи. А ние бившо индустриално чудо - нищо.

doncho79

Цитат на: kkkvd-Krasimir Todorov - Четвъртък, 22 Март, 2012, 10:32:47
Абе това със суперколите... ако не е от разпознаваема марка, зарежи я тая супер кола. Може след 50 години да е значима тая кола, но днес.. предпочитам един спортен мерцедес за по-малко пари или дърто порше, поне хората знаят какво е това.
Иди обяснявай, че това не си го правил по чертежи и готови елементи (kit car) в гаража.
За мен единствената суперкола е шелби кобра, направо е върховната класика.

Е, хубаво е да знаем, че една дву-и-нещо-милионна Словения прави суперколи. А ние бившо индустриално чудо - нищо.

Подкрепям мнението за Шелбито страхотна кола имах удоволствието да се повозя на един арабин в неговото страхотно е просто неможе да се опиши с думи.А до нас ние близките 100(000000) години или докато съществува частния сектор в БГ едвали ще започнем автомобилостроенето по лесно е да ни използват заводи като Рено WW и т.н. за евтина работна ръка да им изработваме части отколкото някой от тези да инвестират у нас......

SEMPER

Аз сложих картинката, точно защото е словенска  :) Дето имаше една приказка - къде са те - къде сме ние

Иначе изобщо не ме вълнуват суперколите, много ми миришат краката за такова чудо  ;D ;D ;D , само хвърлям по някой поглед на лъскави картинки.
Пък и не вярвам някой тук да е заделил 300 000 евра за таралясник.

Иначе и аз съм ръчкал за малко едно шелби и не съм кой знае колко очарован. Ама беше шелби мустанг и не знам дали му приляга изобщо термина суперкола  ;D ;D ;D

kkkvd

Не мустанг - т.нар Елинор от онзи филм... Шелби кобра.
Ето я най-красивата за мен кола. Може и на кит да си я закупиш.

SEMPER

Ха ха, на кит, най много на умален модел 1/36  ;D ;D ;D

Иначе е красавица голяма, на мен са ми адската слабост олтаймери кабрио, и кога ли ще изкуфясам и ще си зема беля на главата..... ама силиците най много за някой MG или Sunbeam за тотална  реставрация да ми стигнат силиците.  :(

kkkvd

Не бе, сериозно, аз много съм запален по тия неща :)
Иска се донор кола форд, не помня кой модел беше то всеки производител на кит си казва какъв да е донора.
Ако се получи тема ще издиря сайтовете на кит модели за такава кобра. Е, не са много ефтини, но може да стане (някой ден за мене)

Другата ми любимка е:

SEMPER

Това на пръв поглед май е порше 356  ;D 
Убавица, намират се някои екземляри за пет цифрена сума, ма на повечето им търсят шестцифрени

Иначе аз не съм привърженик на китовете, като е гарга да е рошава.

Може да е евтин олдтаймера, ама да е автентичен ... пък след още 30 годинки ще поскъпне доволно  ;D

lefterow

Я,какъв дъргел...

lefterow