• Welcome to Форум на българските шофьори.

Внимание, извънземни!!!

Започната от Roshko, Сряда, 28 Март, 2012, 17:50:03

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

Roshko

Извънземните идват, за да отвлекат всички красиви и умни хора!!!
Вие ще сте в безопасност. Публикувам това за да Ви кажа:
СБОГОМ!
Причина за редакция: Забранено е използването на червен цвят в публикациите!

Roshko

Бриги Магнито

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Сряда, 28 Март, 2012, 17:50:03
Извънземните идват, за да отвлекат всички красиви и умни хора!!!
Вие ще сте в безопасност. Публикувам това за да Ви кажа:
СБОГОМ!
Е тва е , бегането е срамно,но сигурно,а?

Причина за редакция: Коригиран цитат!

Бриги Магнито

pumix

Аз па,че си хванем едно за домашен любимец.Е само ако са от ония малките зелени човечета,с големи глави. ;D ;D ;D
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

mylord56

Цитат на: Бригадира - Сряда, 28 Март, 2012, 18:02:03
Е тва е , бегането е срамно,но сигурно,а?

Росен Димитров - Рошко не избяга, а се оттегли с достойнство. И една от причините си ти!!! С твоя диалект, който мислиш за оригинален, но той дразни хората /"маймуницата по-лесно се разбира"/...С двойния си акаунт, което е в разрез с правилата...С това, че се стараеш да си номер 1, човек, разбираш от всичко...Поне на цитираното от мен /написано от теб/ да беше поставил правилно препинателните знаци и да беше спазил пунктуацията. Толерирането на твоята особа е една от грешките на Админа /не само мое мнение/.
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

SEMPER

Абе хора, я ми кажете какво толкова делите в форума, явно има някаква далавера щом толкова се подскача.

Аз ли нещо не разбирам, защото ми се струва че това е форум, а то препирните са все едно тук е партия и борбата е кой да води дружината.

Какво има толкова да се дразните от някой - да не ви бърка в паничката случайно.

Някои хора май намират в нета поле за изява .......
Не бих могъл да ви дам пълна гаранция, че няма да има някакъв инцидентен случай на престъпност в страната

Бриги Магнито

Па ли зарад мен бря ,да не го ощипах или що ли?
А като си толкова начетен баце ме осветли кой препинателен знак па не си е на местото?
Също ме светни къв троен или петорен акаунт пък имам,че туй па грам не го сфанах.
Ако имаш впредвид,мой стар акаунт ,които е изтрит мислим преди иляда години и грам немога да го ползвам мое и ме навиеш,ако пък имаш впредви нешо друго ми е интересно да го чуя.

Честно да Ви кажа не моем да уденем къв вие случайо,за тва,че лафим на моенски да Ви мъцнем,колко и да ви е тъжно си е български.
Тва е като диалектите при Английският и сакам да ти рекнем,че съм горд ,че го опазвам туй диалектче,кой си бега от езика и потеклото ,че ме запростите е ,,ботур,,(монтанска дума) .
Казах и в друга тема пуснете си анкета и при положителен резултат за мойто отстраняване,нямам нищо против да ме изтриете и без друго почва ми втръсва от щуротиите на драйвъри,милорди и сие.
Благодарен съм на форума,че с негова помощ се запознах с доста народ,за разлика може би от всички вас съм обиколил доста градове из страната и съответно се запознах с доста членове от доста градове,аз съм мерси и на тва.
Админа ме толерирал и аз съм ви виновен за всичко,ок навивате ме некво,но един ден вземете и се погледнете сами себе си ,пък после упреквайте другите.

Написаното от мен по адрес на Рошко е цел да го провокирам да драсне нещо и скрит хумор,но изглежда не ставам за майтапчия,тъй че ,който го възприема за нещо друго да ме запрости.

mylord56

Цитат на: SEMPER - Четвъртък, 29 Март, 2012, 00:17:50
Абе хора, я ми кажете какво толкова делите в форума, явно има някаква далавера щом толкова се подскача.

Аз ли нещо не разбирам, защото ми се струва че това е форум, а то препирните са все едно тук е партия и борбата е кой да води дружината.

Какво има толкова да се дразните от някой - да не ви бърка в паничката случайно.

Някои хора май намират в нета поле за изява .......

На първото ти изречение, не го наричам въпрос, защото няма въпросителен накрая: нищо не делим, далавера няма.
И на второто изречение /отново липсва въпросителен знак/ - милеем за форума, пък то...
Третото го прескачам по очевадни причини. Макар отново да трябва да си сложил въпросителен знак, Г-н Глобален модератор.
На четвъртото ти изречение - кои са тези хора?
Когато правя крачка назад, това не е повод да се радваш, човече - просто се засилвам !

mylord56

Цитат на: Бригадира - Четвъртък, 29 Март, 2012, 00:41:08
Па ли зарад мен бря ,да не го ощипах или що ли?
А като си толкова начетен баце ме осветли кой препинателен знак па не си е на местото?
Също ме светни къв троен или петорен акаунт пък имам,че туй па грам не го сфанах.
Ако имаш впредвид,мой стар акаунт ,които е изтрит мислим преди иляда години и грам немога да го ползвам мое и ме навиеш,ако пък имаш впредви нешо друго ми е интересно да го чуя.

