• Welcome to Форум на българските шофьори.

Внимание, извънземни!!!

Започната от Roshko, Сряда, 28 Март, 2012, 17:50:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

mylord56

Цитат на: В.Димитров - Четвъртък, 29 Март, 2012, 01:12:23
Аз също почти спрях да посещавам този форум.Омръзна ми да чета в абсолютно всяка тема бръщолевенията на Бригадира, които даже не мога да оприлича и като спам.Едно че се разбира трудно какво пише, и второ в повечето случаи си е чиста проба спам.

Да, ама спамът не е забранен, ако е със съгласието на Админа. Иначе и аз умувам да напусна форума, най вече заради бригадира /нарочно го пиша с малка буква/.

Причина за редакция: Обидни думи!
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

mylord56

Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

pumix

Що бе Бриги,да не ни напуснеш и ти,та викаш за последно?
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

pumix

На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

Бриги Магнито

Цитат на: pumix - Четвъртък, 29 Март, 2012, 01:42:53
Ми баце ръчкам ги тез да предприемат нещо оно тц нема нищо оно сака идея за таз работа ,ма те ,за са нема,споки бре и да ме тръкнат,форума се четка и без рег,че четкам нелегално обещавам
Цитат на: mylord56 - Четвъртък, 29 Март, 2012, 01:36:58
Да, ама спамът не е забранен, ако е със съгласието на Админа. Иначе и аз умувам да напусна форума, най вече заради бригадира /нарочно го пиша с малка буква/.
М мммммммммммм  добре изчопкано,но Димитров и Драйвъро ич не спамят,Димитров верно малко признавам,но мосю Драйвер цепи мрака и ако некой си направи труда да прочете кво е писал и намери нещо поне малко свързано с шофьорлъка ,че го признаем.
Заяждането не е спам то е призвание за Драйвъро.
мАЙ ЛОРД да ти четем ли творчеството баце или да не си праим труда,признавам теб не съм те запомнил с нищо ако кажеш,че разгърнем и твоя роман.Само гледай да не ми замирише на спамец,че ше те поям със се дрехите да знааш.
Кой Ви е виновен бре момци,май май виновен е дедо боже.

mylord56

Цитат на: pumix - Четвъртък, 29 Март, 2012, 01:42:53
Не бой се, къде другаде ще се изявява. Пък ако напусне, форумът ще живне. Или ако смени диалекта - също.

SEMPER

Цитат на: mylord56 - Четвъртък, 29 Март, 2012, 00:45:48
На първото ти изречение, не го наричам въпрос, защото няма въпросителен накрая: нищо не делим, далавера няма.
И на второто изречение /отново липсва въпросителен знак/ - милеем за форума, пък то...
Третото го прескачам по очевадни причини. Макар отново да трябва да си сложил въпросителен знак, Г-н Глобален модератор.
На четвъртото ти изречение - кои са тези хора?

Хората за които питаш са тези,които ползват нета за избиване на някакви техни  комплекси, и си вземат "виртуалната" същност много на сериозно.

Относно слагането на всички препинателни знаци - въпрос на личен избор според мен.

Никога в форума не е ставало проблем, кой какви препинателни знаци бил изял и коя буква е объркал механично докато е набирал.

Единственото, което се иска е да има някакъв сравнително ясен и подреден изказ, така че да се разбира относително лесно за какво става дума

Просто за да няма публикации от едно изречение от 10 реда без никакъв препинателен знак, и с абсолютно неясна теза.

Проблема според мен изобщо не е в правописа, а съвсем другаде.

Трябва да се обособят два типа теми
- Сериозни теми в които да се пише само по същество, и в които модерацията да е засилена и абсолютно стриктна.
Всъщност точно тези теми правят форума  ценен като източник за информация. Има много хора,които само биха чели и биха се регистрирали само за да зададат конкретен въпроси. Безмислено и тъпо е да са принудени да четат всякаква простотия в темата, докато се опитват да си изяснят конкретен въпрос.

Ако някой прояви интерес към Скания - какво ще прочете в темата - 100 страници дебат дали Скания е най лошия камион, понеже някой шеф не поръчал масичка в кабината, и че има камиони дето издухват Сканията на баиро.

