• Welcome to Форум на българските шофьори.

Избор на водоструйка за личния автомобил и двора?

Започната от ИванТ, Неделя, 25 Март, 2012, 18:42:23

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ИванТ

Препоръчайте, в случай, че имате наблюдения, водоструйка за личния автомобил (и вероятно този на някой съсед или приятел) за кризисен бюджет от 245.23 лева. Попадна ми модел на Karcher K 2.120, изглеждащ съвсем прилично и вероятно с достатъчно налягане за измиване на лек автомобил.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

ИванТ

Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

SEMPER

Скачай смело и безотговорно на този Керхер.

Още повече - този модел може да се купи за 180 лв и ще ти останат 65 лв за почерпки  ;D

Аз ползвам от много време по компактен екземпляр от същата марка и не съм имал никакви грижи с него.

Иначе ми е падала по под ръка и една машинка BUDGET - тея бюджетните машинки дето ги продават тука из Практикерите - работеше прилично, но видимо беше много изстрадала и собственика и беше правил много "подобрения" по нея за да държи в пътя.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Бриги Магнито

Баце един съвет ,ползвай чисти водоизсточници,че има ли ръждичка или калчица из водата започват ядовете.

ИванТ

SEMPER, ако имате предвид по-компактен екземпляр, моля Ви, споделете го. Винаги е по-добре, когато един такъв уред е с по-малки размери. А за почерпката: винаги е по всяко време.
Бригадира, дали не съществуват мобилни филтри, именно с такава цел?

Бриги Магнито

Баце варианти бол,има и химикали и филтри и ко се сетиш само мъцнах,да внимаваш,самата водоструйка мислим филтър,ма мърлява ли водата има инфекциики.
Сори,че спамнах просто да предупредим уж.

SEMPER

Иване, трябва да видя какви букви пише по машинката, но едва ли ще е от полза, защото е на 4-5 годинки и едва ли се произвежда вече такъв модел.

А за водата - разхода на вода не е чак такъв, че да не може да се включи директно към тръба с водомер, която по презумпция е относително чиста ... ако става дума за 2-3 коли на седмица и 2-3 килима на сезон де.

admin

Керхер е водоструйката! Всичко друго е компромис. Имал съм модел на Керхер, който по каталожни данни харчеше 720 литра на час. Но беше сравнително мощна и с доста високо налягане. Бях й сложил хубав филтър за около 40-50 лева на входа и уж водата идваше от водопровода, пък събираше доста боклук във филтъра.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Гена

Имам три счупени Керхера-дойде ми до гуша от тях.Сега съм с STIHL и се родих

Гена