Честно да Ви кажа не моем да уденем къв вие случайо,за тва,че лафим на моенски да Ви мъцнем,колко и да ви е тъжно си е български.
Тва е като диалектите при Английският и сакам да ти рекнем,че съм горд ,че го опазвам туй диалектче,кой си бега от езика и потеклото ,че ме запростите е ,,ботур,,(монтанска дума) .
Казах и в друга тема пуснете си анкета и при положителен резултат за мойто отстраняване,нямам нищо против да ме изтриете и без друго почва ми втръсва от щуротиите на драйвъри,милорди и сие.
Благодарен съм на форума,че с негова помощ се запознах с доста народ,за разлика може би от всички вас съм обиколил доста градове из страната и съответно се запознах с доста членове от доста градове,аз съм мерси и на тва.
Админа ме толерирал и аз съм ви виновен за всичко,ок навивате ме некво,но един ден вземете и се погледнете сами себе си ,пък после упреквайте другите.

Написаното от мен по адрес на Рошко е цел да го провокирам да драсне нещо и скрит хумор,но изглежда не ставам за майтапчия,тъй че ,който го възприема за нещо друго да ме запрости.

Защо да те осветлявам кой препинателен знак в цитирания от мен твой пост не си е на мястото, като този ти пост бъка от подобни грешки?
Твоят "моенски език" си е толкова Български, колкото влашкия.
И в английския има диалекти, но в официални разговори или писане във форуми се използва граматическия такъв!!!
Аз няма да казвам, че ми е втръснало от щуротиите на бригадири, че не е почтенно.

Бриги Магнито

Май лорд баце,смеем да ти мъцнем,че изречението за което се зафана е точно па граматически сес от секъде ,сещаваш ли се или и ти кат Драйвъро си си нави; на пръста си лафиш.
Лафи си бре не ми пречиш.
На всеки му пречи нещо и на мен също ,тъй че кво правим дай идеи ,а не се прави на мноо па важен от колко и да си ценен на мен ми всьо равно .
Тъй че казвай ко да ме прават,а не ми се прави .
Мое да съм секъв,но съм се стремил да съм толерантен,е вече да Ви кажа дреме ми .
Некой ,че ме светне ли мен бичкията по сите ли форуми така се дръглят?

Lorinser

Аз също почти спрях да посещавам този форум.Омръзна ми да чета в абсолютно всяка тема бръщолевенията на Бригадира, които даже не мога да оприлича и като спам.Едно че се разбира трудно какво пише, и второ в повечето случаи си е чиста проба спам.

mylord56

Цитат на: Бригадира - Четвъртък, 29 Март, 2012, 01:06:36
Май лорд баце,смеем да ти мъцнем,че изречението за което се зафана е точно па граматически сес от секъде ,сещаваш ли се или и ти кат Драйвъро си си нави; на пръста си лафиш.
Лафи си бре не ми пречиш.
На всеки му пречи нещо и на мен също ,тъй че кво правим дай идеи ,а не се прави на мноо па важен от колко и да си ценен на мен ми всьо равно .
Тъй че казвай ко да ме прават,а не ми се прави .
Мое да съм секъв,но съм се стремил да съм толерантен,е вече да Ви кажа дреме ми .
Некой ,че ме светне ли мен бичкията по сите ли форуми така се дръглят?

По форумите, където не участваш, дръглене няма, без да се обиждаш. Навсякъде се изисква писане на граматически Български език! Нарочно изписвам с главно Б - аз съм Българин! И в никой форум досега не съм срещал екземпляр като теб - знае, не знае, ама поства. Жив и здрав да си!

Бриги Магнито

Цитат на: mylord56 - Четвъртък, 29 Март, 2012, 01:12:41
По форумите, където не участваш, дръглене няма, без да се обиждаш. Навсякъде се изисква писане на граматически Български език! Нарочно изписвам с главно Б - аз съм Българин! И в никой форум досега не съм срещал екземпляр като теб - знае, не знае, ама поства. Жив и здрав да си!
Бравос баце.

Димитров наш ли колко ми е зор на теб пък къв ти случайо бре,точно ич не ми е,видяхме те разбираш от софтуер,качвал си се у камион бъди горд и ме мани си се излагам бре,ко ми дреме къде влизаш и къде не питай ме.

Май лорд ,както писах мъцай кво да ме прават бре,да се кротнеш само да ви светнем,че кът ме занема няма кой да ви е виновен гУспода. ;)

пИЕМ БИРА,ЧЕ ВЪОБЩЕ ВИ па отговарям на постовете ценни .
(главни букви  :) но милордо па има двойна публикацийка иначе е радетел за правилата,ма той кат ги сгази се тая)

Айде бацета сбирайте съвещание ко да ме праат или си биите камшиците ,че почвате ми писвате.Децката градина не е тука ,да ви светнем.Моля другарката също.

pumix

Бригадир,абе кво им се косиш толкова и къде си тръгнал да бегаш?На крив ..... и вуната му пречи.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

Lorinser

Цитат на: Бригадира - Четвъртък, 29 Март, 2012, 01:22:01

Димитров наш ли колко ми е зор на теб пък къв ти случайо бре,точно ич не ми е,видяхме те разбираш от софтуер,качвал си се у камион бъди горд и ме мани си се излагам бре,ко ми дреме къде влизаш и къде не питай ме...

Къде пък ме видя ти от какво разбирам бе??? И кой си ти да слагаш класификации на хората?Нещо много си се надценил ми се струва да си мислиш, че поста ми е предназначен за теб.

Бриги Магнито

Абре Димитров ти помниш ли поне 5 минути кво си писал бре,в поста ти съвсем случайно има моя никнейм,тъй че ми дреме за кой е поста ти аз ти отговарям,и кво определение съм ти дал,че си горд ли ако не си па горд бъди бре.

Баце не им се впрегам бре,кефим си се запоследно ,арни момчета са прават ме дзвезда. :D :D :D :D :D :D

Бриги Магнито