• Welcome to Форум на българските шофьори.

Атомната енергетика и АЕЦ "Белене"

Започната от ИванТ, Сряда, 28 Март, 2012, 21:54:14

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Roshko

Цитат на: admin - Събота, 25 Август, 2012, 13:37:50
Явно сме свикнали да прехвърляме собствената ни некомпетентност върху причини, които нямат нищо общо с това. Япония например внася почти 100% от необходимата стомана, пък виждаме каква индустрия е успяла да сътвори.

Мхм, дори си имаме уникално олицетворение в твое лице...  ;D ;D ;D
Япония тези 100% стомана от една държава ли ги внася?  :o ::) :o

Roshko

lefterow

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 26 Август, 2012, 15:29:29

Както и в твое лице.От тези където дават много акъл до това е докарахме.Други да ни управляват и да спират блоковете ни.

lefterow

Roshko

Цитат на: lefterow - Неделя, 26 Август, 2012, 15:33:55
Както и в твое лице.От тези където дават много акъл до това е докарахме.Други да ни управляват и да спират блоковете ни.

Тук не се сдържам! Защо не зададеш същия въпрос на един немец, норвежец, американец, англичанин, французин, испанец???  :o ??? :o

admin

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 26 Август, 2012, 15:29:29

Вероятно не, но може би внася доста голям процент от Русия. Как мислиш? Дали руснаците изнасят стомана за Япония?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

lefterow

Цитат на: Росен Димитров - Рошко - Неделя, 26 Август, 2012, 15:50:35
Тук не се сдържам! Защо не зададеш същия въпрос на един немец, норвежец, американец, англичанин, французин, испанец???  :o ??? :o

Никой от посочените от теб няма да ми отговори.Така сме си постлали,

Roshko

Цитат на: lefterow - Неделя, 26 Август, 2012, 15:33:55

Можеше да дадеш повече от себе си...  :D :D :D
Къде ме виде да давам акъл? Единствено опонирам на елементарщината. Няколко човека тук ме крепят да не си посегна...  ::)
Излизам от личностната борба! Нямам намерение да се меря с никого тук, но посредствеността ме смазва, дори обмислям анкета по въпроса.

Цитат на: lefterow - Неделя, 26 Август, 2012, 16:03:09
Никой от посочените от теб няма да ми отговори.Така сме си постлали,

Държа да ми посочиш предполагаема причина да не ти отговорят. И защо го искаш от нас, щом не го очакваш от силните? Да се гавриш? Да ни злепоставяш?   :o :o :o

lefterow

Рошко ще ти отговоря.Лесно се задават въпроси.Я ми кажи кой иска да сме силни с атомната централа-никой.Не ми е в характера да се гавря.Това го правят в момента други,а ти го усещаш,ако си шофьор.Май с теб са се гаврили някои и искаш да си го изкараш в тоя форум.А какво направи на тези,които ти удариха шамара.Ти върна ли си.Закриването на централата е шамар за целият ни народ.Който държи енергията,той поставя условията.Ние не трябва да сме силни.

Roshko

Цитат на: lefterow - Неделя, 26 Август, 2012, 16:53:31
Рошко ще ти отговоря.Лесно се задават въпроси.Я ми кажи кой иска да сме силни с атомната централа-никой.Не ми е в характера да се гавря.Това го правят в момента други,а ти го усещаш,ако си шофьор.Май с теб са се гаврили някои и искаш да си го изкараш в тоя форум.А какво направи на тези,които ти удариха шамара.Ти върна ли си.Закриването на централата е шамар за целият ни народ.Който държи енергията,той поставя условията.Ние не трябва да сме силни.

Хо-хо-хо! Изхлужваш се от конкретика като гол охлюв по свежо листо. Демагогия до откат, но зле скалъпена... Каквото и да ти отговоря ще трябва да те обидя. Не го желая!!! Пиши си, ще се опитам да не обръщам внимание!

lefterow

Много лесно е да сипеш обиди тук.Значи щом сме от софето ни е позволено да обиждаме и да се подиграваме.Сигурно  ти е неприятно,че се появих в тоя форум.Досега ти вършееше хармана срещу админа.За сведение на теб и още един "лидер',че този форум е да си помагаме,а не да се заяждаме.Ако не можеш друго,прави нещо полезно,например ходи с Б.Б да откривате магистрали.

Roshko

Цитат на: lefterow - Неделя, 26 Август, 2012, 18:25:45
Много лесно е да сипеш обиди тук.Значи щом сме от софето ни е позволено да обиждаме и да се подиграваме.Сигурно  ти е неприятно,че се появих в тоя форум.Досега ти вършееше хармана срещу админа.За сведение на теб и още един "лидер',че този форум е да си помагаме,а не да се заяждаме.Ако не можеш друго,прави нещо полезно,например ходи с Б.Б да откривате магистрали.

Точно защото на нас от софето не ни е позволено се въздържам! И понеже съм предизвикан, ще ти отговоря! Нито съм собственик, нито модератор да се разпореждам тук, кой какво и как да прави. Единствено изказвам мнение и позиция и се опитвам с каквото мога да помогна и считам, че съм постигнал едно добро за общото ниво. Може би щях да съм по-благ ако кротко си стоях в "ъгъла" гледайки сеир и от време на време да потупвам по рамото някого, колкото да покажа присъствие... Да, ама - НЕ!
Ако и твоите цели и мотиви са същите бих те посъветвал да си подобриш начина на поставяне и защита на тезите си, защото в момента са кошмарни, особено от към доказателствена част. Трудно се ориентирам коя от всички глупости да коментирам. Доста от тях бяха разбити по безспорен начин. Във всички твои досегашни постове, както и в този, прозира единствено слагачество, безпомощност, провинциална комплексарщина, пошлост и т.н. Жалкото е, че сам не го разбираш, но аз лично съм безсилен да ти помогна! Драскай си със здраве, мен ме остави на вълците!

