• Welcome to Форум на българските шофьори.

Промяна на потребителското име

Започната от admin, Сряда, 28 Март, 2012, 00:14:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 28 Март, 2012, 14:30:42
1. Докога ще се излагате, волно или неволно бъркайки Потребителско име с Екранно име /никнейм/прякор/?

2. Дайте ми някой форум, в който Администраторът е с никнейм admin и ще пробвам! Бихте ли обясни ли най-накрая с думи простички какво толкова съм направил и какво толкова провокативно и дразнещо има в това. Трябва човек да е изключително тесна кройка, изобщо да му обърне внимание, камо ли да се стреска за глупости... лично мнение...

Специално заради теб си посипвам главата с пепел и се извинявам на целия свят за обърканата дума. Абсолютно си прав, вече не може да се сменя екранното име. А преди можеше. Потребителското пък и преди се сменяше само с писмо до администратора. В тази форумна платформа администраторския акаунт по подразбиране е admin. Дори и да избера нещо друго за екранно име, потребителското име остава пак същото. В много форуми администраторите си правят допълнителни регистрации, и поради тази причина виждаш и други имена, различни от admin. Освен това, тъй като си изключително любознателен, ще ти издам една малка тайна. В менюто на форумната платформа има определен брой фабрично зададени никове, които не могат да се използват при регистрация. Но не ме питай защо е така, нямам представа.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

Roshko

Цитат на: admin - Сряда, 28 Март, 2012, 14:47:35
Специално заради теб си посипвам главата с пепел и се извинявам на целия свят за обърканата дума. Абсолютно си прав, вече не може да се сменя екранното име. А преди можеше. Потребителското пък и преди се сменяше само с писмо до администратора. В тази форумна платформа администраторския акаунт по подразбиране е admin. Дори и да избера нещо друго за екранно име, потребителското име остава пак същото. В много форуми администраторите си правят допълнителни регистрации, и поради тази причина виждаш и други имена, различни от admin. Освен това, тъй като си изключително любознателен, ще ти издам една малка тайна. В менюто на форумната платформа има определен брой фабрично зададени никове, които не могат да се използват при регистрация. Но не ме питай защо е така, нямам представа.

Не искам да изглежда като заяждане, но тук отново съзирам "нонсенс". Ако избереш за екранно име своето име, ние какво ще виждаме admin или твоето име?
В другите форуми, поне доколкото ми е направило впечатление admin-a участва като обикновен потребител и е отдал почти всички права на модераторите да модерират. Той се намесва само в "специални" случаи. В противен сучай, като този, сайта от "Форум на българските шофьори" се превръща във "Форум на admin и приближени"... Нищо лично, просто лично мнение...  ::)

Roshko

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 28 Март, 2012, 15:52:55
Не искам да изглежда като заяждане, но тук отново съзирам "нонсенс". Ако избереш за екранно име своето име, ние какво ще виждаме admin или твоето име?
В другите форуми, поне доколкото ми е направило впечатление admin-a участва като обикновен потребител и е отдал почти всички права на модераторите да модерират. Той се намесва само в "специални" случаи. В противен сучай, като този, сайта от "Форум на българските шофьори" се превръща във "Форум на admin и приближени"... Нищо лично, просто лично мнение...  ::)

Не е ли време да обясниш на всички по каква причина и с каква цел избра да смениш Roshko с Админ? Опита се да се направиш на интересен, или има някаква дълбока емоционална причина? А що се отнася до мен, от датата на създаването на този форум и през ум не ми е минавало да сменям екранното си име.

Roshko

Цитат на: admin - Сряда, 28 Март, 2012, 16:19:34
Не е ли време да обясниш на всички по каква причина и с каква цел избра да смениш Roshko с Админ? Опита се да се направиш на интересен, или има някаква дълбока емоционална причина? А що се отнася до мен, от датата на създаването на този форум и през ум не ми е минавало да сменям екранното си име.

Отново, както винаги ми се отговаря с въпрос, почтено ли е?  ::)
Причините са пределно ясни и вярвам, че всеки средно интелигентен човек ги е разбрал на мига. Трябва ли да обяснявам като на малките деца с круши и ябълки? Опитах три в едно. А, сетИ се...!  :D

П.П. Дано този път ме разбереш правилно. Ще се опитам да синтезирам и дам гласност на индикациите, които идват от голяма част от потребителите от дълги времена насам. Направил си разкошен сайт, от който всички ние имаме нужда и ползваме с удоволствие. Като потребител в повечето случаи си ОК! Като модератор вкарваш прекалено много емоция, лични чувства и мераци, което е абсолютно недопустимо за един модератор. Правилата са изключително рестриктивни, авторитарни, а някои, дори безумни. Ако милееш за форума и желаеш да постигнеш неговото предназначение по подразбиране, остави модераторската работа на модераторите, те хич не са малко и съм сигурен, че ще се справят отлично! Така поне ще си спокоен, че си опитал преди да сте останали шепа "послушници" в него. Сега ако искаш ме бани да си задоволиш егото, па дано вникнеш поне 50% от това, което съм споделил с най-топли чувства! ;)
Ако бъркам, моля да бъда извинен!!!

