• Welcome to Форум на българските шофьори.

Величието на Америка

Започната от g_dandy, Събота, 31 Март, 2012, 17:21:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

g_dandy

Ето причините за високите цени на горивата и на живота като цяло!
http://www.dnes.bg/world/2012/03/31/sasht-nalagat-na-iran-dopylnitelni-sankcii.155410#

Прави впечатление един абзац от тази статия:
"По-рано този месец САЩ позволиха на Япония и 10 страни от ЕС - Белгия, Великобритания, Германия, Гърция, Испания, Италия, Холандия, Полша, Франция и Чехия, които частично са ограничили потреблението на ирански петрол, да продължат да търгуват с ислямската република."

Така че тези,които издигат гласове срещу високите цени на петрола и храните,трябва да знаят срещу кого да отправят протестите си! Това едва ли са марионетките в местните правителства на измислените послушни държави,като България!

g_dandy

admin

Заглавието ти как точно трябва да се разбира? Ако имаш предвид величието, би трябвало да е в кавички. САЩ отдавна са компрометирана държава в моите очи. Освен това не стоят никак добре в икономически и политически план напоследък.

А иначе на мен ми направи впечатление този абзац:
"Взетото днес решение означава, че до 28 юни, когато би трябвало да влязат в сила новите санкции, останалите 12 държави, които внасят големи обеми петрол от Иран трябва да са намерили нови доставчици."

И след 28 юни Обама ще им дърпа ушите ли, какво ще направи?
Тоз, който падне в бой за свобода, той не умира!

admin

g_dandy

Величието на тази държава е такова за близките и послушни сателити,за такива като нас може да е и в кавички.Много от хората твърдят,че приказките за световна конспирация са глупости,но нещата вървят именно към потвърждение на мрачните очаквания на редица автори по тази тема.Богатите стават все по-богати,бедните - по-бедни!Едно време имаше един филм с Тодор Колев и една от репликите,които си спомням е :"Гласувай,ръкопляскай!" Звучи ли ви познато? И нямам предвид само Татковината ни!Тежко и горко на децата ни не само в тази държава,а и на тази планета!

admin

g_dandy

Това само потвърждава моето мнение за евреите.

pumix

Ако не бяха Американците,може би много неща,нямаше да с такива,каквито са.Те освен войни да водят и да създават оръжия за масово унищожаване друго не могат.И на всяка манджа са мерудия.
На руска кола вратата и на жена устата,се затварят с удар!!!

georgi87

САЩ е страната която ненавиждам.Дано по-скоро се дигне арабския свят и я срине със земята. ;D

g_dandy

Преди месец ходих на интервю за шофьори за САЩ,оказа се,че с нашите шофьорски книжки там можем само до тоалетната да ходим.А работата,всъщност,включва най-малко шофиране и предимно хамалогия в изобилие.Но,за да се добереш до заветната АМЕРИКАНСКА шофьорска книжка,трябва да владееш почти перфектно английски език,иначе не можеш да изкараш изпита.Хубаво е поне,че от Алкайда знаят добре езика!

admin

Интересна статия за "величието" на Америка.

"По-долу ще се спрем на някои от най-страшните факти за държавния дълг на САЩ. Кутията на Пандора се отваря.

1. В момента националният дълг на САЩ, е 16 трилиона долара, (но според неофициални източници сумарният дълг на САЩ е над 200 трилиона долара).
  2. Преди 30 години националният дълг на САЩ беше 14 пъти по-малък.
  3. За да се задължи с 1 трилион долара правителствата на САЩ се нуждаеха от времето от президента Джордж Вашингтон до президента Роналд Рейгън.
  4. От времето на Рейгън САЩ натрупаха дълг от 13 трилиона.
  5. Върху САЩ лежат над две-трети от всички държавни дългове на планетата.
  6. Ако се подели този дълг, на всеки американец се падат повече от 130 000 долара.
  7. От 2007 г. до 2012 г. брутният продукт на САЩ нараста само с 4 на сто, докато националният дълг излетя със 75 процента.
  8. През първите две години на мандата на Обама САЩ натрупаха повече дългове, отколкото всичките първи 100 конгреса взети заедно.
  9. Националният дълг на САЩ в момента нараства всеки ден с над 4 милиарда долара.
  10. В момента САЩ трябва да плащат като дълг около 41 цента от всеки долар, който изразходват.
  11. Само един ден от войната в Афганистан струва повече от строителството на целия Пентагон.
  12. Ако САЩ използват общоприетите счетоводни принципи, дефицитът на техния бюджет ще бъде 5 трилиона долара всяка година.
  13. През 2019 г. за изплащането на лихвите по националния дълг ще отиват 92 цента от всеки долар държавни разходи.
  14. Според МВФ, до 2060 г. държавният дълг на САЩ ще нарасне до 400 процента от техния брутен продукт.
  15. Ако държавният дълг на САЩ от 16 трилиона се постави в пирамида от петдоларови банкноти, ще измине три четвърти от разстоянието до Луната.
  16. Ако харчите по един милион долара от деня на раждането на Христос, пак няма да можете да изразходвате 1 трилион до днес.
  17. Ако се харчи по 1 долар на секунда, за да похарчите 1 трилион, ще са ви необходими 31 000 години.
  18. Ако САЩ сега започнат да връщат дълга си със скорост по 1 долар на 1 секунда, ще им трябват 440 000 години, за да платят целия си дълг.