ИванТ

Последните мнения са по-скоро нападки и упреци, най-вече на лична основа, което не споделя тематиката на основната дискусия, а именно разглеждането на АЕЦ "Белене" като технически и икономически обект, както и алтернативите му.
Цитат на: начинаещ - Четвъртък, 14 Януари, 2016, 07:17:13
Извода според мен е никой шеф нема интерес от по голема заплата и командировъчни не защото ще е на загуба,както твърди HORNET,а защото си оставя опцията да може да те обладае във всеки един момент!!

lefterow

Цитат на: ИванТ - Неделя, 26 Август, 2012, 19:26:16
Последните мнения са по-скоро нападки и упреци, най-вече на лична основа, което не споделя тематиката на основната дискусия, а именно разглеждането на АЕЦ "Белене" като технически и икономически обект, както и алтернативите му.

Именно мненията за АЕЦ"Белене" между нас доведе до личностни нападки.Тук се споменава за вълци.Именно тези вълци направиха така да не се изгради Белене.Модераторе би било редно,по сериозно да се взисква да не спорят потребителите с Вас и администратора в тоя форум от  всезнайковци по всякакви въпроси. Бих искал да отправя към Вас молба двама от потребителите-driver1 и Рошко да се предупредят,че при обида към мен ще има последствия за тях.Достатъчно много ме обидиха,но засега им прощавам.Дано не продължат в тоя тон.Това,че имаме различни мнения-затуй е форум, а не съд-кой е правия.Ето една от точките на правилата.

20. Забранени са абсолютно всякакви публични спорове с администратори и модератори на форума. За подобни прояви ще бъде налаган незабавен бан в съответствие с правилата за налагане на такива санкции!

kkkvd

При това положение ще е честно модераторите и админите като искат да излагат тези да влизат с обикновени потребителски профили... иначе що за авторатизъм и диктатура се за заформя тук?

Roshko

Цитат на: lefterow - Неделя, 26 Август, 2012, 20:21:40
Модераторе би било редно,по сериозно да се взисква да не спорят потребителите с Вас и администратора в тоя форум от  всезнайковци по всякакви въпроси.

Хо-хо-хо Крадецът вика дръжте крадеца...  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Какво по-добро доказателство на горния ми пост!?!?
Не е зле кът се жалваш на "моля другарката" да посочиш една или повече обиди...  ;D ;D ;D

driver1

Цитат на: lefterow - Неделя, 26 Август, 2012, 20:21:40

Именно мненията за АЕЦ"Белене" между нас доведе до личностни нападки.Тук се споменава за вълци.Именно тези вълци направиха така да не се изгради Белене.Модераторе би било редно,по сериозно да се взисква да не спорят потребителите с Вас и администратора в тоя форум от  всезнайковци по всякакви въпроси. Бих искал да отправя към Вас молба двама от потребителите-driver1 и Рошко да се предупредят,че при обида към мен ще има последствия за тях.Достатъчно много ме обидиха,но засега им прощавам.Дано не продължат в тоя тон.Това,че имаме различни мнения-затуй е форум, а не съд-кой е правия.Ето една от точките на правилата.

20. Забранени са абсолютно всякакви публични спорове с администратори и модератори на форума. За подобни прояви ще бъде налаган незабавен бан в съответствие с правилата за налагане на такива санкции!

К'ъв си ти, бе!? От пет дена пишеш и вече налагаш ред? Знаеш ли колко ми пука дали ми прощаваш, или - не? Кои са епитетите с които те нарекох? Клакьор? Ако това е епитет - да, клакьор си! Ако не знаеш какво е клакьор, да ти помогна: човек като теб, аплодиращ всяко мнение, което е против твоите опоненти. Обичайния клакьор го прави за пари, или друга облага. Ти си по-зле - едва ли е за пари, просто ти иде отвътре да се мазниш някому. И да пълзиш, пълзиииийш...Такива едно време бяха идеалния мат'рял за комсомолски и партийни секретари. Но времената се промениха. Тук най-много да си издействаш по-бързо ръкополагането ти в модератор, нещо, което съм убеден, че желаеш, макар, че ще отречеш. Ха сега с пяна на уста ме заклейми и обяви, че завиждам и ме е яд, че самият аз не съм модератор! Хахахахаха! :) Човече! Никой не е виновен за комплексите ти - твоите, а и на други тук. Дежурно намеси и конфликта между града и селото, софиянци и провинциалисти. Щях да съм изненадан, ако беше пропуснал.
   Разбери! И ти и админа и всеки, който го интересува: много удобно е да обявиш опонента си за дразнител и лош човек и с това да оправдаеш собствената си несъстоятелност. Когато те направят смешен, приеми това с достойнство и не хленчи на администрацията.
   За себе си ще кажа, че полагам усилия да се придържам към правилата. Да, езикът ми е остър понякога, понякога и саркастичен, но никога не е било самоцел, а и никога не нападам пръв. Влизам остро в спорове, но винаги със своите аргументи и с възможностите на собственото си мислене. Не влизам в съглашения, не хленча на админи, не се позовавам на чужди авторитети, не копирам цитати. Колкото мога сам - толкова!
   Абе в тая държава само ревльовци ли са останали!!!???

driver1