Бриги Магнито

Цитат на: SEMPER - Сряда, 28 Март, 2012, 00:41:58

Примерно Бригадира и на принц Чарлз да си смени името ще го позная на първото изречение. Обаче ако е някой дето пише правописно, че има да се зверя кой е ...
Баце ,а има ора ми дират лична карта и акт за раждане да ме разпознават. ;)

Съгласен съм и за думите ти баце ,,секи луд с номера си,, от иляда човека се ,че се найде некой с нова идея у главата.

Драйвер ко мъцаш за Бригадирите бре,твоя нейм мислим е шофер,по твойта логика щом те траят шоферите им носиш името значи си гоУем у браншо.

Рошко баце кат сакаш шеф да си кръсти се ,,шефо на сайто,, бре. ;)

Спамнах по въпроса ,са Ви чекам да Ви хрумне друга гениала идейка и да нацъцате едно 5-6 страници с постове.
Драйвер кат велика натурка с висока култура и образование съм ти под нивото баце и ти се чудим ко ми мъцаш заглавието,та ълцам по цел ден,стегни се бря найди си интелигентен съфорумец и си чуруликай с него бря.

Roshko

Цитат на: Бригадира - Сряда, 28 Март, 2012, 17:30:55
Рошко баце кат сакаш шеф да си кръсти се ,,шефо на сайто,, бре. ;)

Бриги, синоним на администратор е манипулатор, ма ако се бех кръстил за по-кратко Мани... мани, мани... тогава май, никой немаше да вие врат, ма немоем върнем времето назад...  ;D

mylord56

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 28 Март, 2012, 15:52:55
В другите форуми, поне доколкото ми е направило впечатление admin-a участва като обикновен потребител и е отдал почти всички права на модераторите да модерират. Той се намесва само в "специални" случаи. В противен сучай, като този, сайта от "Форум на българските шофьори" се превръща във "Форум на admin и приближени"... Нищо лично, просто лично мнение...  ::)

Абсолютно правилно. Обикновенно Админът отговаря на лични въпроси на потребителите и модерира форума посредством модераторите, така явно досега не съм виждал Админ да се намесва във всеки пост. То и затова е Админ - да администрира форума, а не да води чат в темите, когато нещо не е според неговите лични виждания. А в случая наистина форумът се оказва личен блог.
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

georgi87

Цитат на: mylord56 - Сряда, 28 Март, 2012, 18:34:18
Абсолютно правилно. Обикновенно Админът отговаря на лични въпроси на потребителите и модерира форума посредством модераторите, така явно досега не съм виждал Админ да се намесва във всеки пост. То и затова е Админ - да администрира форума, а не да води чат в темите, когато нещо не е според неговите лични виждания. А в случая наистина форумът се оказва личен блог.
Евала ви бацета напълно ви подкрепям много сте прави.

ИванТ

Аз не мога да разбера, какъв е целта на този спор, който се води на последната страницата. Има ли някакво значение, какво ще бъде потребителското име или името, което ще се вижда на аватара?
Във форума: "www.mtb-bg.com", "Admin" има 10152 мнения, макар и самата система да е базирана на друга платформа, която не позволява промяна на избраното при регистрация потребителско (видимо от другите участници) име.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

pumix

И накрая тук ще останат админо и модераторите,може би,защото на нас обикновенните потребители ше ни е забранено.Демокрация бацета. 8) 8) 8)
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

mylord56

Цитат на: pumix - Сряда, 28 Март, 2012, 23:13:27
И накрая тук ще останат админо и модераторите,може би,защото на нас обикновенните потребители ше ни е забранено.Демокрация бацета.

Форумът е великолепно замислен, но лошо ръководен, според мен. Но не е късно за промяна. Стига Админа да желае такава.
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

pumix

Форума си е супер,но напоследак много забрани много нещо.Е това не му е хубавото.

Roshko

Цитат на: pumix - Сряда, 28 Март, 2012, 23:13:27
И накрая тук ще останат админо и модераторите,може би,защото на нас обикновенните потребители ше ни е забранено.Демокрация бацета. 8) 8) 8)

Да разбирам ли, че си съгласен с мърльовците?  ::)

pumix

С никой не съм се съгласявал за нищо.Това си е лично мое мнение,повлияно от факта,че напоследък само се забранява.А уж има модератори да следят за реда,да редактират,да следят за спазването на правилата във форума.А одеве един измисли нова граматика,като каза,че препинателните знаци били въпрос на избор,а сигурно и на вкус :o .Виж даже,че аз пръв изказах недоволство в тази тема.

Roshko

Цитат на: pumix - Четвъртък, 29 Март, 2012, 05:49:54
С никой не съм се съгласявал за нищо.Това си е лично мое мнение,повлияно от факта,че напоследък само се забранява.А уж има модератори да следят за реда,да редактират,да следят за спазването на правилата във форума.А одеве един измисли нова граматика,като каза,че препинателните знаци били въпрос на избор,а сигурно и на вкус :o .Виж даже,че аз пръв изказах недоволство в тази тема.

Ааа, не знам за кой път си изказал недоволство, но ми направи лошо впечатление, без да си запознат с фактологията... Вместо минус, получи плюс, но по друга линия... ;)

Roshko