• Welcome to Форум на българските шофьори.

Внимание капан в SUNNY ВТ

Започната от badi, Четвъртък, 22 Март, 2012, 16:21:14

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

badi

Колеги внимание! BG заплата в SUNNY Стефан Евтимов, се получава само на книга. Шофьорите се разписват, а пари не получават. Осигуровките са като за шофьор на ИФА на 300лв. Не знам при други как е, но това не е като за международен транспорт.

badi

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: badi - Четвъртък, 22 Март, 2012, 16:21:14
Колеги внимание! BG заплата в SUNNY Стефан Евтимов, се получава само на книга. Шофьорите се разписват, а пари не получават. Осигуровките са като за шофьор на ИФА на 300лв. Не знам при други как е, но това не е като за международен транспорт.

Така е, в повечето. Това е по-малкия проблем. Не знам някъде да осигуряват на много повече. Важното е другите пари да ги дава. За което не си коментирал.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

МИНКО ИЛЧЕВ

Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Don_Bazilio

Законното е: осигуровки на 414 лв + командировъчни съгласно Наредбата и описани в Заповедта за командировка. А колко от нас имат в себе си Заповед за командировка??? Не си знаем правата, а после ревем, че се е*ават с нас...

Joro

Аз съм носил заповед за Командировка но в нея пишеше това което ми дава за курса в евро и в лева ...

bad_kras

Колега  badi  , да те питам само , ти като почва там работа , не се ли поинтересува кой е : Стефан брадата ?  И как се работи при него ?!
>>>www.sbps.eu<<<  *** СБПШ ***             

Don_Bazilio

Цитат на: Joro - Четвъртък, 22 Март, 2012, 23:26:27
Аз съм носил заповед за Командировка но в нея пишеше това което ми дава за курса в евро и в лева ...
Те тва имам пред вид, де. Ако прочетете темата за Допълнителното споразумение, ще видите какво трябва да съдържа таз Заповед за командировка.
http://www.driver-bg.eu/index.php?topic=1881.0

kkkvd

Don_Bazilio, допусни за минутка, че хората почват работа с едната надежда, че тази седмица ще сложат хляб на масата си и ще купят на децата обувки. Мой колега беше заложил гривната си, за да тръгне на път, до там стигат някои колеги у нас.
Дори предполагат, че въпросния Стефан Брадата ще бъде благоразположен, за си плати, поне този път, за това се стараят... а накрая пак нищо не става.

За такива фирми, като споменатата, цакането на работниците е манталитет на работа, тия няма да се оправят, докато не ги подгони съдия изпълнител, бюро по труда и т.нат до пълен фалит. Обаче тия въпросните не се самосезират. Така че, корахлега разбахме за фирмата. Ти кажи какво смяташ да правиш срещу тях.

Don_Bazilio

Краси, дори и да е така - спомни си думите на Омар Хаям: Лучше один, чем с кем попало! (По-добре сам, отколкото с който ти падне!). Винаги има изход, но не винаги го намираме лесно. И за да не го намираме лесно, за мен лично означава, че не го търся по правилния начин. Колкото до Стефан Брадата - хора като него ги е имало и пак ще ги има, докато ЗАКОНА е калпав. Защо ли в Германия(пък и в други страни) такива хора не виреят дълго? Защото ЗАКОНА ще ги смачка!!!

kkkvd

Така е, прав си... обаче Глада е лош съветник
Уви, не сме Германия.

kkkvd