• Welcome to Форум на българските шофьори.

Внимание, извънземни!!!

Започната от Roshko, Сряда, 28 Март, 2012, 17:50:03

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

loshdancho

Явно доста хора от форума получават факс от ............космоса!?!?!
 Като гледам все повече си ги мерят и се доказват като правоверни(не е обида), кой как пише, кой къде спами.Нагледал съм се на мрънчовци и плачковци в този занаят, за съжаление и форума се превръща в поле на изява за споменатите.
 Мда все повече се убеждавам , че в форума има хора големи на думи и малки на "размер".
Какво ви пука и какво ви интересува, още по-малко кои сте вие за да определяте правилата?
 Иначе по темата.

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 28 Март, 2012, 17:50:03Извънземните идват, за да отвлекат всички красиви и умни хора!!!
Вие ще сте в безопасност. Публикувам това за да Ви кажа:
СБОГОМ!

Бях отвлечен , но се измъкнах(дилемата на жабата-красива или умна)- срамно бягство няма.
ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

loshdancho

ПРОСТ(о) шофьор!  Малии за това някога се учеше 3-4год.

ivopifeca

Абе тежка професия си е,всеки си е мръднал по своему :)Даже всеки маи вече е отвлечен ;D ;D ;D

ivopifeca

Бриги Магнито

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Четвъртък, 29 Март, 2012, 18:10:42
Привет! А толкова ли е трудно просто да не се чете това, което не ни харесва?  ???
:D :D :D :D Малииииииииии ма мое ли такъв въпрос да отпериш бре,ушашави ората  :D :D :D
Иначе евала с финес ти намекнаха ,че таквиз въпроси да бичиш не е желателно.
,,ти нали каза сбогом,,  :D :D :D ;)

Са да мъцнем да издразним ората.
Значи мойто бръмбар мъцна,че се напрегате да ми четнете умопростотиите оти са ценни и важни ,тоест важим си много.
:D :D :D :D :D :D

dino412

Бриги не се коси пич.Я кат ми не аресва предаването сменям канала а някои явно знаат да гледат само кво им се пущи. :D :D :D :D
Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

Бриги Магнито

Цитат на: dino412 - Събота, 07 Април, 2012, 12:24:15
Бриги не се коси пич.Я кат ми не аресва предаването сменям канала а някои явно знаат да гледат само кво им се пущи. :D :D :D :D
Дистанца им нема батарейки мейби и не моа да сменят ченало.
Ма иначе скии ква логика бацам,значи пишем щуротии нервим ги и они мазохисти па налитат да четнат,тоест интересуват се ква тъпня,че измъдрим , ма сопрете се бре момци има ограничение на скоростта ,че Ви щракне фотото.

DeDo Vi

Цитат на: Бригадира - Петък, 30 Март, 2012, 20:13:33
:D :D :D :D Малииииииииии ма мое ли такъв въпрос да отпериш бре,ушашави ората  :D :D :D
Иначе евала с финес ти намекнаха ,че таквиз въпроси да бичиш не е желателно.
,,ти нали каза сбогом,,  :D :D :D ;)

Са да мъцнем да издразним ората.
Значи мойто бръмбар мъцна,че се напрегате да ми четнете умопростотиите оти са ценни и важни ,тоест важим си много.
:D :D :D :D :D :D
Направо си ни ценен като диамант. А Росен го пущай да пасе зелена тревица, нищо засвет не е написал до сега. Ма то не е виновно детето, тя природата го е осакатила.

Roshko

Цитат на: DeDo Vi - Четвъртък, 12 Април, 2012, 00:08:18
А Росен го пущай да пасе зелена тревица, нищо засвет не е написал до сега. Ма то не е виновно детето, тя природата го е осакатила.

Добре, че на тебе е дала... вересия...  :D :D :D

dino412

Цитат на: Бригадира - Сряда, 11 Април, 2012, 18:15:39
Дистанца им нема батарейки мейби и не моа да сменят ченало.

И да има и да нема кат немое работат с него се тая.
Шофьор не се става шофьор се ражда. Колкото и да имаш желание не идва ли Ти отвътре не става...
Най-слабото място в софтуера на всички системи за безопасност на МПС-тата си остава софтуера на задкормилното устройство.

dino412