Как се излиза от тази яма никой не знае, защото е невъзможно."

Цялата статия: http://strogosekretno.com/index.php?p=issue&id=203&aid=3

admin

g_dandy

Какво добро може да се очаква от племе,приковало на кръста Исус?! Едва ли нещо добро очаква света,разединен в действията си срещу еврейския блок,държащ под контрол световните капитали!

admin

Цитат на: g_dandy - Неделя, 20 Май, 2012, 23:26:44
Какво добро може да се очаква от племе,приковало на кръста Исус?! Едва ли нещо добро очаква света,разединен в действията си срещу еврейския блок,държащ под контрол световните капитали!

А както знаем, Исус е изгонил търговците от храмовете. Погледнете днес на какво е заприличала нашата църква.

bruto

Цитат на: georgi87 - Неделя, 01 Април, 2012, 16:34:39
САЩ е страната която ненавиждам.Дано по-скоро се дигне арабския свят и я срине със земята. ;D
Ако това което искаш стане то след не повече от година след това в България ще се говори само турски . Не са цвете за мирисане бате ,но ако не са те мюсюлманите ще завладеят целият свят .....а надявам се не искаме това . :o

georgi87

Цитат на: bruto - Понеделник, 21 Май, 2012, 01:17:21
Ако това което искаш стане то след не повече от година след това в България ще се говори само турски . Не са цвете за мирисане бате ,но ако не са те мюсюлманите ще завладеят целият свят .....а надявам се не искаме това . :o
Аз не съм расист като повечето дето пишете тука немам нищо против цигани,турци,еврей и всякакви други етноси.Бил съм в Турция 10 дни с камиона и впечатленията ми от хората и като цяло от държавата са много добри.Имат си всичко пътища,заводи и фабрики всякакъв вид и като идеш да товариш или разтоварваш щете нахранят много са отслужливи и отзивчиви и много помагат има човещина в тях.Ние българите се имаме за големата работа ама нищо нестава от нас гледаме да се пр....ме един друг и сме долни у чирвата особено като се срещнем навънка.Иначе сме тръгнали да ставаме европейци а неможем да донесем и на малкия пръст вода на Турция.Първо трябва да стигнем тяхното ниво па тогава да ставаме европейци.

g_dandy

Цитат на: georgi87 - Понеделник, 21 Май, 2012, 11:45:12
    Аз не съм расист като повечето дето пишете тука немам нищо против цигани,турци,еврей и всякакви други етноси.Бил съм в Турция 10 дни с камиона и впечатленията ми от хората и като цяло от държавата са много добри.Имат си всичко пътища,заводи и фабрики всякакъв вид и като идеш да товариш или разтоварваш щете нахранят много са отслужливи и отзивчиви и много помагат има човещина в тях.Ние българите се имаме за големата работа ама нищо нестава от нас гледаме да се пр....ме един друг и сме долни у чирвата особено като се срещнем навънка.Иначе сме тръгнали да ставаме европейци а неможем да донесем и на малкия пръст вода на Турция.Първо трябва да стигнем тяхното ниво па тогава да ставаме европейци.
Адаш, задай си въпроса защо Турция дръпна толкова напред и защо 90% от камионите по пътищата на Европа са с турски стоки. А след това си представи какво чака Европа след 20 - 30 години, когато християните ще бъдат малцинство.
А че ние сме си гадно и тъпо племе, спор няма!

g_dandy