• Welcome to Форум на българските шофьори.

Промяна на потребителското име

Започната от admin, Сряда, 28 Март, 2012, 00:14:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

admin

Премахва се възможността за промяна на потребителските имена в раздел "Профил". Това се налага във връзка със злоупотреба от страна на потребител при промяна на потребителското си име и използване на неподходящо такова. В случай, че желаете да промените своето потребителско име, това ще става със заявка посредством лично съобщение и след одобряване на избраното име, промяната ще бъде извършена във вашия профил.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

pumix

И заради някакви си мърльовци,трябва да са ограничени всички.Щом някой злоупотребява да заминава в БАНята завинаги,а не всички да сърбаме попарата.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

pumix

admin

Цитат на: pumix - Сряда, 28 Март, 2012, 00:20:17
И заради някакви си мърльовци,трябва да са ограничени всички.Щом някой злоупотребява да заминава в БАНята завинаги,а не всички да сърбаме попарата.

Имам огромното желание всичко във форума да става с добрата воля на всеки един от нас. За съжаление обаче няма как да отделя от времето си, за да дебна кой какво име си е избрал. Явно тук има хора, които постоянно търсят провокацията и конфронтирането.

Roshko

Цитат на: admin - Сряда, 28 Март, 2012, 00:34:27
Имам огромното желание всичко във форума да става с добрата воля на всеки един от нас. За съжаление обаче няма как да отделя от времето си, за да дебна кой какво име си е избрал. Явно тук има хора, които постоянно търсят провокацията и конфронтирането.

Аз имам ли право да се включа в така приятно създалата се дискусия, подозирайки, че се визира моята особа?

SEMPER

Хе хе, аз съм пропуснал да видя кой какво име си е сменил

Даже не бях обърнал внимание досега, че е имало опция да се сменя потребителското име от самия потребител.

Не е кой знае какъв проблем да се пусне Л.С. за смяна според мен.

Даже аз съм леко против да се сменят потребителски имена, че стават обърквания

Примерно Бригадира и на принц Чарлз да си смени името ще го позная на първото изречение. Обаче ако е някой дето пише правописно, че има да се зверя кой е ...
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

admin

Цитат на: SEMPER - Сряда, 28 Март, 2012, 00:41:58
Даже аз съм леко против да се сменят потребителски имена, че стават обърквания

И аз съм против, особено когато някой е решил да използва за свое потребителско име "Админ". Изключително постижение на мисълта!

driver1

Предполагам, че става дума за потребителя, който се изяви тук под името Администратор? На мен не ми е известно Админа да има монопол над това име. Още повече, че въпросния никнейм не дублира едно към едно по-рано избраното от него наименование.
    Представете си, че тук има някой на длъжност бригадир някъде си. Трябва ли да недоволства, че един смешен човек се е кръстил също Бригадира? Аз мисля, че не.
    Най-рационалното си беше, ако някой е злоупотребил да бъде предупреден и да си получи бан, а не за щяло и нещяло да се въвеждат абсурдни правила. Трябвало да искам одобрението на админа и той да ми сменя името, ако го одобри! На какво прилича това!?

admin

Цитат на: driver1 - Сряда, 28 Март, 2012, 00:49:47
    Предполагам, че става дума за потребителя, който се изяви тук под името Администратор? На мен не ми е известно Админа да има монопол над това име. Още повече, че въпросния никнейм не дублира едно към едно по-рано избраното от него наименование.
    Представете си, че тук има някой на длъжност бригадир някъде си. Трябва ли да недоволства, че един смешен човек се е кръстил също Бригадира? Аз мисля, че не.
    Най-рационалното си беше, ако някой е злоупотребил да бъде предупреден и да си получи бан, а не за щяло и нещяло да се въвеждат абсурдни правила. Трябвало да искам одобрението на админа и той да ми сменя името, ако го одобри! На какво прилича това!?

Не Администратор, а Админ беше използвано в случая. Но бъди сигурен, че и Администратор няма да бъде одобрено. Някакви други по-съществени въпроси имаш ли, че стана късно?

P.S. Извадка от условията, които всеки участник е приел при своята регистрация във форума.

Администрацията на форума си запазва правото да въвежда допълнителни условия и ограничения, като за целта ще бъде публикувана информация в раздел "Правила".

Roshko

Вероятно имам мълчаливо съгласие поради липса на отказ.
Некой че ме светне ли има ли разлика между Потребителско име и Екранно име /прякор, никнейм/
или язе нещо не съм ф час!?  ??? ::)

driver1

Цитат на: admin - Сряда, 28 Март, 2012, 00:54:16
Не Администратор, а Админ беше използвано в случая. Но бъди сигурен, че и Администратор няма да бъде одобрено. Някакви други по-съществени въпроси имаш ли, че стана късно?

Ако реша, че имам ще ги напиша, когато преценя. Или и за това трябва да се съобразя с графика ти и ТВОЯТА преценка кое е съществено?
   Всъщност дреме ми за егото на нек'ви случайни хора, които не познавам - обикновено само им се надсмивам.

pumix

Цитат на: admin - Сряда, 28 Март, 2012, 00:54:16
Спокойно де г-н Администратор.Ние си знаем кой е шефо,това,че някой се е кръстил така не значи нищо.Може човека да избива комплекси по тоя начин,като се кръсти с шефско име. 8) 8) 8)

admin

Цитат на: driver1 - Сряда, 28 Март, 2012, 00:59:10
  Ако реша, че имам ще ги напиша, когато преценя. Или и за това трябва да се съобразя с графика ти и ТВОЯТА преценка кое е съществено?
  Всъщност дреме ми за егото на нек'ви случайни хора, които не познавам - обикновено само им се надсмивам.

Моят график няма никакво отношение към случайни хора, които не познавам. Свързан е единствено с възможностите ми за прочитане на входящата кореспонденция.

МИНКО ИЛЧЕВ

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 28 Март, 2012, 00:55:33
Вероятно имам мълчаливо съгласие поради липса на отказ.
Некой че ме светне ли има ли разлика между Потребителско име и Екранно име /прякор, никнейм/
или язе нещо не съм ф час!?  ??? ::)

Потребителското име, е това с което се регистрираш. То не се променя или поне не общодостъпна тази опция. Екранно, това което се изписва, с което се вижда от другите потребители. До скоро можеше да се променя, сега вече само от Администратора. Модераторите не могат да го променят.
Благословени да са тези, които нямат какво да кажат и въпреки това мълчат /не пишат/.
Принцип на Рудницки за нобеловите открития: Само онзи, който има абсолютни познания по изучавания проблем, може да го обясни, така че никой друг да не е в състояние да го проумее.
Наместо GPS, кажете ТАКОВАТА!!!

Roshko

Цитат на: МИНКО ИЛЧЕВ - Сряда, 28 Март, 2012, 01:09:31
     Потребителското име, е това с което се регистрираш. То не се променя или поне не общодостъпна тази опция. Екранно, това което се изписва, с което се вижда от другите потребители. До скоро можеше да се променя, сега вече само от Администратора. Модераторите не могат да го променят.

Ем че аз не съм си пипал Потребителското име  ??? :o ::)
Ако се поЯви некой Рошко аз кво треба подрипнем две педи от земята ли??? Да, ама тоя комплекс съм го излекувал отдавна...

SEMPER

Не знам, лично за мен желанието да си сменяш постоянно името е малко шизофренично ...
Ама всеки луд с номера си, тук явно има и луди с пълна програма  ;D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

SEMPER