• Welcome to Форум на българските шофьори.

Промяна на потребителското име

Започната от admin, Сряда, 28 Март, 2012, 00:14:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Roshko

Цитат на: SEMPER - Сряда, 28 Март, 2012, 01:18:16
Не знам, лично за мен желанието да си сменяш постоянно името е малко шизофренично ...
Ама всеки луд с номера си, тук явно има и луди с пълна програма  ;D

Лично за теб - напълно вероятно...!  ;)

Roshko

driver1

Цитат на: SEMPER - Сряда, 28 Март, 2012, 01:18:16
Не знам, лично за мен желанието да си сменяш постоянно името е малко шизофренично ...
Ама всеки луд с номера си, тук явно има и луди с пълна програма  ;D

Бе кой си е сменял постоянно името тук? Ай, стига глупости! Нек'ъв си е злоупотребил и веднага - рестрикции за всички. Голяма работа! Аман от простотия, облечена в някаква власт. А иначе се възмущаваме от полицейщината...

driver1

admin

Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

pumix

Цитат на: driver1 - Сряда, 28 Март, 2012, 01:24:52
  Бе кой си е сменял постоянно името тук? Ай, стига глупости! Нек'ъв си е злоупотребил и веднага - рестрикции за всички. Голяма работа! Аман от простотия, облечена в някаква власт. А иначе се възмущаваме от полицейщината...
Съгласен,а тия,където правят измислени профили,за да всяват смут във форума се надушват веднага и почти веднага спират да се показват тука,след като бъдат разкрити.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

SEMPER

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 28 Март, 2012, 01:22:20
Лично за теб - напълно вероятно...!  ;)

;D ;D ;D
Рошко, все пак тук е сигурно, че всички минават психо  ;D ;D ;D Вече кой как го минава е друга бира  ;D
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Roshko

Цитат на: driver1 - Сряда, 28 Март, 2012, 01:24:52

Драйвър, не ме изненадвай! Преди малко спомена, че не виждаш никаква злоупотреба... Поне на теб ти имам безусловно доверие! Имал съм право направил съм го, отнели са ми го... немоем го правим...  
То има и забрана за влизане в лични дискусии, но създателят му е основния нарушител. Ма за него правилата не важат... Не е лесно да си администратор - знам! Форумът не е чисто и просто собственост, нужни са специфични качества...

Цитат на: SEMPER - Сряда, 28 Март, 2012, 01:38:33
;D ;D ;D
Рошко, все пак тук е сигурно, че всички минават психо  ;D ;D ;D Вече кой как го минава е друга бира  ;D

Ако на психотеста напишеш, че admin и Админ е едно и също, верно само с връзки можеш да го вземеш...  :D :D :D

SEMPER

Бе тук и личности ли имало  ::) ::) ::)

Аз си мислех, че са предимно шофьори  ;D ;D ;D

Нищо лично към никой, просто се сетих за вица

ЦитатЧовек без пари е лайно, лайно со пари е личност.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

driver1

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 28 Март, 2012, 01:39:30
Драйвър, не ме изненадвай! Преди малко спомена, че не виждаш никаква злоупотреба... Поне на теб ти имам безусловно доверие! Имал съм право направил съм го, отнели са ми го... немоем го правим...  
То има и забрана за влизане в личностни спорове, но създателят му е основния нарушител. Ма за него правилата не важат... Не е лесно да си администратор - знам! Форумът не е чисто и просто собственост, нужни са специфични качества...

Ако на психотеста напишеш, че admin и Админ е едно и също, верно само с връзки можеш да го вземеш...  :D :D :D

Аз видях, че името беше Администратор, така го и написах в първия си коментар. В това не виждам злоупотреба, защото не е монополизирано от някого. Админа твърди, че е видял, че е Админ. Ако това е така, прозира опит за някаква злоупотреба. Вече няма начин да докажа каквото и да било, но не ми се вярва за толкова кратко време два пъти да си е сменил никнейма.

Roshko

Цитат на: SEMPER - Сряда, 28 Март, 2012, 01:41:05
Бе тук и личности ли имало  ::) ::) ::)

Аз си мислех, че са предимно шофьори  ;D ;D ;D

Нищо лично към никой, просто се сетих за вица

Нищо лично, ама този пост какво общо има с темата?  ???  ::)

Цитат на: driver1 - Сряда, 28 Март, 2012, 01:48:49
    Аз видях, че името беше Администратор, така ги и написах в първия си коментар. В това не виждам злоупотреба, защото не е монополизирано от някого. Админа твърди, че е видял, че е Админ. Ако това е така, прозира опит за някаква злоупотреба. Вече няма начин да докажа каквото и да било, но не ми се вярва за толкова кратко време два пъти да си е сменил никнейма.

Беше "Администратор :)", но ми се видя точно такова каквото ти считаш, че е "Админ", макар, че тази усмивка не беше случайна но го промених. Админ за мен е прякор, Администратор е длъжност... не, че не може да е и прякор използвано с това предназначение...
Не знам дали имам право да квалифицирам действието на администрацията, ако някой може да помогне с инфо, ще съм му благодарен.

driver1

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 28 Март, 2012, 01:57:43
Нищо лично, ама този пост какво общо има с темата?  ???  ::)

Беше "Администратор :)", но ми се видя точно такова каквото ти считаш, че е "Админ", макар, че тази усмивка не беше случайна но го промених. Админ за мен е прякор, Администратор е длъжност... не, че не може да е и прякор използвано с това предназначение...
Не знам дали имам право да квалифицирам действието на администрацията, ако някой може да помогне с инфо, ще съм му благодарен.