- Свободни теми, където всичко е лаф да става, като тези за клипчетата и за политиката, където който изпитва необходимост да се лигави. Според не е излишно да има и такъв теми, тъй като иначе пък форума става прекалено сух, придобива някакъв служебен вид и нищо не показва, че в него има живинка.

Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Roshko

Пичове, какво е това тесногръдие дето Ви е обвзело, бре? СтЕгнете се! Да нарежа салата и да сипя по една ракийка за тези дето влизат да четат за Скания, да не им е скучно!? Какво толкова го подядохте и Бригадиро? Аз не съм видял да е убиди никого, дори и на майтап. Ако някой не разбира от майтап друга тема. А този, къде няколко пъти му триха рейтинга, що не може да заспи от егото и комплексите си защо го толерират? Няма човек, с когото не се е зачекнал и обидил!?!?!
Всички сте ми симпатични, всеки по своему. Верно, какво има да делим? Всеки има право на мнение! По конституция всички се раждаме с равни права и задължения.
Аз мога ли да попитам, защо допреди година-две беше събитие някой да постне на кирилица, пък камо ли грамотно? Много бързо се ограмотихте или просто скоро видяхте комп. за пръв път?
Съжалявам, ако някой се е засегнал! Не съм целял това, а просто споделих своя прочит на събитията...
Успех и Бог да Ви пази!!!  ;)

Бриги Магнито

Tва с  темите да са сериозни и несериозни нема как да стане баце,да арно е,ма нема никъв шанс да се случи.
Относно Сканията у байро си нефели то тва ясно вече.
Роска жив и здрав баце мерси ,че мойте простотии не са разбрани ептен погрешно барлем от теб,че оно си такова таковата с фен групата,че ме изедят бре,баси пичовете.

SEMPER

Цитат на: Бригадира - Четвъртък, 29 Март, 2012, 16:52:51
Tва с  темите да са сериозни и несериозни нема как да стане баце,да арно е,ма нема никъв шанс да се случи.

Има,има, даже е съвсем простичко. Просто е въпрос на политика у форумо .

Има достатъчно модератори, едва ли ще отнема по 5 минути на всеки да затрива директно всякакви появили се офтопици и спамове.

А след като видят, че наистина се трият такива мнения авторите им сами ще почнат да си мъцват само в "свободните" раздели.
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Бриги Магнито

Имам предложение,пробай и ще видиш,мнения пък по темата и далечни от истината пък колко ще видиш няма ти редим ,апропо мойта особка ако не е тръкнат пък грам няма да припари оти у менека си нема нищо сериозно.

Апропо бацета,снощи не мигнах оти ми оправихте не само смотаният ден ми целата смотана седмица,та не видим нищо относно тва ко да праим с бацко(моя милост) аз мъцам да се знае,ако се измисли читава анкета и мембърите рекнат ,че мноо съм палав станал немам нищо навъпреки да ме тръкнете ,тъй като си давам сам съгласието ще замолим групата на Шаро после да не обърне нещата,че не било демократично.
Оно бацета Ви сърби на толкоз мноо места,че вече човек се дзвери де да ви почеша.

Баце сори,че скачам от тема на тема,ма да ръчнем бандата малкочка,че ми бездейства.

Lorinser

Ти вземи пиши като хората, пък спама ще го преглътнем. :)

mylord56

Цитат на: В.Димитров - Четвъртък, 29 Март, 2012, 17:34:12
Ти вземи пиши като хората, пък спама ще го преглътнем. :)

Явно няма да го направи, пука му на него, че трудно му разбираме. Пък и си мисли, че по този начин е оригинален. Дебелоочието няма граници...Няма и почивни дни.

Roshko

Цитат на: mylord56 - Четвъртък, 29 Март, 2012, 18:07:11
Явно няма да го направи, пука му на него, че трудно му разбираме. Пък и си мисли, че по този начин е оригинален. Дебелоочието няма граници...Няма и почивни дни.

Привет! А толкова ли е трудно просто да не се чете това, което не ни харесва?  ???

mylord56

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Четвъртък, 29 Март, 2012, 18:10:42
Привет! А толкова ли е трудно просто да не се чете това, което не ни харесва?  ???

Ти уж каза сбогом...

Roshko

Цитат на: mylord56 - Четвъртък, 29 Март, 2012, 18:17:37
Ти уж каза сбогом...

С този отговор ми отвори очите, тенкю!  :D

mylord56

mylord56