• Welcome to Форум на българските шофьори.

Промяна на потребителското име

Започната от admin, Сряда, 28 Март, 2012, 00:14:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pumix

И с какво ти направих лошо впечатление?Мисля,че и ти беше от тия,където са против забраните за щяло и за нещяло,също както и аз.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

pumix

На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

Roshko

Цитат на: pumix - Четвъртък, 29 Март, 2012, 06:10:46
И с какво ти направих лошо впечатление?Мисля,че и ти беше от тия,където са против забраните за щяло и за нещяло,също както и аз.

Прочети си първия пост в темата ако си го забравил...! ;)

Roshko

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 28 Март, 2012, 16:31:29Отново, както винаги ми се отговаря с въпрос, почтено ли е?  ::)
Причините са пределно ясни и вярвам, че всеки средно интелигентен човек ги е разбрал на мига. Трябва ли да обяснявам като на малките деца с круши и ябълки? Опитах три в едно. А, сетИ се...!  :D

Правилата са изключително рестриктивни, авторитарни, а някои, дори безумни.

Не виждам абсолютно никаква ясна причина, довела до краткотраен избор именно на екранно име "Админ". Но и не настоявам да получа отговор. Вероятно си затруднен да обясниш.

По отношение на правилата, би ли посочил кое от тях е рестриктивно, авторитарно и безумно?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

Roshko

Цитат на: admin - Четвъртък, 29 Март, 2012, 10:42:09
Не виждам абсолютно никаква ясна причина, довела до краткотраен избор именно на екранно име "Админ". Но и не настоявам да получа отговор. Вероятно си затруднен да обясниш.

По отношение на правилата, би ли посочил кое от тях е рестриктивно, авторитарно и безумно?

Щом досега не си намерил, няма смисъл да обяснявам. И аз не намерих отговор на дузина мои въпроси, но вече съм убеден, че няма как да ги получа.
Аз бях дотук с напъните...! Успех!

rider777

Понеже шизофренията ми напоследък се засилва мислех да си сменя името от RIDER 777 на  RIDER OF THE STORM ама си изпих хапчето и ми мина за днес мерако ,,, утре мой па да ми доди,,,,,,, ама добре, че са апчетата та ми минава бръже  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Никога не съм обичал и толерирал тъпанарите, мързеливците, завистливците, злобарите и ,,,,,,,,,,,,
Колкото по-нависоко се реем, толкова по-дребни изглеждаме на онези, които не могат да летят.
Най-добрият учител в живота е опитът. Вярно, взима скъпо, но обяснява разбираемо ,,,,,,,,,,,,

godji

Много сложни думички използвате в тази тема ! Спирам да я следя !
БЪДИ РАЗУМЕН !КАРАЙ ВНИМАТЕЛНО !Не карайте и не поствайте когато сте пили - после може да съжалявате !

Бриги Магнито

Моля потребителското ми име да бъде променено на Бриги Бичкията
Ако е в разрез с Правилата на форума,моля да ми съобщите възможни варианти ако не е.
Благодаря предварително.

loshdancho

Май е дошло време за душаме да се прави... и се преквалифицираме.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Понеделник, 30 Април, 2012, 20:03:57
Май е дошло време за душаме да се прави... и се преквалифицираме.

Тц не позна грам не тропа щом бръмбаро не изпада,просто ме взимате нещо много насериозно,а аз не съм сериозен по природа,и са не пали не визирам теб ,а и други те си се сещат.
Бриги е пич не е Серьога,при мен е демокрация яка.

комбайнер

Заболя ме главата, ма общо взето взех да схващам-назрява революционна ситуация и всеки момент Аврора ще пушне.
Не знам момчета какво толкоз пишете, та ви наказват.  И..... такава гюрултия  цццццццццц. Стига де! И аз си пиша чат-пат, ма за наказания чувам от вас.

loshdancho

Цитат на: Бригадира - Понеделник, 30 Април, 2012, 20:08:44
Тц не позна грам не тропа щом бръмбаро не изпада,просто ме взимате нещо много насериозно,а аз не съм сериозен по природа,и са не пали не визирам теб ,а и други те си се сещат.
Бриги е пич не е Серьога,при мен е демокрация яка.
Като ти гледам подписа
ЦитатМислех да съм бичкия, ма се издигнах...
Требва да разбираме, че си посипваш главата с пепел...ХАХАХА
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

Бриги Магнито

Точно подписа ми е мястото ,където трябваше да се ориентирате,че Бригадиро не е Бригадир,ма....

Бриги Магнито

Бриги Магнито

Цитат на: loshdancho - Понеделник, 30 Април, 2012, 20:28:07
Като ти гледам подписаТребва да разбираме, че си посипваш главата с пепел...ХАХАХА
Те ти един пост на един ,където си е все същият чети Фнимателно ко е писал преди време уно,ще ти го почерним важното,отнася се и за други ора.Бацко си е бацко не се прави грам ,той винаги си е натурален ,като не мое го разберете не го вините ,а си търсете грешките у вас.
Мерси за ФНИМАНИЕТО.
Цитат на: НЕКАДЪРЕН ТРАКТОРИСТ - Понеделник, 25 Юли, 2011, 16:08:11
Баце или аз бъркам с очото или немоем да четем,но темата се зове ,,Майсторство при управление на прицеп" тъй че ,я ко да мъцнем не съм майсторче,а проста бичкия,са ако криво лево требва се мъцне как криво лево се връща прицеп или полуремарке ,мое се понапънем малко,но обикновенно не ми се отдават инструкторските лекции тъй че мислим да паснем.

Бриги Магнито

Снощи съм пообъркал темите,за което се извинявам.
Ще ли е възможно от Бриги Бичкията да смените моя никнейм на Бриги Магнито

Бриги Магнито