Ако искаме да бъдем максимално коректни Администратор е правилното название за позицията и дейността. Админ, според мен не означава нищо, просто е добил популярност синоним. Тук обаче на всички е ясно кой се е писал с такъв никнейм и затова писах, че ако се появи някой назовал се Администратор, това само по себе си не е нарушение, ако не е налице явен опит да пише от името на Върховния Началник, бранещ със зъби и нокти престола си. :) :) :)

SEMPER

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 28 Март, 2012, 01:39:30

То има и забрана за влизане в лични дискусии,

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 28 Март, 2012, 01:57:43
Нищо лично, ама този пост какво общо има с темата?  ???  ::)

Нищо, лични дискусии би трябвало да водят личностите, другите би трябвало да водят персонални дискусии

btw, просто се забавлявам в темата.
Ако не е тайна, коя персона се е преименувала на Админ или Администратор ?

Roshko

Цитат на: driver1 - Сряда, 28 Март, 2012, 02:10:24
  Ако искаме да бъдем максимално коректни Администратор е правилното название за позицията и дейността. Админ, според мен не означава нищо, просто е добил популярност синоним. Тук обаче на всички е ясно кой се е писал с такъв никнейм и затова писах, че ако се появи някой назовал се Администратор, това само по себе си не е нарушение, ако не е налице явен опит да пише от името на Върховния Началник, бранещ със зъби и нокти престола си. :) :) :)

Виждаш ли, лека полека изглаждаме противоречията си...! Ще се повторя  - мислим има коренна разлика между admin и Админ когато става въпрос за никнейм или прякор. Виждаш ли, нещо на пръв поглед толкова семпло, какъв глобален проблем създаде и сигурно ЗА и ПРОТИВ сме 50/50 или 20/80. За какви сдружения и сплотявания ставаше въпрос неотдавна...  ??? :o ??? Добре, че е затворена вратата на камионо, че се бех паднал...   :D :D :D

Цитат на: SEMPER - Сряда, 28 Март, 2012, 02:11:48
Нищо, лични дискусии би трябвало да водят личностите, другите би трябвало да водят персонални дискусии

btw, просто се забавлявам в темата.
Ако не е тайна, коя персона се е преименувала на Админ или Администратор ?

Били дефинирал разликата между персона и личност, че гугъла не ми се отваря...?  ;D

SEMPER

Рошко, пробвах ти отговоря на личното, но май си тургал разни рестрикции и ми показа тва Потребител 'Росен Димитров - Рошко' не желае да получава съобщения от вас.

А на въпроса - само в рамките на шегата - личност стана ясно, че в лайно со пари, а па тоя кой се е цанил нейде за персонал, се бори да изкара некоя евро за хляб

admin

Цитат на: driver1 - Сряда, 28 Март, 2012, 01:48:49
   Аз видях, че името беше Администратор, така го и написах в първия си коментар. В това не виждам злоупотреба, защото не е монополизирано от някого. Админа твърди, че е видял, че е Админ. Ако това е така, прозира опит за някаква злоупотреба. Вече няма начин да докажа каквото и да било, но не ми се вярва за толкова кратко време два пъти да си е сменил никнейма.

Сега успокои ли се най-после? Значи първо го е сменил с Администратор, а после за още по-голямо объркване го е направил Админ. Което аз лично приемам за някаква елементарна провокация. И тъй като постоянно нападаш този форум и обясняваш на аудиторията, че в другите форуми е различно, ще ти посоча няколко примера за сравнение.

1. В този форум регистрацията е свободна и подлежи само на потвърждение с и-мейл от страна на потребителя. В някои форуми регистрацията се одобрява от администратор.
2. В този форум до вчера всеки имаше възможност да смени потребителското си име. В някои форуми такава опция липсва.
3. В този форум достъпът до информация е напълно свободен. В някои форуми за пълен достъп се изисква регистрация.
4. В този форум всеки може да публикува незабавно след регистрацията си. В някои форуми първоначално се изискват определен брой публикация в раздел за новорегистрирани и след одобрението им от администратор, потребителят получава пълен достъп.
5. В този форум налагането на бан води до невъзможност единствено за публикуване. В някои форуми налагането на бан означава пълна забрана за посещаване на форума за съответното време.
6. Пробвай в някой форум, където потребителското име на администратора е admin, да си избереш за потребителско име Админ и кажи дали си успял.
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Roshko

Цитат на: admin - Сряда, 28 Март, 2012, 08:07:16

2. В този форум до вчера всеки имаше възможност да смени потребителското си име. В някои форуми такава опция липсва.

6. Пробвай в някой форум, където потребителското име на администратора е admin, да си избереш за потребителско име Админ и кажи дали си успял.

1. Докога ще се излагате, волно или неволно бъркайки Потребителско име с Екранно име /никнейм/прякор/?

2. Дайте ми някой форум, в който Администраторът е с никнейм admin и ще пробвам! Бихте ли обясни ли най-накрая с думи простички какво толкова съм направил и какво толкова провокативно и дразнещо има в това. Трябва човек да е изключително тесна кройка, изобщо да му обърне внимание, камо ли да се стреска за глупости... лично мнение...

Roshko